*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Το σχόλιο του Γιάννη Πυργελή και η απάντησή μας..

30 Νοεμβρίου
Η ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Όποιος δεν κάθεται δίπλα στο Δάγκα, τον τρώει η….μαρμάγκα!
Σε ότι αφορά την «Θ» και γενικότερα τα μέσα που ελέγχει η ιδιοκτήτρια εταιρεία της εφημερίδας μας, δεν είχαμε πάρει «τσακιστή» από κανέναν πράσινο δήμαρχο ή ΒΡΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ, όπως τους αποκαλούν σήμερα οι πρώην υμνητές του Σωκράτη! Σε ποιους κατέληγαν λοιπόν τα εκατομμύρια του Intereg φίλτατε Σώκρατες; Διευθύνσεις και ονόματα και όχι αερολογίες στο facebook!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ» για το σχόλια του Σωκράτη στο fb)
-Και γιατί δεν ρωτάς τον Γ. Σιδηρόπουλο ή την Μαρία Κώστογλου που είναι οι πλέον ενήμεροι… να σου τα δώσουν αμέσως;
…………

Που είναι οι δυο Μουφτήδες…; Που είναι ο Ιμάμης της Γλαύκης; Που είναι οι δάσκαλοι! Που είναι ο Τέρενς Κουικ; Που είναι οι Γυναικείες οργανώσεις; Που είναι οι υποτιθέμενοι….«ευαίσθητοι» υπερασπιστές των ανήλικων παιδιών;
-Άφησαν την «Μάνα Κουράγιο» την Φαχριέ από το 2010 μέχρι σήμερα, έξι χρόνια δηλαδή να τραβάει μόνη της τον «γολγοθά» της!!! ΝΤΡΟΠΗ σε όλους!
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Δεν είναι όλα… μαύρα» του «Μ»)
-Μισή ντροπή δική τους… μισή ντροπή  σ’ αυτούς που όταν ήταν αντιπολίτευση έκαναν σημαία το θέμα της Φαχριέ στη Βουλή με ερωτήσεις και μετά σαν κυβέρνηση… τα ξέχασαν όλα!

Σεμνά &Ταπεινά
*Κατηγορηματικά διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ  ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Χουλιάρας, σε σχέση με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο «Μ» και τον έδειχναν στην υποδοχή του Τσίπα…
-Το σπίτι μου είναι απέναντι από το μειονοτικό σχολείο, είδα κάποιους γνωστούς, μίλησα για λίγο μαζί τους και αυτό ήταν…επεσήμανε ο γνωστός δικηγόρος.
Κι από τη στήλη σχόλιο ουδέν.
….
*Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο εργολάβος και παρουσιαστής του ημιμαραθώνιου της Κυριακής Γιάννης Αναστασιάδης, «ενοχλήθηκε» επειδή εκατοντάδες πολίτες, αλλά και τροχονόμοι, ταξιτζήδες κλπ διαμαρτυρήθηκαν για την ταλαιπωρία που υπέστησαν την περασμένη Κυριακή, ζητώντας να μη γίνεται η αφετηρία και το κλείσιμο των αγώνων που διοργανώνουν οι XanthiRanres στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, αλλά σε κάποιο άλλο σημείο της πόλης;
…..
*Και γιατί κύριε παρουσιαστή δεν μπορεί να βρεθεί μια κοινή λύση που δεν θα «χαλάει» ούτε τους αθλητές, αλλά και δεν θα ταλαιπωρεί τους υπόλοιπους;
-Έτσι ώστε και οι αγώνες να γίνονται, αλλά και η πόλη να μην «κόβεται»στα δύο;
(Σ.Σ. Και φυσικά το ερώτημα δεν απευθύνεται σε σένα αλλά και στο Δήμαρχο και στο δημοτικό συμβούλιο…Που οφείλουν να λαμβάνουν όλες τις παραμέτρους και να μη ταλαιπωρούν οι μεν τους δε…).
……..
Σχόλιο-απάντηση του Γιάννη Πυργελή στο «Μαχητή» και το δικό μας σχόλιο…
Με ανάρτησή του στο face book ο εκ των ιδρυτών του XanthiRunners Γιάννης Πυργελής σχολιάζει τα σχόλια του «Μαχητή» και διατυπώνει την δική του άποψη:
«Ως απερχομενος πρόεδρος ας πω την τελευταία μου κουβέντα....πριν καμία 20 χρόνια όταν στον κλασικό μαραθώνιο της αθηνας τρεχανε καμία 600 ψωριαριδες άκουγαν το μπινελικι και το βρισιμο του αιώνα....20 χρόνια μετά όλοι στην αθηνα τρίβουν τα χέρια τους.....γιατί οι χιλιάδες δρομείς πλέον φέρνουν μεγάλο οικονομικό οφελος το τριήμερο...(τροφή για σκέψη σε όσους κύριους φωνάζουν και ταλαιπωρούνται για 3 ώρες)....κύριε παπαδοπουλε ως προς την τοποθέτηση σας να βρεθεί μία άλλη διαδρομή και χώρος αφετηρίας συμφωνω απόλυτα...πως θα σας φαίνονταν να ξεκινούσε ο αγώνας μπροστά απ το ΑΝΟΙΧΤΟ υπερσύγχρονο κολυμβητήριο της πόλης μας.....?
Απ οτι φαίνεται ή ελλαδα ας έχει αρκετό πολιτισμό....δεν χρειάζεται να δημιουργήσει άλλον....να κλάψω ή να γελασω ....,?ιδού ή απορία!!!
Πυργελής Γιάννης»
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "Μ": Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου Γιάννη και…απόλυτα μάλιστα στο να πάει η αφετηρία των αγώνων στο Κολυμβητήριο… Είτε είναι ανοιχτό και υπερσύχρονο όπως το ονειρεύεσαι, είτε είναι κλειστό και «θλιμμένο» όπως σήμερα…
-Απλά απορώ γιατί το ίδιο ερώτημα δεν το έκανες στον Αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Μιχάλη Λομβαρδέα που «καμάρωνε» μαζί με τον Γιάννη Αναστασιάδη στη κεντρική πλατεία…
-Θα ήταν «ασορτί» με τη λογική του υπόλοιπου κειμένου σου…! Την «πλατεία» άλλωστε αυτοί σας την παραχώρησαν…Που κατασκεύασαν το ΑΝΟΙΧΤΟ υπερσύγχρονο κολυμβητήριο της πόλης μας!
…………….
Προς τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Νομού Ξάνθης Πλατεία Ελευθερίας πάνω από το Μύθο
Αν θυμάμαι καλά, μας είχατε γνωστοποιήσει ότι ο βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ελλείψει βουλευτών-εκπροσώπων του κόμματος στους δύο Νομούς, θα αναλάμβανε την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των Νομών Ξάνθης και Ροδόπης. Μπορείτε να μας πείτε πόσες και ποιες ερωτήσεις κατέθεσε; Διότι από τότε μέχρι σήμερα…δεν είδαμε «φύλλο» να κινείται! Ούτε μια ερώτηση…Εκτός αν δεν μας τις έχετε γνωστοποιήσει!
……….
Ερώτηση Δημοσχάκη κι άλλων 23 βουλευτών της Ν.Δ για τα κρούσματα της ζωονόσου!
Ερώτηση κατέθεσαν 24 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσά τους κι ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με τα αλλεπάλληλα χτυπήματα των κρουσμάτων επιζωοτιών που έχει δεχτεί η ελληνική κτηνοτροφία την τελευταία τριετία.
Όπως υπογραμμίζεται στην ερώτηση οι Έλληνες παραγωγοί και ιδίως του Έβρου και των νησιών του Β. Αιγαίου και της Δωδεκανήσου, βρίσκονται υπό την απειλή μιας άλλης επικίνδυνης ζωονόσου, αυτής της  πανώλης των μηρυκαστικών.
Οι Βουλευτές ζητούν να μάθουν, μεταξύ άλλων, ποιες είναι οι ενέργειες του Υπουργείου για την προληπτική θωράκιση των Ελλήνων παραγωγών έναντι του κίνδυνου εισόδου ενός εξαιρετικά μολυσματικού για τα κοπάδια νοσήματος.
Επίσης, για το αν υπάρχει σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για την άμεση αντιμετώπιση  κατά την εμφάνισή της, μιας πιθανής προσβολής της επικίνδυνης αυτής ζωονόσου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »