*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Μόνο τον Νέζη δεν είδα στον αγιασμό του Μέτιου...

08 Νοεμβρίου

«Την επόμενη Κυριακή λοιπόν η εκλογή του νέου αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και ήδη ο Νίκος Τσαλικίδης έχει δηλώσει «παρών», χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι θα είναι και ο μοναδικός υποψήφιος… Φιλοξενώντας χθες τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, κατάλαβα από τα συμφραζόμενα πως τελικά… δεν θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα, αν και αυτό είναι αλλουνού παπά (ή μάλλον καλύτερα χότζα)!».
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ)
-Πάντως στο χθεσινό αγιασμό του νέου Περιφερειάρχη, παρόντες μετά από εντολή του γραφείου Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν οι… νόμιμοι Μουφτήδες! Ο Μετέ έμεινε με τις… ευχές του!
…………

«Πυρ και μανία λέει οι νεοδημοκράτες στον Τόπειρο με τον Σ. Τσιλιγγίρη. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι νεοδημοκράτες;;; Ονόματα δεν έχουν;;; Μήπως ήταν όλοι αυτοί που «κρέμασαν» τον Μίχογλου, με αποτέλεσμα να χάσει τις εκλογές τότε;;;».
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Και βέβαια έχουν ονόματα αυτοί που πολέμησαν τον Θωμά Μίχογλου! Σπύρος Τσιλιγγίρης… Το 2010 με τον Χατζηευαγγέλου και το 2014 με Μαρία Καραλευθέρη!
……………..
                     Σεμνά &Ταπεινά
*Καλύτερα είναι η Άννυ Δημαρχοπούλου όπως μαθαίνω από πρώτο χέρι. Η υγεία της συζύγου του Δημάρχου Ξάνθης παραμένει σταθερή αλλά προς το καλύτερο.
…….
*Ποιο μέλος της ΝΟΔΕ που ήταν με τον Τζιτζικώστα την πρώτη Κυριακή στις εσωκομματικές, όταν του τηλεφωνούν από τις Αθηναϊκές εφημερίδες για το ποιοι ενδιαφέρονται να κατέβουν υποψήφιοι βουλευτές με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, πρώτα λέει το όνομα του Πουσπουρίκα και μετά του Τσιλιγγίρη;
(σ.σ. Για να σας βοηθήσω… Είναι συμπαθών και προς τις «Θυγατέρες της Πηνελόπης»!).
……
*Με ρωτάνε κάποιοι Νεοδημοκράτες.
«Τον Σπύρο Τσιλιγγίρη και την Κυριακή Αλατζά Παπαδοπούλου το εμπεδώσαμε ότι πολέμησαν την εκλογή Ζαγναφέρη και στήριξαν Μέτιο για τους προσωπικούς τους λόγους…
Για τον τρίτο «αποστάτη», που όλοι θεωρούν ότι είναι ο Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ του Σελέρου, γιατί δεν γράφεις λέξη; Επειδή είναι φίλος του Σπύρου Γαλανόπουλου και του Στέλιου Μωραϊτη;».
-Όχι… Επειδή ετοιμάζεται να γίνει τώρα φίλος του Σάκη Κριτσίνη… Παντός καιρού άλλωστε είναι ο Μπιρολάκος του Σελέρου!
Μέχρι να φάει την τελεσίδικη καμπάνα, να τεθεί σε αργία και να «ολοκληρώσει» τον κύκλο του στην Αυτοδιοίκηση!
.....
*Στο Orange θεάθηκε την περασμένη Κυριακή με Ζήση Κατσαρίκα, Δαλακάκη και πολύ κόσμο ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Αλέξανδρος Κοντός. Αντικείμενο της κουβέντας τους, φυσικά οι εκλογές για τον νέο Περιφερειάρχη ΑΜΘ και τον τρόπο που κάποια "δικά μας" βλαστάρια, στήριξαν τον Μέτιο κι όχι τον Ζαγναφέρη...
……………..
ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ELISSO
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου ο Αντώνης Σαμαράς στη Ξάνθη.
Tην Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 10.30 πμ, στο Elisso Hotel, θα διεξαχθεί τελικά η ενημερωτική ημερίδα που είχε αναβληθεί (σ.σ. Επρόκειτο να γίνει στη Ξάνθη στις 9 Οκτωβρίου, με θέμα «Φορολογικό- Ασφαλιστικό- Ανάπτυξη» και ομιλητές τον τέως Πρωθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά και τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κύριο Γεώργιο Καββαθά.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ΓΣΕΒΕΕ και Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Ξάνθης.
……………………..
ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΔΑΣΜΟΙ!
Ερώτηση για την έλλειψη έργων αναδασμούς σε διαφόρους οικισμούς του Δήμου Αβδήρων κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο, Βασίλης Τσολακίδης
Στην ερώτησή του ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων κύριος Τσολακίδης αναφέρει τα παρακάτω:
Κύριε Πρόεδρε,
Σε αγροκτήματα του Δήμου μας έχουν ολοκληρωθεί οι αναδασμοί αρκετά χρόνια πριν,χωρίς να γίνουν ολοκληρωμένα τα παράλληλα έργα των αναδασμών με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι αγρότες των περιοχών αυτών. Τα αγροκτήματα αυτά είναι της Συδινής, Αυξεντίου, Π.Κατραμίου, Πηγαδίων, Πολυσίτου Αλκυόνης και  Βαφέικων. Παρακαλούμε να εισάγετε ως θέμα συζήτησης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο  ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ  ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ και παράλληλα να κληθούν οι πρόεδροι των αναφερόμενων οικισμών καθώς και οι εμπλεκόμενοι τεχνοκράτες του δήμου μας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
Τσολακίδης Α. Βασίλης
ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
……………………
ΠΑΡΩΝ ΚΙ Ο ΣΙΝΙΚΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ!
Κύριος πήγε και κύριος έφυγε χθες ο Ζαγναφέρης από τη «φιέστα» του Μέτιου…!
Χωρίς καμία προσπάθεια να «κρυφτεί», ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, έδειξε για άλλη μία φορά την απογοήτευσή του από την εκλογή του Χρήστου Μέτιου στη θέση του εκλιπόντος Γιώργου Παυλίδη.
Συγκεκριμένα χθες κατά τον αγιασμό-φιέστα του νέου Περιφερειάρχη ΑΜΘ, ο κος Ζαγναφέρης ήρθε τελευταίος και αρκετά καθυστερημένος και αποχώρησε πρώτος! απ’ όλους χωρίς να συμμετάσχει στην δεξίωση ή έστω σε κάποιο «πηγαδάκι».
Ωστόσο την τελετή του αγιασμού που προκάλεσε ο νέος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Μέτιος τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί και εκπρόσωποι φορέων από όλη την Περιφέρεια (σ.σ. σύσσωμοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη, τη Ροδόπη και τον Έβρο), ενώ ο αγιασμός τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Κομοτηνής Παντελεήμονα, αλλά παρόντες ήταν επίσης και οι Μητροπολίτες Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης.
-Το αξιοσημείωτο; Με παρέμβαση του γραφείου Μητσοτάκη, στην τελετή ήταν παρόντες οι διορισμένοι Μουφτήδες Ξάνθης και Ροδόπης κι όχι ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ…!
....
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Και ο Μιχάλης Αμοιρίδης χθες στον αγιασμό του Μέτιου
(σ.σ. Μόνο τον Νέζη δεν είδα και τον Αντώνη Πασχάλη…) 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »