*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Πολεμάμε τη....διαπλοκή, γίναμε "σύντροφο-αδελφοί"!!!...

15 Νοεμβρίου
Στάθη Γιαννακίδη κι εμείς μαζί σου… κατά της…διαπλοκής!
…………
Παρόλη την εξαφάνιση του Γιωργάκη Παπανδρέου, το κίνημα (ΚΙΔΗΣΟ) επιμένει δυναμικά και ιδιαίτερα στην περιοχή μας, με πρωτεργάτες τον Σωκράτη Ξυνίδη, τον Μπάμπη Χρυσοχοϊδη και φυσικά τον «δικό μας» Αχιλλέα Τσαρτσάρα. Ο οποίος Αχιλλέας μάλιστα, μαθαίνω ότι ανέλαβε και αρμοδιότητες περιφερειακού συντονιστή στα πλαίσια ανασυγκρότησης του χώρου!…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Το ερώτημα απλό. Ένας Αχιλλέας μπορεί να φέρει την… άνοιξη;
…………

Στην πλατεία Μητροπόλεως και στους δρόμους πέριξ αυτής εξακολουθούν να συχνάζουν έφηβοι μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, δημιουργώντας όχληση, ρύπανση, καταστροφές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία (σπασμένες λάμπες, παγκάκια, παρτέρια, graffiti σε δημόσιους και ιδιωτικούς τοίχους, σπασμένες υδρορροές). Η κατανάλωση του αλκοόλ είναι άμετρη και από ανήλικους. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν παραβατική συμπεριφορά, χρήση ουσιών και ευρήματα από σύριγγες.
(Από την ερώτηση της παράταξης Σωτήρη Τσιακίρογλου για την πλατεία Μητροπόλεως στη Π. Πόλη)
-Αστυνομία; Εισαγγελέας;
…………..
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ειλικρινά με κατανόηση θα μπορούσε να δει κανείς τον κύριο Στάθη Γιαννακίδη, ακόμη κι αν η εμπάθεια και η αμετροπρέπεια που δυστυχώς τον διακρίνουν, δεν συνηγορεί σε κάτι τέτοιο…
Πλην όμως η περίπτωσή του, εμάς τουλάχιστον μας αφήνει αδιάφορους.
-Η Ξάνθη άντεξε και στο παρελθόν στα χειρότερα… και θα αντέξει και τώρα και θα αντέξει και στο μέλλον…!
……
*Λυπόμαστε λοιπόν πολύ, αλλά όσο κι αν προσπαθεί, όσο κι αν μας συκοφαντεί ή μας καθυβρίζει ο κύριος Γιαννακίδης, ατύχησε.
-Η περίπτωσή του για μας δεν έχει ούτε δημοσιογραφικό, ούτε πολιτικό, ούτε και προσωπικό ενδιαφέρον… Κι αυτό συμβαίνει και με την πλειοψηφία των Ξανθιωτών που του γύρισε την πλάτη, καθότι τους είναι εντελώς αδιάφορος. Είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει με το ανύπαρκτο έργο που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής, είναι το ίδιο και το αυτό…. 
……
*Το καλύτερο λοιπόν που έχεις από δω και πέρα να κάνεις σύντροφε Στάθη Γιαννακίδη…
-Να «πείσεις» τον μέντορά σου Χουσεϊν Ζεϊμπέκ όταν δεν θα είσαι πλέον βουλευτής, να σε ξαναπάρει στο γραφείο του… Αν βεβαίως τα πράγματα δεν χειροτερέψουν κι άλλο για τον ΣΥΡΙΖΑ και στις επόμενες εκλογές δεν κινδυνέψει και ο ίδιος, στο δρόμο που χάραξε ο Μάντατζη Τσετίν… !
Καθότι ο εκλογικός Νόμος με τον οποίο θα γίνουν οι εκλογές, οδηγεί σε βατερλό το δεύτερο κόμμα στις 3εδρικές!
…………………….
Πρώτη σε ψήφους η Χρύσα Ούτση σε όλη την ΑΜΘ για το Εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ
Πρώτη σε ψήφους ήρθε η Χρύσα Ούτση σε όλη την ΑΜΘ το Εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ στις εκλογές της Κυριακής.
Μάλιστα με το που σφραγίστηκε το εκλογικό αποτέλεσμα (σ.σ. εξελέγη μέσα στους 15 πρώτους, ενώ εκλέχτηκαν για το Εθνικό συμβούλιο ακριβώς 124 μέλη) η Χρύσα έδωσε το παρακάτω ευχαριστήριο μέσα από το fb:
«Μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων για την ανάδειξη των μελών του εθνικού συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα που με την εμπιστοσύνη τους με κατέταξαν στις πρώτες θέσεις των ψήφων και πρώτη σε ψήφους στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης! Η εμπιστοσύνη σας με τιμά και με γεμίζει ευθύνες με ηθικό χρέος να δουλέψω και να σταθώ αξία τιμώντας όλους σας!! Ευχαριστώ θερμά όλους !!!
Χρύσα Ούτση
………..
Χρηματοδοτούνται κύριε Παππά φιλικές ιστοσελίδες στη περιοχή μας;;
Επίκαιρη ερώτηση, με θέμα «χρηματοδότηση δημοσιογράφων και ιστοσελίδων», κατέθεσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και την απευθύνει στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παπά.
Ο βουλευτής επικαλείται πρόσφατη συνέντευξη του δημοσιογράφου και συγγραφέα 'Αρη Δαβαράκη, στην οποία δήλωσε ότι «η πηγή χρηματοδότησης της ιστοσελίδας portal.gr» την οποία διεύθυνε, «ήταν το γραφείο του υπουργού κ. Νίκου Παππά».
Ο κ. Παπαθεοδώρου καλεί τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να ενημερώσει αν η μισθοδοσία του συγκεκριμένου δημοσιογράφου πραγματοποιήθηκε από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Παππά, μέσω τραπέζης, ή από άλλη πηγή και με άλλο τρόπο και αν υπάρχουν και άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες καθοδηγούνται και χρηματοδοτούνται από τον κ. υπουργό και αν ναι, ποιες είναι αυτές;
(Σ.Σ. Αλήθεια κύριε Υπουργέ, αν είναι όλα αληθή όλα αυτά, μήπως υπάρχουν τέτοιες ιστοσελίδες (χρηματοδοτούμενες)  και στην περιοχή μας;)
…………..
Ατύχησα διπλά τελικά με τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Γιατί εκεί που έλεγα ότι χάρις στον καλό σύντροφο του παραΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου θα κάνω το καλοκαίρι του 2017 διακοπές στο κάμπινγκ Μυρωδάτου με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, μαθαίνω ότι δυστυχώς το… πούλησε και μάλιστα στη Κρήτη! Κρίμα… Τελικά άτυχος για μια ακόμη φορά!
……….
Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική ο Θάνος Πλεύρης
Στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής και καλός φίλος Θάνος Πλεύρης, ο οποίος έχει σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιδιωτική κλινική, στην οποία νοσηλεύεται, ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα αργά το απόγευμα η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Οι γιατροί, αν και συνεχίζουν να θεωρούν την κατάστασή του κρίσιμη, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ως προς την τελική έκβαση την υπόθεσης.
To protothema.gr επικοινώνησε με τον πατέρα του πρώην βουλευτή κ. Κωνσταντίνο Πλεύρη, ο οποίος δήλωσε: «Το παιδί μου είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Να μας βοηθήσει ο θεός».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η περιπέτεια του Θάνου Πλεύρη ξεκίνησε από μία επέμβαση ρουτίνας για ένα πρόβλημα στο πόδι που τον ταλαιπωρούσε πολύ καιρό, κατά την οποία κόλλησε μικρόβιο.
Στο πλευρό του έσπευσαν αμέσως οι καλοί του φίλοι Άδωνις Γεωργιάδης και ο δικηγόρος Μiχάλης Δημητρακόπουλος.

-Φίλε Θάνο, περαστικά και όλα να πάνε καλά! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »