*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ της μειονότητας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.!

22 Νοεμβρίου
Την επίσκεψη του Κυριάκου στη Θράκη οργανώνει από τώρα ο Αυγενάκης, ενώ ήδη το κόμμα βρίσκεται σε προεκλογικούς ρυθμούς

Για την επίσκεψη και περιοδεία του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια ΑΜΘ ετοιμάζεται η Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Αυγενάκης προανήγγειλε ότι το προσεχές χρονικό διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στην Θράκη –δεν προσδιόρισε πάντως την χρονική περίοδο- ενώ σημείωσε ότι στόχος του αρχηγού της ΝΔ, είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες στο πλαίσιο μιας συμφωνίας αλήθειας ενάντια στον λαϊκισμό και τα αδιέξοδα της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής, ενώ πολύ θεωρούν καταλυτική την παρουσία την παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. για την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων
Να σημειωθεί ότι, όπως τόνιζαν στελέχη της ΝΔ από περιοχές της Θράκης, άρχισε ήδη ή προεργασία για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές και σχετικές συζητήσεις έγιναν και κατά την περιοδεία του κυρίου Αυγενάκη, εκεί ωστόσο που δημιουργείται ήδη το… αδιαχώρητο είναι με τους μειονοτικούς υποψήφιους όπου γίνεται κυριολεκτικά χαμός.

6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
Αποκλειστικές πληροφορίες του «Μαχητή» αναφέρουν ότι για τις δύο θέσεις των μειονοτικών στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης συζητούνται αυτήν την ώρα τα παρακάτω ονόματα!
1. Ακήφογλου Μπιρόλ. Ο γιατρός και πρώην βουλευτής της Ν.Δ. είχε και έχει την θερμή στήριξη και της Ντόρας Μπακογιάννη και πολλοί θεωρούν ότι παραμένει «σταθερή εγγύηση για τη Νέα Δημοκρατία».
2. Μουτζαχήτ Ντουκιατζή. Ο πρώην Δήμαρχος Μύκης έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.και όπως λένε οι πληροφορίες, έχει ήδη επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. και είχε ραντεβού με τον Πρόεδρο του κόμματος.
3. Ιρφάν Χατζηγκενέ. Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και Περιφερειακός σύμβουλος θεωρεί δεδομένη την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. διότι στα «δύσκολα» στάθηκε συνεπής στο κόμμα, ενώ εκτιμάει ότι «ήδη υπάρχει μεγάλη στροφή στη μειονότητα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και μεγάλη φθορά του νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.
4. Χατζημεμίς Τουρκές. Ο πρώην πολιτευτής της Ν.Δ. προς το παρόν δεν έχει εμφανιστεί σε εκδηλώσεις του κόμματος, φημολογείται όμως έντονα ότι έχει επαφή με την Ντόρα Μπακογιάννη.
5. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ. Λέγεται ότι υποστήριξε την τελευταία στιγμή την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για την Περιφέρεια ΑΜΘ με αντάλλαγμα μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Ο ίδιος εμφανίζεται δημόσια σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις της Ν.Δ.
6. Σαμπάν Μπαντάκ από τα Κιμμέρια. Πολύ τον θεωρούν «καμένο» χαρτί στη μειονότητα αν και έχει πεθερό τον πρώην βουλευτή Αχμέτ Φαϊκογλου, ο ίδιος θεωρεί ότι το κόμμα του «χρωστάει» μια ακόμη ευκαιρία. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »