*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Νοεμβρίου

Μαρινάκης:Απόλυτη δικαίωση & απόλυτη ευχαρίστηση, για να μην πω άλλη λέξη. Φώτο με αθλητικό παράγοντα της Ξάνθης.

06 Νοεμβρίου
Για απόλυτη δικαίωση και απόλυτη ευχαρίστηση έκανε λόγο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του μετά την εμφατική νίκη (3-0) των Πειραιωτών επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.
«Είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, είμαστε ακόμα στην αρχή. Δύο πράγματα έχουν σημασία για τα εκατομμύρια των οπαδών μας είναι και λίγο περισσότερο για εμάς που ήμασταν μέσα σήμερα.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι νιώσαμε δύο ωραία συναισθήματα, αυτό της απόλυτης δικαίωσης σε όλα τα επίπεδα και της απόλυτης ευχαρίστησης για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Δεν έπιασε κάποια ιδιαίτερη απόδοση ο Ολυμπιακός. Χαρήκαμε ιδιαίτερα. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και προχωράμε», είπε αρχικά.
Για τη διαιτησία και το πέναλτι που δόθηκε ανέφερε ύστερα από σχετική σε ερώτηση:«Θα το κρίνετε, είστε οι καλύτεροι κριτές. Εσείς έχετε τον λόγο».
Για το αν υπάρχει διάθεση για να φτιάξουν οι σχέσεις των μεγάλων ομάδων: «Η διάθεση είναι χαρούμε τη νίκη μας και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Να χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »