*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Νοεμβρίου

Πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανεξελέγη ο Καμμένος, αντιπρόεδρος τους κόμματος ο Παναγιώτης Σγουρίδης με πρόταση Καμμένου.

12 Νοεμβρίου
*H Xρύσα Ούτση ορίστηκε απο τους ΑΝΕΛ ως εκπρόσωπος στην Διακομματική για τη Θράκη, απο την Ξάνθη παρόντες στο Συνέδριο και οι πολιτευτές του κόμματος Δημήτρης Πετρόπουλος, Ιρφάν Μεχμέτ Αλή και Διαμαντής Σκουλαρίκης.
 
Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο 3ο Συνέδριο του κόμματος και δια βοής και με ψηφοφορία, επανεξελέγη ο Πάνος Καμμένος ενώ αντιπρόεδρος του κόμματος ορίζεται ο Παναγιώτης Σγουρίδης μετά από πρόταση του ιδίου. 
Σημαντική θεωρείται επίσης για την περιοχή μας, η επιλογή της Χρύσας Ούτση στην Διακομματική Επιτροπή για την Θράκη που καταρτίζει το ΥΠΕΞ.   
Απο την Ξάνθη στο Συνέδριο συμμετείχαν και οι πολιτευτές των ΑΝΕΛ Διαμαντής Σκουλαρίκης, Ιρφάν Μεχμέτ Αλή και Δημήτρης Πετρόπουλος, ενώ παρών ήταν και ο Περιφερειακός διευθυντής Παναγιώτης Κεραμάρης. 
Από το βήμα του συνεδρίου του κόμματός του, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε χθες δικαιωμένος από τις επιλογές που έχουν κάνει οι Ανεξάρτητοι Ελληνες τα τελευταία δύο χρόνια.
Το συνέδριο, στο οποίο έδωσαν το «παρών» οι υπουργοί Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης, ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την ομιλία του κ.Καμμένου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.
Ο υπουργός Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος δήλωσε επίσης δικαιωμένος από την επιλογή να στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά και για τη σκληρή μάχη, όπως είπε, που δόθηκε με τους δανειστές. Ο κ. Καμμένος δεν παρέλειψε να δηλώσει και την ικανοποίησή του για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.
«Σε δύο μήνες συμπληρώνουμε δύο χρόνια από τη στιγμή που αναλάβαμε κυβερνητικές ευθύνες. Δώσαμε σκληρό αγώνα κατά της λιτότητας, της διαπλοκής, της διαφθοράς, των συμφερόντων, της παγκοσμιοποίησης. Και αυτό το ζήτημα αναδεικνύεται πλέον σε  παγκόσμιο, πράγμα που φαίνεται και από το αποτέλεσμα των πρόσφατων αμερικανικών εκλογών», είπε χαρακτηριστικά.
Κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου ο κ. Καμμένος κάθισε ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τη σύζυγό του, Έλενα Τζούλη, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της τη μοναχοκόρη τους. Βασικό σύνθημα του συνεδρίου των ΑΝΕΛ είναι «Σήμερα, το αναγκαίο καλό, ακόμη πιο αναγκαίο».


Μ. Κόλλια Τσαρουχά: Οι ΑΝΕΛ μετέτρεψαν την αγανάκτηση της κοινωνίας σε πολιτική δύναμη
Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στην ομιλία της στο 3ο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και με αφορμή τις επικρίσεις εις βάρος των ΑΝΕΛ για «ενδιαφέρον μόνο για την εξουσία», είπε ότι τα στελέχη των ΑΝΕΛ ουδόλως ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο, αλλά αντίθετα, ακούγοντας τη φωνή της κοινωνίας, επέλεξαν από το 2012 τη συμμετοχή τους σε ένα δύσκολο εγχείρημα.
Όσοι ήθελαν καρέκλες της εξουσίας έμειναν αλλού, υπηρετώντας την ολιγαρχία του πλούτου και το μιντιακό κατεστημένο, είναι ένοχοι στην συνείδηση του ελληνικού λαού, πρόσθεσε.
Η κ. Κόλλια-Τσαρουχά είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετέτρεψαν την οργή και την αγανάκτηση της κοινωνίας σε πολιτική δύναμη και σε ένα πρόγραμμα για το σήμερα και το αύριο και τόνισε ότι σήμερα οι Έλληνες αισθάνονται πως έχουν μια κυβέρνηση και μια πολιτεία Δικαιοσύνης, Ισονομίας και Ισοπολιτείας.
Έκανε λόγο για το «τέρας της διαπλοκής» που επιχειρεί να «υπονομεύσει την απελευθέρωση της χώρας» και πρόσθεσε ότι «πριν το τέλος του 2016 επιβεβαιώνονται οι δύσκολες επιλογές (των ΑΝΕΛ) του 2015».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »