*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Ο Μίμης Σκορδόπουλος εκλέχθηκε και στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας!

24 Νοεμβρίου
*Στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Νομού Αιτωλοακαρνανίας, με τον συνδυασμό της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (Νέα Δημοκρατία) εκλέχθηκε στις πρόσφατες εκλογές του ΤΕΕ ο Πολιτικός Μηχανικός, και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιτολοακαρνανίας, Μίμης Σκορδόπουλος ο οποίος σπούδασε και πήρε πτυχίο στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης και διετέλεσε και μέλος του Συνδέσμου διαιτητών Ξάνθης την περίοδο που ήταν φοιτητής στην πόλη μας!
-Μάλιστα ο Μίμης έσπευσε χθες να ευχαριστήσει από το Facebook όλους τους συναδέλφους του που τον ψήφισαν με το ακόλουθο μήνυμα:
«Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της Κυριακής και με εξέλεξαν στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Ν. Αιτωλοακαρνανίας».
-Συγχαρητήρια Μίμη!
……
*Συνεχίζω με ένα αποκαλυπτικό κουίζ που σίγουρα θα συζητηθεί στον καλλιτεχνικό χώρο ιδιαίτερα της περιοχής μας…
-Ποια γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο της Ξάνθης, «έπιασε» πριν λίγες μέρες στενό συγγενικό μου πρόσωπο και διέψευσε ότι έχει σχέση με… «εντόπιο» νεαρό τραγουδιστή, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι: «Εγώ με το παιδί είμαστε μόνο… φιλαράκια και η μόνη σχέση που έχουμε είναι άκρως… «επαγγελματική» και όχι… «ερωτική»;;;
-Φίλη μου σε διαβεβαιώνω ότι την πληροφορία, δηλαδή ότι έχετε σχέση και μάλιστα σοβαρή και μακροχρόνια, μου την έδωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής προσωπικά πριν από αρκετό καιρό και δεν τα έγραψα μόνος μου…
-Αν δεν τρέχει τίποτα μεταξύ σας και η σχέση σας περιορίζεται μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, τότε τον πρώτο που θα έπρεπε να… ενημερώσεις θα ήταν τον ίδιο τον τραγουδιστή και μετά εμένα!
……

*Και ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, ολοταχώς για… γάμο φαίνεται ότι οδεύουν ο δημοφιλής Ξανθιώτης μουσικός και τραγουδιστής, Αντώνης Χειμωνίδης και η αγαπημένη του Γιώτα!
-Το ζευγάρι μάλιστα καθ’ όλο το περασμένο τριήμερο που πέρασε στη Θάσο, «postαρε» στο Facebook ρομαντικές φωτογραφίες αγκαλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα στο Θρακικό πέλαγος!
-Και οι ευχές των κοινών φίλων τους για περεταίρω επισημοποίηση της σχέσης τους ήταν ουκ ολίγες!
……
*Τα γενέθλιά του γιόρτασε την Τρίτη το βράδυ στη βραδιά καραόκε του ΚΥΤΤΑΡΟ ο τακτικός θαμώνας του Ελληνάδικου και καρδιακός φίλος της Θωμαής, ο Ηλίας παρέα με τους φίλους του Αντώνη και Εμμανουέλα!
-Η Θωμαή φυσικά του ετοίμασε και υποδοχή έκπληξη με μπαλόνια και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί για… ενθύμιο!
-Χρόνια πολλά Ηλία! Δεν έμαθα όμως αν τραγούδησες για την παρέα σου!
……
*ΕΚΤΑΚΤΩΣ αντί την Παρασκευή  μόνο για σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου το απόλυτο μουσικό event της πόλης το νο 1 mainstream party «BING BANG» διοργανώνεται στο «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» cafe-bar! Για κρατήσεις καλέστε στα τηλ.: 6982854688 & 6932388390. Ώρα άφιξης: 00.00. Μην λείψει κανείς!
……
*Αυτό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου απολαύστε τον φοβερό Γρηγόρη Μαρκέλη σε ένα άκρως χορευτικό πρόγραμμα στο «CITY Live»!
Μαζί του και οι γνωστοί καλλιτέχνες του CITY: Ουμίτ Κράλ- Αυγή Τριανταφυλλίδου- Δημήτρη Χριστοδουλάκη- Ξένια και βέβαια στο ποντιακό πρόγραμμα οι Δημήτρης Κυριακίδης & Στέφανος Κωνσταντινίδης, μαζί με την εκπληκτική ορχήστρα του μαγαζιού.
Είσοδος με ποτό 8 ευρώ.
Ρεζερβέ: 6937180069.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »