*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Η τρομερή Χαρούλα Λαμπράκη σήμερα στο ΔΙΟΓΕΝΗ για τους Φίλους του Στέλιου Καζαντζίδη!

12 Νοεμβρίου
*Στο ΔΙΟΓΕΝΗ θα εμφανιστεί σήμερα η ανεπανάληπτη Χαρούλα Λαμπράκη, προσκεκλημένη του συλλόγου ΦΙΛΩΝ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.
Απίστευτα καλή τραγουδίστρα, η Χαρούλα έγραψε την δική της ιστορία στο ελληνικό τραγούδι... Σημειώνω οτι η Χαρούλα ήδη βρίσκεται στη Ξάνθη και η πρόσκληση στη σημερινή εκδήιλωση στοιχίζει μόνο 15 ευρώ με πληρωμένο το φαγητό.
......
*Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ Μίλαν Ψάλτου θα αγωνιστεί κόντρα στην Θύελλα Φερών σήμερα Σάββατο η ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης, μια και ο Μίλαν ντύθηκε στα «χακί».
Ο Ψάλτου παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού στο Ναύπλιο, και έτσι το τεχνικό δίδυμο της ομάδας Πάνος Παπαδόπουλος και Νίκος Μουρβάκης καταστρώνουν τα πλάνα τους για το επόμενο διάστημα χωρίς έναν πολύ σημαντικό παίκτη της ομάδα. Μια και θεωρείται δεδομένο πως ο Μίλαν Ψάλτου θα απουσιάσει απο τα δύο προσεχή παιχνίδια με Θύελλα Φερών και Δημοκρίτειο Κομοτηνής
(σ.σ. Και το σχόλιο της αγαπημένης του Χαράς Τσακίρη στο facebook… «Φανταράκι φανταράκι.... έχω στην καρδιά μεράκι....»).
……
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Σάσα Μπαστα για τον χωρισμό της από τον Βαλεντίνο μετά από πέντε χρόνια σχέσης.
«Κάθε σχέση έχει αρχή, μέση και τέλος», είπε αρχικά και τόνισε ότι εδώ και ενάμιση μήνα δεν είναι μαζί.
-Η Σάσα Μπάστα ήταν συγκινημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης και όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη η τραγουδίστρια είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Βαλεντίνο!
-Σχόλιο δικό μου: Λέτε η Σάσα μετά τον χωρισμό της με τον Βαλεντίνο να… «ξανα-επιστρέψει» σε κάποιον εγχώριο πρώην δεσμό της στην Ξάνθη, ή τζάμπα πανηγυρίζουν οι ενταύθα υποψήφιοι;;;
…….
*Ότι ξεκινάει με όραμα και δεν έχει συνέπεια, παρακμάζει και έρχεται το τέλος του!
-Ο λόγος βέβαια για τον Χαράλαμπο Κυρκούση και την εκπομπή του «Λαϊκό σεργιάνι» στον ραδιοφωνικό σταθμό LIFE 92.1, που ενώ ξεκίνησε δυναμικά και με ενθουσιασμό στις 23 Σεπτεμβρίου με διαγωνισμούς και μεγάλη ανταπόκριση από τους ακροατές του, στην πορεία ο Χαράλαμπος επέλεξε να κάνει… «dolce vita» άλλοτε με ταξιδάκια στη Θεσσαλονίκη αναζητώντας τον… «μεγάλο του φανταστικό έρωτα» και άλλοτε στην Αθήνα παριστάνοντας το… «γραφείο τύπου» του κολλητού του Γιώργου Καρυπίδη!
…….
-Και τα αναφέρω όλα αυτά, διότι από την μέρα που μετέβη στην πρωτεύουσα «έγραψε στα παλιά του υποδήματα» στην κυριολεξία την εκπομπή και τους ακροατές του και άρχισε να με… «βομβαρδίζει» με e-mails του τύπου:
«Αποθέωσαν εχθές στην ερωτική βραδιά στο Mosart House στην Αθήνα τον ξεχωριστό Γιώργο Καριπιδη μια πανέμορφη βραδιά που χάρισε στους θεατές όμορφες ερμηνείες και τραγούδια».
-Είπαμε Χαράλαμπε, καλοί οι κολλητοί μας (μέχρι να τους γράψουμε και αυτούς), αλλά δεν παρατάμε, τόσο εύκολα, ότι αρχίζουμε με ενθουσιασμό και μεράκι!
-Παρεμπιπτόντως να ευχηθώ συγχαρητήρια και καλή αρχή στον Γιώργο Καρυπίδη για το νέο του ξεκίνημα!
……
*Δεν θα ήταν δυνατόν σήμερα να μην σας προβληματίσω με άλλο ένα κουίζ!
-Ποιος γνωστός πρώην κάμεραμαν είπε σε συνεργάτη μου να μου… «σφυρίξει» ότι χώρισε και να το μεταφέρω από τη στήλη;;;
……
*Παντρεύτηκε στην Γερμανία η πρώην τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Μαρία Τοπαλίδουι με τον αγαπημένο Δημήτρη Χαλκίδη...Φυσικα οι ευχές απο την Ξάνθη, πέσανε βροχή!
....
Και κλείνω με κουιζ....Ποιός Δήμαρχος της περιοχής, θεάθηκε σε μπαράκι επί της οδού Ηρώων, να πίνει...τζώνη Μαύρο με καλή παρέα πριν λίγες μέρες;  

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »