*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Νοεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Σπύρο Τσιλιγγίρη, μη ξύνεσαι στη γλίτσα του τσοπάνη!

08 Νοεμβρίου
Όλοι στον Τόπειρο ξέρουν το ρόλο σου στις δημοτικές εκλογές...
Πράγματι είναι απίστευτος ο γιατρός και Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, αφού συνεχίζει να εμπαίζει τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών και να προκαλεί!
Με αφορμή λοιπόν τα δεκάδες τηλέφωνα που δεχτήκαμε από τον Τόπειρο από Δημότες που ευθέως του πέταξαν το «γάντι» γιατί στις εκλογές του 2010 έτρεχε για τον Χατζηευαγγέλου (ΠΑΣΟΚ) και στις εκλογές του 2014 για την Μαρία Καραλευθέρη (ΚΚΕ - ΠΑΣΟΚ) και προκαλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον κατεβάσει υποψήφιο, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης είχε το θράσος και πάλι να προκαλέσει.
«Ποιοι είναι αυτοί οι νεοδημοκράτες; Ονόματα δεν έχουν;»… ρωτάει κουτοπόνηρα!
-Πάντως Σπύρο δεν είναι ούτε ο οδηγός του Ζάρρα, ούτε ο Φανουράκης…!
Αλλά ΠΡΩΤΟΣ και καλύτερος ο ίδιος ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και σύσσωμος ο συνδυασμός του, που σε θυμάται τόσο στις εκλογές του 2010 όσο και στις εκλογές του 2014 να τρέχεις και  να στηρίζεις τον ξάδερφό σου Μάκη Τσιλιγγίρη!
-Βρε Σπύρο Τσιλιγγίρη στόπε τόσος κόσμος… Μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη! Δεν είναι μόνο ο Κώστας Ζαγναφέρης κι ο Μίχογλου… Σε μάθανε όλοι πλέον…! Και στα κεντρικά της Ν.Δ ακόμη περισσότερο..!
ΑΙΧΜΕΣ ΜΠΑΜΠΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ: ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!
Με ανάρτησή του στο fb ο γνωστός συνδικαλιστής Μπάμπης Ευστρατίου, σχολίασε ως εξής το αντιφασιστικό συλλαλητήριο κατά της «Χρυσής Αυγής».
Το ΚΕΕΦΡΑ συντόνισε και κάλεσε σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο κατά του ανοίγματος των γραφείων της Χ.Α., φυσικά δεν είπαν ότι καταδικάζουν τον Φασισμό και τον Ρατσισμό από όπου και εάν προέρχεται, είτε από δεξιά, είτε από αριστερά. Πολλά από τα συνδικαλιστικά σωματεία της Ξάνθης ανταποκρίθηκαν και φυσικά κάποια από αυτά θα συμμετέχουν, χωρίς να γνωρίζουν τι αφίσα τύπωσε το ΚΕΕΦΡΑ;
Τύπωσε λοιπόν μια τελείως διαφορετική (από τα συνδικαλιστικά σωματεία) με σκοπό να τα παραπλανήσει!
Δεν είπε (ΚΕΕΦΡΑ) ότι οι αφίσες που έχουν τυπώσει θα είναι στην Ελληνική και στην Τουρκική γλώσσα. Έτσι εγώ απλά αναρωτιέμαι:
1ον Ποια είναι η επίσημη γλώσσα του Ελληνικού Κράτους;
2ον Έχουμε Τούρκους στην περιοχή μας ή Έλληνες Μουσουλμάνους;
3ον Ποιο σκοπό εξυπηρετεί να υπάρχει η Τουρκική γλώσσα στις αφίσες;
Δυστυχώς για ακόμη μια φόρα οι αριστερές οργανώσεις εξαπάτησαν τα συνδικαλιστικά σωματεία φορώντας ως λύκος την προβιά του καλού προβάτου.
Λυπάμαι που οι αριστεροί συνάδελφοι μας παραπλάνησαν όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους.
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Χαράλαμπος Ευστρατίου
Συνδικαλιστής ΑΔΕΔΥ

-Δεν είπαν Μπάμπη αυτά που λες, ευχαρίστησαν όμως το ακροδεξιό κόμμα… DEB που συνδέεται με τους «Γκρίζους» Λύκους γιατί συμμετείχε στον… ανταφασιστικό αγώνα τους! Λίγο το ‘χεις; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »