*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Νοεμβρίου

ΑΠΟΝΤΕΣ ΝΕΖΗΣ, ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΙΕΣΤΑ" ΤΟΥ ΜΕΤΙΟΥ, ΠΑΡΌΝΤΕΣ ΣΙΝΙΚΟΓΛΟΥ-ΤΖΕΜΑΛΗ!

07 Νοεμβρίου

*Ο "Ψευτομουφτής" Ξάνθης κ.Μετέ, ήταν ο πρώτος που συνεχάρη τον Μέτιο για την εκλογή του, σήμερα όμως έφαγε...πόρτα! 
Χωρίς καμία προσπάθεια να «κρυφτεί», ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, έδειξε για άλλη μία φορά σήμερα την οργή του από την εκλογή του Χρήστου Μέτιου στη θέση του εκλιπόντος Γιώργου Παυλίδη χάρις στο "σύστημα" και την κομματική "φαυλοκρατία". 
Συγκεκριμένα σήμερα κατά τον αγιασμό-φιέστα του νέου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, ο Κώστας Ζαγναφέρης ήρθε τελευταίος και αρκετά καθυστερημένος και αποχώρησε πρώτος απ’ όλους χωρίς να συμμετάσχει στην δεξίωση ή έστω σε κάποιο «πηγαδάκι»....!
Ωστόσο την τελετή του αγιασμού που προκάλεσε ο νέος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Μέτιος τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί και εκπρόσωποι φορέων από όλη την Περιφέρεια, σύσσωμοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη, τη Ροδόπη και τον Έβρο, οι , ενώ ο αγιασμός τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Κομοτηνής Παντελεήμονα, αλλά παρόντες ήταν επίσης και οι Μητροπολίτες Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης.
-Το αξιοσημείωτο; Με παρέμβαση του γραφείου Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τελετή ήταν παρόντες οι διορισμένοι Μουφτήδες Ξάνθης (Σινίκογλου) και Ροδόπης (Τζεμαλή) κι όχι ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ που στήριξε μαζί με το Τουρκικό Προξενείο την εκλογή του κυρίου Μέτιου στη θέση του Περιφερειάρχη!  
Αποκλειστικές πληροφορίες του "Μ" εξ' άλλου αναφέρουν οτι ο νέος Περιφερειάρχης, διεμήνυσε στους 6 μειονοτικούς Περιφερειακούς Συμβούλους της Ροδόπης "να μη διανοηθεί κάποιος απο αυτούς να κατεβάσει υποψηφιότητα για τη θέση του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης...",  προκειμένου να εμφανιστεί...ενωμένη η παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »