*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Νοεμβρίου

Η Νέα Δημοκρατία και ο Αλέξανδρος Κοντός τίμησαν τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την παρουσία του στη Ξάνθη.

13 Νοεμβρίου
*Εκλογές εδώ και τώρα, θα ζητήσει σήμερα στην ομιλία του στην εκδήλωση της ΟΕΒΕ Ξάνθης ο πρώην Πρωθυπουργός που επισκέφθηκε και τη ΣΕΚΕ. 
 
 
 
 
Τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τίμησαν το βράδυ του Σαββάτου στελέχη της ΝΔ στο Νομό Ξάνθης με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό με αφορμή την επίσκεψή του στη Ξάνθη, για τους αγώνες του για την δημοκρατία, την πατρίδα και την παράταξη.
Σε μια καθαρά Νεοδημοκρατική εκδήλωση στο «ΚΤΗΜΑ» στην οποία εμφανώς συγκινημένος ο Αντώνης Σαμαράς στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε για μια ακόμη φορά ότι «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι επικίνδυνη, οδηγεί τη χώρα στα βράχια και γι’ αυτό πρέπει να φύγει…εκλογές εδώ και τώρα», ο πρώην Πρωθυπουργός ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αλέξανδρο Κοντό και τα μέλη της Ν.Δ για την θερμή φιλοξενία, καλώντας τους να επαγρυπνούν για την Δημοκρατία, την Πατρίδα και την παράταξη ώστε ενωμένοι να δώσουν όλοι μαζί νικηφόρα την μάχη της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης που δεν θ’ αργήσει, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. 
Ο πρώην Πρωθυπουργός ξεκίνησε τις επισκέψεις του απο την Καβάλα το πρωϊ του Σαββάτου, ενώ το μεσημέρι επισκέφθηκε την ΣΕΚΕ και διανυκτέρευσε στη Ξάνθη, αφού τη Κυριακή στις 11 το πρωϊ θα μιλήσει σε κοινή εκδήλωση ΓΣΕΒΕ-ΟΕΒΕ Ξάνθης για Οικονομικά και Φορολογικά θέματα, αλλά στην ατζέντα του είναι να μιλήσει γενικά για τις πολιτικές εξελίξεις.
Μάλιστα την ομιλία του θα καλύψει και η ΕΡΤ1 αλλά και το Xanthi channel. 
Από την εκδήλωση στο "ΚΤΉΜΑ" στην οποία παραβρέθηκαν ιστορικά κομματικά στελέχη της Ν.Δ, στελέχη της Αυτοδιοίκησης, της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΚΕ, της Περιφέρειας κλπ απουσίαζε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης που συναντήθηκε ωστόσο με  τον πρώην Πρωθυπουργό στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Elisso Hotel το απόγευμα του Σαββάτου...
Πάντως με την απουσία του ο Κώστας Ζαγναφέρης για μια ακόμη φορά ήθελε να δείξει την έντονη πικρία και διαφοροποίησή του για τη στάση του Περιφερειάρχη της Ν.Δ. Αντώνη Πασχάλη, των κομματικών Τομεαρχών και των Περιφερειακών συμβούλων Ξάνθης που «πολέμησαν»  την εκλογή του στη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με πισώπλατες μαχαιριές...
Ωστόσο θα είναι στην κεντρική του ομιλία τη Κυριακή το πρωϊ, αφού θα επιστρέψει απο τη Κομοτηνή μαζί με τους Περιφερειακούς συμβούλους Νίκο Ευφραιμίδη και Γιάννη Μπούτο αμέσως μετά την εκλογή του νέου Αντιπεριφεριεάρχη Ροδόπης.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »