*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

Έντονη κριτική Λαμπάκη στονm Αυγενάκη για «κομματική παρέμβαση στην εκλογή Περιφερειάρχη»

22 Νοεμβρίου
*Ο Λαμπάκης ήταν ο μόνος που τόλμησε να καταγγείλει την κομματική φαυλοκρατία που δυστυχώς επικράτησε στην εκλογή του νέου Περιφερειάρχη ΑΜΘ. Μπράβο του!
Έντονη κριτική άσκησε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, κατά τη συνάντησή του με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που περιόδευσε το Σάββατο στον Έβρο, με επικεφαλής τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, για την «κομματική παρέμβαση που υπήρξε στην πρόσφατη διαδικασία εκλογής νέου Περιφερειάρχη ΑΜΘ υπέρ του Χρήστου Μέτιου».
Παράλληλα προέτρεψε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να ασκήσουν έντονη αντιπολιτευτική πολιτική σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Θράκης και «να μην επαναλάβουν λάθη του παρελθόντος».
Εμείς θα πούμε μπράβο στον Λαμπάκη που είχε την τόλμη να πει αυτά που δεν τόλμησαν να πουν οι άλλοι.  
Και να καταγγείλει την κομματική φαυλοκρατία, τις απειλές και τις παρεμβάσεις κάποιων κομματικών εγκάθετων προκειμένου να εκλεγεί ο εκλεκτός τους Χρήστος Μέτιος με τη συνδρομή δυστυχώς και Ξανθιωτών Περιφερειακών συμβούλων και στελεχών όπως ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης και ο Περιφερειάρχης της Ν.Δ. Αντώνης Πασχάλης που έχει αναλάβει το ....πολιτικό "μανατζάρισμα" του γιατρού μαζί με τον Φανουράκη! Γεγονός ανεπίετρεπτο για Περιφερειάρχη του κόμματος.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »