*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Νοεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ "Κουλτουριάρηδες" κι οι.."δεξιοί"; Γρίζος Λύκος...Χρυσός Λύκος....Λύκος είναι!

08 Νοεμβρίου
*Ποιος Νίκος Κιατίπης και ποιος Περιφερειάρχης ΝΔ ΑΜΘ Αντώνης Πασχάλης και ζεύγος Βώβου μου είπαν;
-«Κουμάντο» στη ΝΟΔΕ –όπως μου είπε εμπιστευτικά μέλος της- κάνει ο «γαμπρός» του Αείμνηστου Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη…
-Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει!
……
*Μάλιστα όπως μου διαμηνύουν, ο γαμπρός ήταν αυτός που πήρε και τον Γκιουλέκα να τον πάει στο… Κανάλι 6 για συνέντευξη, επειδή λέει ο….Παπαδόπουλος τους «τάχωσε» από την Ανοιχτή γραμμή που αντί να ασχοληθούν με τα προβλήματα της κοινωνίας… ΣΥΡΙΖίσουν και παριστάνουν τους δεξιούς…κουλτουριάρηδες!
-Κι είχα μια στεναχώρια…
……
*Αυτό που ίσως δεν ξέρατε βέβαια… Ο Γκιουλέκας, που εκλέγεται στη Θεσσαλονίκη χάρις στην ισχυρή στήριξη της εκκλησίας, αναφερόμενος στο θέμα της ημερίδας στη Ξάνθη για το Πολιτισμό, αναφέρθηκε κυρίως σε δύο πρόσωπα…!
-Στον Χατζιδάκι και στον… Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο! Ο πρώτος έζησε δεν έζησε στη Ξάνθη 2 χρόνια (3.5-5.5 ετών) κι ο δεύτερος ΚΑΘΟΛΟΥ!
-"Κακομοίρηδες" και "ασήμαντοι" Δημόκριτε, Λεύκιππε κλπ.
-Καλά να πάθετε. Να μάθετε να μη ξέρετε τους κυρίους Γκιουλέκα και Μαρία Ζλάτκου.
……
*Προς κύριο Μιχάλη Πατεράκη γραμματέα ΝΟΔΕ…
-Στην επόμενη ημερίδα σας για τον Πολιτισμό, μήπως πρέπει να σας στείλω ως ομιλητή τον Πρόεδρο του Λεύκιππου Ματθαίο Σαββίδη.
-Μια ευκαιρία να μάθουν πλην της κυρίας Μαρίας Ζλάτου και του κυρίου Γκουλέκα και η πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Εύα Τσακίρη που ήταν παρούσα στην ημερίδα,  κάτι παραπάνω για τον αρχαίο φιλόσοφο…
……
*Πως τα καταφέρνω ωστόσο κι εγώ.
-Μ’ είχε που μ’ είχε στο στόχαστρο ο γραμματέας του παραΣΥΡΙΖΑ και ιδιοκτήτης αυτοκινούμενου τροχόσπιτου Γιώργος Χατζηθεοδώρου, μ’ έβαλε στο στόχαστρο και ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης…
-Κι ακόμη δεν έγιναν κυβέρνηση! (σ.σ. Στον δεύτερο αναφέρομαι …Ο πρώτος συγκυβερνά με τους ΑΝΕΛ με την ευχή και του Αρχιεπισκόπου πλέον μετά το φάγωμα του Φίλη!)
-Ποιός ξέρει τι μου επιφυλάσσουν....
…….
*Συμπαθής ο εκπρόσωπος της ΚΕΕΡΦΑ Ξάνθης Παντελής Αποστολίδης. Τουλάχιστον εκπροσωπεί μια συγκεκριμένη ιδεολογία και την υποστηρίζει με πάθος, πλην όμως -και με βάση αυτά που ο ίδιος δήλωσε στο Xanthi channel-, αποκλείω να έχει σχέση με τα περί… DEB που προωθούν κάποια μειονοτικά στελέχη της ΚΕΕΡΦΑ και μάλιστα με επικίνδυνο τρόπο και φυσικά εν γνώσει του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ!
-Μειονοτικά στελέχη που όπως φημολογείται, μπαινοβγαίνουν τον τελευταίο καιρό στα γραφεία του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ…! (σ.σ. Αλήθεια ή ψέματα;)
……
*Ερώτημα κρίσεως.
-Κάτω τα χέρια φασίστες της Χρυσής Αυγής από την μειονότητα… Και "βάλτε" χέρι στη μειονότητα δημοκράτες του… DEB που συνδέεστε με τους «Γκρίζους Λύκους»;
(σ.σ. Και σε ποια μειονότητα αναφερόμαστε; Την μουσουλμανική; Την Τουρκική που υποστηρίζει το DEB; Την Πομακική που υποστηρίζει ο Καραχότζα και δεν αναγνωρίζει το Τουρκικό Προξενείο; Των Ρομά)
……
*Γκρίζος Λύκος-Ερντογάν (DEB)… Χρυσός Λύκος (Χρυσή  Αυγή)… Ότι και να ‘ναι… και οι δυο ΛΥΚΟΙ...είναι! Του φασισμού σύντροφοι…
Αλλά εσείς βλέπετε μόνο τους …«Λύκους» που θέλετε να δείτε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »