*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Νοεμβρίου

ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΜΕΤΙΟΣ! Δεν έμεινε κανένα άτομο του Γ. Παυλίδη! Πήρε για γραμματέα την πρώην του...Γιαννακίδη!

10 Νοεμβρίου
Πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο νέος Περιφερειάρχης ΑΜΘ έδιωξε τις τρεις γραμματείς, τους οδηγούς και τον ειδικό σύμβουλο (Αλέξανδρο Καρακασίδη) του προκατόχου του

ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΙΟΥ, Η ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ…ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ!
*Με εντολές του γραφείου Μητσοτάκη, αναμνηστική φωτογραφία με Σινίκογλου-Τζεμαλή για να… «εξαγνιστεί» από το συγχαρητήριο του Μετέ!
«Θέλω  να ευχαριστήσω όλους τους συναδέρφους που με επέλεξαν να υπηρετώ τα συμφέροντα της Περιφέρειας από την θέση του περιφερειάρχη. Ταυτόχρονα με την χαρά διαισθάνομαι και την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω. Οδηγός μας θα είναι το όραμα του αείμνηστου περιφερειάρχη μας Γιώργου Παυλίδη». Τα παραπάνω είχε δηλώσει ο Χρήστος Μέτιος την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, όταν με την στήριξη της κομματικής «φαυλοκρατίας» (σ.σ. αυτής των πιέσεων, των εκβιασμών, των απειλών κλπ) εκλέχθηκε νέος Περιφερειάρχης με ψήφους 20-16 έναντι του Κ. Ζαγναφέρη νέος Περιφερειάρχης ΑΜΘ!
Και στο δια ταύτα. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις λοιπόν και προφανώς… συνεχίζοντας το Όραμα του προκατόχου του,  ο νέος Περιφερειάρχης ΑΜΘ ΕΔΙΩΞΕ και τις δυο κοπέλες - γραμματείς που είχε στο γραφείο του ο προκάτοχός του Γιώργος Παυλίδης (Ανίτα Δρύνη, Ελένη Βουλτσιάδου) καθώς επίσης και τους ειδικούς  του συμβούλους Αλέξανδρο Καρακασίδη και Αναστασία. Τέλος  έδιωξε και τους  δυο οδηγούς του. Τον Λάμπρο από την Κομοτηνή και τον Γαλανόπουλο που επέστρεψαν ήδη στις θέσεις τους, στις Περιφερειακές Ενότητες Ροδόπης και Ξάνθης ενώ υπ’ ατμόν είναι και μια ακόμη συνεργάτης του πρώην η Χρύσα.
Με απλά λόγια, πλήρης «αποψίλωση» του γραφείου του πρώην Περιφερειάρχη, καθώς δεν κράτησε κανέναν στενό συνεργάτη του, κράτησε ωστόσο την… πανάκριβη επίπλωση του γραφείου του, φυσικά με νέα διακόσμηση και πήρε για γραμματέα, την… πρώην γραμματέα του Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ Άρη Γιαννακίδη!
Φυσικά για όλα αυτά, ουδείς διαμαρτυρήθηκε και δεν έβγαλε… άχνα! Και κυρίως αυτοί που… λιβανίζανε τον πρώην Περιφερειάρχη και σε κάθε τους δήλωση ή μήνυμα, έλεγαν ότι τα πάντα… οφείλονται σε εκείνον!
Παράλληλα θέλοντας να αποδείξει και πόσο… ανεξάρτητος Περιφερειάρχης είναι, με εντολές του γραφείου Μητσοτάκη, εκεί που προεκλογικά έκανε ότι μπορούσε για να «αποσπάσει» τις ψήφους όλων των μειονοτικών επιστρατεύοντας και τους «Ψευτομουφτήδες» Ξάνθης και Κομοτηνής, προσκάλεσε στον αγιασμό-φιέστα που οργάνωσε τους διορισμένους Μουφτήδες Ξάνθης και Ροδόπης Σινίκογλου και Τζεμαλή!
ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ 4412/2016
Επίσης όπως μας κατήγγειλαν χθες από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, ο νέος Περιφερειάρχης ήδη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις απευθείας αναθέσεις που έκανε για τις εκδηλώσεις για το Via Egnatia (σ.σ. έγιναν τον Σεπτέμβριο 2016) αφού δεν ακολούθησε τις διαδικασίες του νέου Νόμου 4412/2016 που ισχύει από 8 Αυγούστου 2016!
Γιατί το παρέλειψε; Και πως έκανε ή θα κάνει τις πληρωμές; Περιφερειάρχης ανέλαβε… Είναι δυνατόν να κάνει τέτοια λάθη; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »