*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Στη Δανία ο Στάθης Παπαδόπουλος

30 Νοεμβρίου
*Στη Δανία βρίσκεται αυτή την περίοδο ο δημοφιλής αθλητικογράφος και ασφαλιστής, Στάθης Παπαδόπουλος ο οποίος μάλιστα από εκεί λανσάρει και νέο look όσον αφορά την… κώμη του!

«ΤΡΩΣ ΠΙΝΕΙΣ...ΔΑΝΕΖΙΚΑ... ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ...ΟΕΟ...», έγραψε στο Facebook ο Στάθης επιδεικνύοντας το νέο μαλλί του στους φίλους του στην Ξάνθη!
......
*Όλο το πρόγραμμα των περιοδειών του μουσικού σχήματος «Πάμε μπουζούκια» ανακοίνωσε από το Facebook ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης, το οποίο αποτελείται όχι από μια, ούτε από δύο αλλά από 9 live εμφανίσεις και μάλιστα σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, συμπεριλαμβανομένων και αυτών στο CITY live, παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων αλλά και πρωτοχρονιάς!!!
Σημειώστε λοιπόν:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ live ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ
3/12/16 ΣΑΒΒΑΤΟ: MODUS VIVENDI cafe-bar ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ
4/12/16 ΚΥΡΙΑΚΗ: XABAH cafe ΠΡΟΒΑΤΩΝΑΣ ΕΒΡΟΥ
10/12/16 ΣΑΒΒΑΤΟ: Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ cafe-bar ΚΑΒΑΛΑ
23/12/16 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: MODUS VIVENDI cafe-bar ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ
24/12/16 ΣΑΒΒΑΤΟ: CiTY LiVE ΞΑΝΘΗ
25/12/16 ΚΥΡΙΑΚΗ: CiTY LiVE ΞΑΝΘΗ
31/1/16 ΣΑΒΒΑΤΟ: CiTY LiVE ΞΑΝΘΗ
1/1/17 ΚΥΡΙΑΚΗ: CiTY LiVE ΞΑΝΘΗ
5/1/17 ΠΕΜΠΤΗ: APODRASI cafe-bar ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ ΔΡΑΜΑ
……
*Από τη μαραθώνια περιοδεία του Γιώργου Κουμουλίδη, ξεχωρίζει η νέα συνεργασία του με την Μορφούλα Ιακωβίδου στο Live στο «ΧΑΒΑΗ» στον Προβατώνα Έβρου την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου!
……
Μη χάσετε σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου αλλά και αύριο Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου την εκπομπή «ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ» με την Νο 1 ραδιοφωνική παραγωγό στο λαϊκό τραγούδι, Δέσποινα Χατζοπούλου.
Μάλιστα σήμερα το βράδυ η Δέσποινα θα παρουσιάσει σε πρώτη αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση και το νέο τραγούδι του φοβερού Βασίλη Μπατή.
Ελάτε να πονέσουμε…
Το τηλέφωνό της είναι το 25410 26344 ενώ την εκπομπή της μπορείτε να ακούστε και από το maxitisthrakis.blogspot.com αλλά και το adesmeuti-thrakis.blogspot.com.
……

*Χαμός στην κυριολεξία έγινε την περασμένη Παρασκευή άλλα και το Σάββατο το βράδυ στο ΚΥΤΤΑΡΟ με το μοναδικό Live party με τους John και Chris Bozidis και τον Andrea Darbukas, αφού η κοσμοσυρροή στο Ελληνάδικο το διήμερο ήταν πρωτοφανής!
-Ο κόσμος (κυρίως νεολαία), χόρεψε και διασκέδασε με όλες τις επιτυχίες του ιδιαίτερου αυτού μουσικού σχήματος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
……

John Βozidis έγραψε στον «τοίχο» του ΚΥΤΤΑΡΟ στο Facebook το παρακάτω ευχαριστήριο για τον κόσμο που διασκέδασε με τα live τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«25.11.16 "ΚΥΤΤΑΡΟ" ΞΑΝΘΗ & 26.11.16 "INDIAN" ΣΤΑΥΡΟΎΠΟΛΗ ΘΕΣ/ΝΊΚΗ.... ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ, ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΛΑΒΗΣ ΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΣΑΣ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΗΤΑΝ 2 ΜΑΓΙΚΈΣ ΒΡΑΔΙΕΣ....!!!!».
……
*ΚΟΥΙΖ. Τι συνέβη με την Ελένη Καπώνη κι έχει κόψει πλέον την...καλημέρα σε πρώην κολλητό της; Και μάλιστα λέει οτι δεν θα του ξαναμιλήσει ποτέ; 
(σ.σ. Μήπως όμως Ελένη μου φταίς κι εσύ λιγάκι; Διότι θέλεις ναι μεν να κάνεις πλάκες στους άλλους....αλλά εσύ η ίδια δεν δέχεσαι πλάκες; Μήπως;)
....
*Εξαιρετικό το μενού που ετοιμάζει φέτος για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν η ΞΑΝΘΙΠΠΗ. Με ζωντανή μουσική αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις...Λεπτομέρειες προσεχώς...
Ο ΓΥΦΤΟΣ 
Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »