*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Νοεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ & ΤΟΥ Γ. ΠΑΥΛΙΔΗ Ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! ΚΑΙ Σ' ΑΝΩΤΕΡΑ!

17 Νοεμβρίου
ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΒΔΗΡΩΝ! ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος μας «δικαίωσε» πλήρως σε αυτά που γράψαμε για τον τρόπο με τον οποίο αναδείχτηκε στη πολιτική, αφού επιβεβαίωσε το δημοσίευμά μας ότι διετέλεσε έμμισθος ειδικός σύμβουλος τόσο της πρώην Δημάρχου Αβδήρων Εύας Τσακίρη, όσο και του τότε Νομάρχη Γιώργου Παυλίδη, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Και μας επιβεβαίωσε πως;
-Εγκωμιάζοντας αυτούς που τον ...«βόλεψαν» στις 'εμμισθες θέσεις του και μαθήτευσε δίπλα τους, παίρνοντας τα πρώτα πολιτικά του βήματα…δια του ρουσφετιού!
-Άντε Νίκο και σ’ ανώτερα! Και βάλε όλους τους αβανταδόρους σου να μας βρίζουν, αρκεί να ξέρουν και ελληνικά!...Δικό σου το πρόβλημα....
(σ.σ. Που ξέρεις…Μπορεί να γίνει βουλευτής ο Σπύρος Τσιλιγγίρης και να σε πάρει κι αυτός ειδικό συνεργάτη στο βουλευτικό του γραφείο…Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Κάτι περισσότερο ξέρεις εσύ κι ανέπτυξες στενές σχέσεις και με τον πολιτευτή αλλά και με τον διευθυντή του γραφείου του Μανώλη Φανουράκη…)
......
ΑΠΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ! "ΤΖΑΜΠΑ" ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ...
Όπως πάντα, «τζάμπα - μάγκας» ο Μανώλης Τσέπελης! Από τη μια εμφανίζει τον Φανουράκη ως μέλος της… «ομάδας» του κι από την άλλη απών από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας όπου συζητούνταν για μια ακόμη φορά το θέμα του Κυβερνείου και της νέας Κανονιστικής απόφασης για τα τραπεζοκαθίσματα στους κοινόχρηστους…
Ο Τσέπελης λοιπόν, προκειμένου να μην μπει στη διαδικασία να ψηφίσει υπέρ ή κατά ή λευκό, δεν πήγε καθόλου στη συνεδρίαση!
-Αφού πρώτος αυτός ως αφανής συνεταίρος του Αείμνηστου Ανδρικόπουλου στο Elisso Hotel «κυνηγούσε» με εξώδικα και μηνύσεις το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ για τον κοινόχρηστο χώρο, ισχυριζόμενος ότι είναι ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ του…ξενοδοχείου! (σ.σ. Ας όψεται βέβαια ότι το συμβόλαιο εκείνο το είχε κάνει ο γνωστός Θεολόγος…)
Οπότε τη Δευτέρα να είναι παρών στη συνεδρίαση και να κάνει τι;
-Να ψηφίσει υπέρ του Κυβερνείου και του Φανουράκη; Θα πήγαινε ΔΙΣ για παράβαση!
Ενώ την Τρίτη που συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο για τον προϋπολογισμό, θέμα ρουτίνας δηλαδή, πρώτος και καλύτερος εμφανίστηκε και μάλιστα δίπλα και πάλι στην…Ειρήνη Πυρνάρη, επιχειρώντας να την εμφανίσει ως «μέλος» της…ομάδας του!
(σ.σ. Μια ζωή Τσέπελης….Ο ίδιος για κανέναν κι όλοι οι άλλοι υπέρ των συμφερόντων του!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »