*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Νοεμβρίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Συνεχίζεται το λαθρεμπόριο απο την Εξοχή Δράμας

24 Νοεμβρίου
Συνελήφθη 25χρονος Βούλγαρος στο τελωνείο Εξοχής για παράνομη εισαγωγή γεωργικών φαρμάκων στη Χώρα
Συνελήφθη την Τρίτη (22-11-2016) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί διάθεσης γεωργικών φαρμάκων.
Ειδικότερα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη Χώρα μας. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με τελωνειακούς υπαλλήλους, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό το οχήματος, 78 συσκευασίες με γεωργικά φάρμακα, για τα οποία δεν έχει χορηγηθεί η απαιτούμενη άδεια διάθεσης στη Χώρα μας.
Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα γεωργικών φαρμάκων και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
Συνελήφθη 24χρονος στην Ορεστιάδα με 87,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 σιδερογροθιά
Συνελήφθη την Τρίτη (22-11-2016) το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 24χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. Στη  σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται ένας ακόμη 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο να κατέχει δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 18,1 γραμμαρίων και ένα δέμα, που περιείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 69,1 γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα αποστολέας του παραπάνω δέματος είναι ο 25χρονος.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 24χρονου, βρέθηκε επίσης μία (1) σιδερογροθιά.
Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και 1 σιδερογροθιά.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.
Συνελήφθησαν στο Ν. Ροδόπης 4 διακινητές και 23 λαθρομετανάστες
 Συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη (22 και 23-11-2016), στο νομό Ροδόπης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τέσσερις (4) διακινητές, δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 35 και 17 ετών και δύο ημεδαποί, ηλικίας 68 και 44 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι τρεις (23) μη νόμιμους μετανάστες. Είκοσι ένα (21) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και δύο υπήκοοι Ινδίας.
Στην πρώτη περίπτωση, την Τρίτη το βράδυ, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο υπηκόους Πακιστάν, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν με αυτά, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, συνολικά δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και συγκεκριμένα στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, οι δύο δράστες δεν υπάκουσαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών, συνέχισαν την πορεία τους και ακολουθήθηκαν από αυτούς.
Ο 35χρονος κατευθύνθηκε προς τον Ίασμό Ροδόπης, όπου εγκατέλειψε το όχημα που οδηγούσε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.
Ο 17χρονος κατευθύνθηκε προς το Ρίζωμα Ροδόπης, όπου επίσης εγκατέλειψε το όχημα που οδηγούσε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη και αυτός άμεσα από τους αστυνομικούς.
Στην δεύτερη περίπτωση, την Τετάρτη τις πρώτες πρωινές ώρες, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Ξάνθης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, διότι εντόπισαν τον 44χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 68χρονος, με το οποίο μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.
Συνολικά κατασχέθηκαν 4 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 445 ευρώ και 5 κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

26ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ 38ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΤΕ
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 38χρονου ημεδαπού. 
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 26χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη. 
Αναλυτικότερα, ο 38χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε διαδικτυακά μαζί του.
Κατά την επικοινωνία τους, ο 26χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 38χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει, την 18-11-2016, σε τραπεζικό του λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ για την αγορά κινητού τηλεφώνου, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.
Σημειώνεται ότι ο 26χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

23ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ 43ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΤΕ
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 43χρονου ημεδαπού. 
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 23χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη. 
Αναλυτικότερα, ο 43χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε διαδικτυακά μαζί του.
Κατά την επικοινωνία τους, ο 23χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 43χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει, την 18-11-2016, σε τραπεζικό του λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ για την αγορά κινητού τηλεφώνου, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
Σύλληψη 40χρονου στην Αλεξανδρούπολη για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την Τρίτη 22-11-2016 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 40χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, βρέθηκαν δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 18,1 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »