*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Τον Nίκο Μακρόπουλο φέρνει για το Καρναβάλι ο Λύρατζης!

17 Νοεμβρίου
 *Αποκλειστικό. Τον Νίκο Μακρόπουλο διαπραγματεύεται να φέρει για την μεγάλη συναυλία του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2017 ο Πασχάλης Λύρατζης. Προς το παρόν όπως έμαθα η όλη ιστορία "κολλάει" στο ποσόν που ζητάει ο καλλιτέχνης, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται!
(σ.σ. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής εγώ θα προτιμούσα την Πάολα ή τον Μαζωνάκη...Αλλά αφού ο Λύρατζης διαχειρίζεται το χρήμα....οτι πει ο Νικολάκης, ο εκ Λαγκαδά μάνατζερ δηλαδή!)
……
*Σειρά έχει σήμερα το καθιερωμένο κουίζ της ημέρας!
-Ποια «νέο-ανερχόμενη» και… φιλόδοξη Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια σχολίαζε χθες αρνητικά τις φωνητικές ικανότητες δημοφιλούς Ξανθιώτη τραγουδιστή λέγοντας ότι είναι άφωνος ενώ η ίδια είναι φωνάρα;;;
-Όποιος ή όποια μου δώσει τη σωστή απάντηση, κερνάω ποτό σε restaurant στη Βουλγαρία, ή πρώτη θέση σε… χορωδία!
……

-Και σήμερα Πέμπτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ…
-«ΛΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ!!! ΚΡΙΣΗ ??? KYTTARO ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!!!».
-Το πάρτι ανατροπή με super τιμές στα ποτά για την διασκέδασή σας!!!
-Σημειώστε: Σφηνάκι 2 ευρώ, ποτό 5 ευρώ, φιάλη 45 ευρώ, μπύρα «ΑΛΦΑ» 3 ευρώ και φυσικά η μεγάλη κλήρωση για μια φιάλη προσφορά του ΚΥΤΤΑΡΟ και πολλές εκπλήξεις!
-Και μαζί με όλα αυτά και οι δυο DJ ΤΖΟ STAV και Κώστας Σπυριάδης!
-Κλείστε από σήμερα ρεζερβέ στα τηλέφωνα: 6982 982137 & 6982 323540!
……
*Χθες σας ενημέρωσα ότι ο δημοφιλής DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης εκμεταλλευόμενος τα ρεπό του κάθε Παρασκευή από το Ελληνάδικο, ξεκίνησε να παίζει μουσική και στο «Dream» καφέ μπαρ και σήμερα σας αποκαλύπτω ότι κάθε Τετάρτη που επίσης έχει ρεπό από την «Καψούρα Night» του ΚΥΤΤΑΡΟ, παίζει μουσική στο καφέ μπάρ «Le petit» της Ρίας Γκλαβίνη!
-Τρέχει και δεν φτάνει τον τελευταίο καιρό ο Κώστας!
-Καλά που έχει και την ΤΖΟ ο Τάκης!
……

*Μετά από απαίτηση πολλών θαυμαστών της, η ταλαντούχα τραγουδίστρια Έλενα Τάτση και αυτό το Σάββατο 19 Νοεμβρίου θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο CITY Live!
-Μαζί της και οι: Ουμίτ Κράλ - Αυγή Τριανταφυλλίδου - Δημήτρης Χριστοδουλάκης -Ξένια και βέβαια στο ποντιακό πρόγραμμα οι Δημήτρης Κυριακίδης & Στέφανος Κωνσταντινίδης.
Ρεζερβέ: 6937180069.
……

*Είναι γεγονός!
-Η ραδιοφωνική παραγωγός, Δέσποινα Χατζοπούλου ύστερα από πολύχρονη απουσία της επέστρεψε στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στο radio Life 92.1 με την εκπομπή της «Μουσικά μονοπάτια» ανανεωμένη και μάλιστα με νέο look που «τρόμαξα» να τη γνωρίσω!!!
-Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 19:00 συντονιστείτε στον Life 92.1 για να την απολαύσετε σε μια όμορφη εκπομπή με πολύ ελληνική λαϊκή μουσική!
-Το τηλέφωνο του LIFE 25410 20670.
-Τρέμε Χαράλαμπε… θα σου «φάει» τους ακροατές!
.....
*Στη Γερμανία, έλλειπε τουλάχιστον για 2 εβδομάδες ο γνωστός συνάδελφός μαχόμενος Ξανθιώτης αρθρογράφος της εφημερίδας «Αδέσμευτη, Μιχάλης Καμπάς και μάταια τον έψαχναν οι… «φίλοι» του την περασμένη εβδομάδα στον «ΠΥΡΗΝΑ» για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή και να τους κεράσει.
-Ο Μιχάλης «ξενιτεύτηκε» για λίγο καιρό στη Γερμανία για να δεί την κόρη και τον εγγονό του που του έλειψαν και επέστρεψε δριμύτερος στην Ξάνθη και κερνούσε στο δρόμο όποιον έβρισκε μπροστά του, όχι μόνο για την γιορτή του αλλά και για το καινούριο μηχανάκι που πήρε για τις… περιπλανήσεις του μέσα στην πόλη!
-Δεν έμαθα όμως αν πέρασε και από τον «Πυρήνα» ή το… απέφυγε για να γλιτώσει το κέρασμα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »