*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Νοεμβρίου

Καταχειροκροτήθηκε η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ξάνθη Α.Ο στη Σμίνθη από τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου!

17 Νοεμβρίου

Εκδήλωση γνωριμίας της Π.Α.Ε. Ξάνθης Α.Ο. και του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης χθες στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Σμίνθης
Συγκεκριμένα η Π.Α.Ε. Ξάνθη Α.Ο. και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, πραγματοποίησαν χθες Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στον χώρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Ιδρύματος στην Σμίνθη, εκδήλωση γνωριμίας των μικρών φίλων της ορεινής περιοχής, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού οράματος του μεγαλομέτοχου Χρήστου Πανόπουλου «να δημιουργήσει νέους οπαδούς και φίλους για την ποδοσφαιρική ομάδα», ώστε μεγαλώνοντας να είναι ΜΟΝΟ Ξάνθη κι όχι όπως οι παλιότεροι που λένε, «η παιδική ομάδα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός…».
Μεταξύ των άλλων, οι ποδοσφαιριστές Καρίμ Σολτάνι, Οκάν Χατζητερζόγλου και Θανάσης Παπαγεωργίου, συζήτησαν, φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα για τους μικρούς τους φίλους, προωθώντας με αυτό τον τρόπο τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.
 Παράλληλα έγινε και κλήρωση μεταξύ των παιδιών για τις τρεις μπλούζες των ποδοσφαιριστών με τους αριθμούς που χρησιμοποιούν όταν αγωνίζονται στο πρωτάθλημα.
Την ομάδα συνόδευαν στην εξόρμησή της στη Σμίνθη ο Διευθυντής του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Σοφιανός Ουτατζής και ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ξάνθης Περικλής Καλογιάννης  Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η διευθύντρια του Γυμνασίου και Κοινωνικού Φροντιστηρίου Σμίνθης κ.Ελένη Παπαμερή.
Οι αθλητές της Ξάνθης προβάλλοντας τις υψηλές αξίες της ζωής συμβάλλουν στην ίδια την κοινωνία, δίνοντας στα παιδιά το καλό παράδειγμα, εφοδιάζοντας τα για την μετέπειτα πορεία τους, μαθαίνοντας τα, την εκτίμηση και τον σεβασμό για τον συνάνθρωπο τους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »