09 Νοεμβρίου

Έκαψαν το σπίτι του Μπίκα-Απόφαση της ΕΠΟ για αναστολή όλων των πρωταθλημάτων! Μήπως πάλι φταίει ο...Γκιρτζίκης;

09 Νοεμβρίου
*Η "προβοκάτσια" πάει σύννεφο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με υπαίτιους αυτούς που θέλουν να το "διαλύσουν"! 
Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στο σπίτι του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.
Την ώρα της επίθεσης ο αρχιδιαιτητής βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ και ανακαλούσε την παραίτησή του!
Με αφορμή αυτό το περιστατικό μέχρι νεωτέρας μπαίνει «λουκέτο» στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αυτή είναι η εισήγηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος έδωσε οδηγίες προς τη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ να προχωρήσει σε επ’ αόριστον διακοπή όλων των πρωταθλημάτων!
Όπως είχε προαναγγελθεί, αυτό θα γινόταν σε περίπτωση νέου κρούσματος μετά την απόπειρα εκφοβισμού του Γιάννη Τσαχειλίδη.
Ο Γιώργος Μπίκας επικοινώνησε με τα οικεία του πρόσωπα που ήταν στη Θεσσαλονίκη και δεν κινδύνευσαν. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και αναμένεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής
Απόφαση της ΕΠΟ για αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
 
Η εμπρηστική επίθεση σε βάρος της οικίας του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργου Μπίκα, στη Χαλκιδική, ήταν η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία προχωρά στην αναστολή όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ομοσπονδία, επισημαίνεται ότι η απόφαση θα επανεξεταστεί μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τα αίτια της πυρκαγιάς που κατέστρεψε το σπίτι του αρχιδιαιτητή. 
Η απόφαση για την αναστολή των πρωταθλημάτων ελήφθη σε συνεννόηση με τον εκπρόσωπο της FIFA και της UEFA στην Ελλάδα, Κώστα Κουτσοκούμνη.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.
Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.
Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».
-Εμείς καταγράφουμε τα γεγονότα, δεν αποκλείουμε την προβοκάτσια των κύκλων που θέλουν να "εξοντώσουν" το Ελληνικό ποδόσφαιρο και απλά ρωτάμε τον κύριο Κοντονή...
-Μήπως φταίει και πάλι ο....Γκιρτζίκης;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »