*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Στην Αθήνα η Χρύσα Ούτση για το συνέδριο των ΑΝΕΛ. Ο Σκουλαρίκης;

11 Νοεμβρίου

«Χαστούκια» από παντού δέχεται ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα χαστούκια… αριστερά και συντροφικά από ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ που εγκαλούν τον κο Χατζηθεοδώρου και την ενταύθα κομματική του παρέα, για προσπάθεια καπελώματος του συλλαλητηρίου, για εξυπηρέτηση κυβερνητικών σκοπιμοτήτων και άλλα καλούδια!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ξέχασες το «χαστούκι» του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Ξάνθης που ήταν και το πιο ηχηρό…
…………………

«Πραγματικά είναι «άπαιχτος» ο δημοσιογράφος- «κυνηγός» Χρυσαυγιτών Γιάννης Σιδηρόπουλος, αφού όπως ο ίδιος έγραψε, αντέδρασε λέει έντονα όταν είδε 2-3 Χρυσαυγίτες να επιχειρούν να τον… φωτογραφίσουν και τους το απαγόρευσε!
-Ερώτημα κρίσεως… Ο ίδιος ο Σιδηρόπουλος όταν βγάζει τους άλλους φωτογραφίες,  ζητάει την… άδειά τους;
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα… μαύρα» του «Μ»)
-Έχει το…ελευθέρας όπως με τους… ασύρματους!
……………
           Σεμνά &Ταπεινά
*Χθες το βράδυ ή σήμερα το πρωϊ αναμένεται να επιστρέψει από την Αμβούργο Γερμανίας ο Αλέξανδρος Κοντός, προκειμένου να έχει συνάντηση αύριο Σάββατο και τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που αναμένεται στη πόλη μας.
……
*Σήμερα αναχωρεί για την Αθήνα και η Τομεάρχης των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση προκειμένου να συμμετάσχει στο 3ήμερο συνέδριο του κόμματος. Θα επιστρέψει την Κυριακή το βράδυ.
……
*Σημειώνω ότι για την οργάνωση του Συνεδρίου δουλεύει εδώ και τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες ο Παναγιώτης Σγουρίδη που είναι Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Συνεδρίου των ΑΝΕΛ.
……
Η αποκλειστικότητά μου; Το συνέδριο των ΑΝΕΛ θα χαιρετήσει και ο ίδιος ο Τσίπρας, άγνωστο όμως είναι αν θα προσφωνήσει τον Πάνο Καμμένο… «σύντροφο» όπως έκανε ο τελευταίος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ….
…..
*Ερώτημα κρίσεως. Θα παραστούν στο συνέδριο των ΑΝΕΛ οι πολιτευτές του κόμματος Διαμαντής Σκουλαρίκης και Δημήτρης Πετρόπουλος; Διότι ο τελευταίος ήδη έχει δεσμευτεί στον Μιχάλη Σπανίδη ότι θα κλείσει ραντεβού του Δικτύου Λόγου και Πράξης με την Κουντουρά!
……..
Ο Αλέξανδρος Κοντός στη Διεθνή Έκθεση  WT Tobbacco and Machinery Eyrope 2016 στο Αμβούργο Γερμανίας.
Με ιδιαίτερα επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) στη Διεθνή Έκθεση  WT Tobbacco and Machinery Eyrope 2016, που διεξήχθη από 8 έως 10 Νοεμβρίου στο Αμβούργο.
Το περίπτερο της ΣΕΚΕ μάλιστα προκάλεσε τον θαυμασμό των κορυφαίων επιχειρηματιών της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής, ενώ εκεί παραβρέθηκε και ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Αλέξανδρος Κοντός που είχε και σημαντικές συναντήσεις με κορυφαίες επιχειρηματικές προσωπικότητες του καπνού και γενικότερα των καπνικών προϊόντων.
Σημειώνω ότι ο Αλέξανδρος Κοντός αναμένεται σήμερα να επιστρέψει στη Ξάνθη, ενώ αύριο θα έχει συνάντηση με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που θα επισκεφθεί την πόλη μας, συμμετέχοντας σε εκδήλωση της ΟΕΒΕ Ξάνθης στο ξενοδοχείο Elisso Hotel.
………
Ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών
Ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών διοργανώνει στην αίθουσα τελετών του, Δημοσθένους 117 στην Καλλιθέα, τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου τ.ε. και ώρα 19.00 την παρουσίαση του βιβλίου του επισκέπτη καθηγητή της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, πρ. Υπουργού και τ. βουλευτή Ροδόπης, Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, με τίτλο "Θράκη: Το επόμενο βήμα..." από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Νίκος Βασιαγεώργης.
Παρέμβαση θα κάνει ο συγγραφέας και επίκουρος καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, Άγγελος Συρίγος.
Τέλος, ο συγγραφέας, Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης θα μιλήσει για τη "νέα, γεωστρατηγική σημασία της Θράκης και το μοντέλο Ανοιχτής Κοινωνίας που έχτισε η Ελληνική Πολιτεία στην περιοχή. Τους κινδύνους αλλά και τις ευκαιρίες του μέλλοντος."
…………..
Νέο ΕΣΡ όλα τα ονόματα, υποχώρησε ο Παππάς για τον αριθμό των αδειών στα κανάλια πανελλήνια εμβέλειας!
«Λευκός καπνός» βγήκε τελικά από την έκτη διάσκεψη των Προέδρων στη Βουλή, καθώς ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολίτευση συναίνεσαν για τη συγκρότηση νέου  ΕΣΡ.
Η νέα σύνθεση του ΕΣΡ είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος ο πρ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κουτρουμάνος
Αντιπρόεδρος, ο δημοσιογράφος Ροδόλφος Μορώνης
Μέλη:
Πόπη Διαμαντάκου, δημοσιογράφος
Νίκος Κιάος , δημοσιογράφος
Βασίλης Καραποστόλης, καθηγητής του ΕΚΠΑ
Λίλιαν Μήτρου, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Δήμητρα Παπαδοπουλου
Γεώργιος Σαρειδάκης
Πριν την κρίσιμη συνεδρίαση έγιναν υποχωρήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης στο επίμαχο θέμα του αριθμού των αδειών και ανεστάλη το συγκεκριμένο άρθρο του νόμου Παππά που τις καθόριζε σε μόλις τέσσερις.
………………….
Η ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης και πάλι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος για την αύξηση 150% στο νερό, μόνο για τους κατοίκους των… παραλιών!

(σ.σ. Από τον Κατρούγκαλο «έκλεψε» αυτές τις ιδέες ο Πρόεδρος;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »