*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Νοεμβρίου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ!

25 Νοεμβρίου


Από την αρχή ήταν στραβό το κλίμα αφού ο Δήμαρχος Αβδήρων έδωσε την δημοπρασία προς δημοσίευση, μέσα στον… 15Αυγουστο!!!
Απίστευτο κι όμως αληθινό… Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και οι ανησυχίες μας…
Αναφέρομαι φυσικά στο κάμπινγκ Μυρωδάτου, καθώς δεκτή έκανε τελικά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης την προσφυγή του Βούλγαρου δεύτερου πλειοδότη της δημοπρασίας του Δήμου Αβδήρων για το Camping του Μυρωδάτου με αποτέλεσμα να ακυρώσει το πρακτικό κατακύρωσης του σχετικού διαγωνισμού και ξανά από την…αρχή, αφού δεν υπάρχει τρίτος πλειοδότης!!!!
Όπως είναι γνωστό, στο διαγωνισμό είχε πλειοδοτήσει Βούλγαρος με συνέταιρο μουσουλμάνο υποψήφιο σύμβουλο του κυρίου Τσιτιρίδη από τον Παλιό Ζυγό χωρίς οικονομική όμως επιφάνεια και την απόφαση πρόσβαλε ο δεύτερος του διαγωνισμό, υποστηρίζοντας ότι, «τα δικαιολογητικά που κατέθεσε ο πλειοδότης δεν ήταν «αριθμημένα» και ενώ η εγγυητική του επιστολή δεν ανέγραφε τη διεύθυνση του συμμετέχοντα στο διαγωνισμό!!!
Τελικά η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια που τον τελευταίο καιρό ακύρωσε και απόφαση της ΔΕΥΑ Αβδήρων για αύξηση 150% στα τέλη των κατοίκων των παραλιών, έκανε δεκτή την ένσταση στο σκέλος που αφορά την αρίθμηση των δικαιολογητικών και ακύρωσε τον διαγωνισμό για το κάμπινγκ με αποτέλεσμα να εκτεθεί για δεύτερη φορά τόσο ο Δήμαρχος Αβδήρων και φυσικά και οι νομικοί αλλά και οι υπηρεσίες του!
Σύμφωνα πάντως πληροφορίες του «Μ» ότι ο πλειοδότης (σ..σ Στην ουσία και πάλι Βούλγαρος), θα προσφύγει, όπως έχει δικαίωμα, στην Επιτροπή του Άρθρου 152 και εκεί θα κριθεί τελεσίδικα η υπόθεση, θεωρώντας σίγουρη τη δικαίωσή του!
Το δυσάρεστο της υπόθεσης….! Το Camping Μυρωδάτου παραμένει σε εκκρεμότητα και ποιος ξέρει πότε θα πάρει χρήματα ο Δήμος Αβδήρων που σημειωτέων, έκανε εγκληματικά λάθη και με το θέμα της προκήρυξης της δημοπρασίας….
Την οποία έδωσε στον τύπου (σε ποια εφημερίδα κύριε Τσιτιρίδη;) μέσα στο 15Αυγουστο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »