*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Δήμαρχε, "καπάκι" για την "τρύπα" που βρήκε ο Αμανατίδης...

09 Νοεμβρίου
 
«Και κάτι ακόμα για τα «φασιστάκια» της δημοσιογραφίας ΣΥΡΙΖΑ! Μαθήματα δημοκρατίας αλλού κι όχι σε μας… 
Η «Θ» δεν φίμωσε κανέναν αριστερό, κανέναν κεντρώο, κανέναν δεξιό, κανέναν πολίτη όπου κι αν ανήκει! Εσείς οι δημοκράταροι φιμώσατε και συνεχίζετε να φιμώνετε εκείνους που δεν γλύφουν τα αφεντικά σας κι εκείνους που τολμούν να διαφωνήσουν μαζί τους!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Το ωραίο είναι οτι αυτούς που κατηγορούν οτι τους "φιμώνουν" τους στέλνουν τις...ανακοινώσεις τους και τις δημοσιεύουν!

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου τρόμαξε τοπικούς παράγοντες και συγκεκριμένα ΜΜΕ. Η αμηχανία των κομμάτων του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, από το μέγεθος της συμμετοχής χωρίς τη δική τους παραίνεση μετατράπηκε σε φθόνο, κατηγόριες και συκοφάντηση
(Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής)
-Ονόματα Γραμματέα…Ονόματα…Διότι καλός ο τσαμπουκάς, αλλά θέλει και τόλμη η αλήθεια…
……………

                       ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Σχολίασε χθες με νόημα στο fb η νέα Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαρία Τσιακίρογλου:
«Κουραστήκαμε να ακούμε για τους προκατόχους... Στο δια ταύτα σας παρακαλώ...».
-Στον Τσίπρα απευθύνεται η Πρόεδρος ή στον πρώην σύντροφο Γιώργο Μπατζακίδη; Διότι το πρώτο like το εισέπραξε ήταν από την… Χρύσα Ούτση και μπερδεύτηκα…! Πολύ μπερδεύτηκα…
…..
*Καταπέλτης ήταν χθες ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου για το… «τσουνάμι» που έρχεται στο Δήμο για κάποιους, όπως είπε χαρακτηριστικά, «φωτογραφίζοντας» τις πρώην δημοτικές αρχές των εποχών Χατζηευαγγέλου….
Και παράλληλα δεν χαρίστηκε βέβαια στους θρασύδειλους ανώνυμους που τον κατήγγειλαν για απευθείας αναθέσεις ύψους… 5.000-8.000 για τα κάγκελα που έβαλε στο δημαρχείο Ευλάλου.
….
*Αλήθεια, οι θρασύδειλοι αυτοί κύριοι, δεν γνωρίζουν ότι με τον νέο Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ ένας Δήμαρχος μπορεί να δώσει απευθείας αναθέσεις μέχρι και 25.000 ευρώ…
Και μείνανε στα… κάγκελα του Δήμου Τοπείρου που το κόστος τους δεν υπερβαίνει τις 5-7.000 ευρώ;!!! (σ.σ. Οι ίδιοι άνθρωποι που επί Χατζηευαγγέλλου όλα τα βλέπανε...άριστα! )
………..
Από το Σάββατο θα βρίσκεται στη Ξάνθη ο Αντώνης Σαμαράς
Από το Σάββατο θα βρίσκεται στη Ξάνθη ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου. Μάλιστα τον πρώτο που πήρε και πάλι τηλέφωνο ήταν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, λέγοντάς του, «Αλέκο σε θέλω δίπλα μου…»
Ανακοίνωση για την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού εξέδωσε και η ΟΕΒΕ Ξάνθης, αναφέροντας τα παρακάτω:  
«Η ΓΣΕΒΕΕ και η Ο.Ε.Β.Ε. Νομού Ξάνθης, προσκαλούν όλους τους Ξανθιώτες την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10.30 πμ, στο ξενοδοχείο Elisso Xenia Hotel, σε ενημερωτική ομιλία, με θέμα «Φορολογικό- Ασφαλιστικό- Ανάπτυξη», με ομιλητές τον τέως Πρωθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά και τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κύριο Γεώργιο Καββαθά.
Με Εκτίμηση
Η Πρόεδρος    Ο Γενικός Γραμματέας
Μαρία Σ. Τσιακίρογλου          Κωνσταντίνος Ιωαννίδης»
…………
Πυρ και μανία είναι η Τοπική της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης αλλά και η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ξάνθης από την προσπάθεια της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Γ. Σιδηρόπουλο και την ΚΕΕΡΦΑ από τη μια να κάνουν ναι μεν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους…από την άλλη όμως, να «καπελώσουν» το αντιφασιστικό συλλαλητήριο!!!
Μάλιστα η Τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ εμφανίζει την δράση της ΚΕΕΡΦΑ ανοιχτά ως…κομμάτι του κυβερνητικού μηχανισμού!!! (Σ.Σ. Αν τα γράφαμε βέβαια αυτά εμείς, ποιος ξέρει τι θα μας έσερναν σήμερα…)
…………….
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΞΑΝΘΗΣ αδειάζει ΚΕΕΡΦΑ:
Διαμόρφωσε ρηχό πολιτικό περιεχόμενο σε συνεργασία με φιλοΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ!
Τον γνωστό δημοσιογράφο-εργολάβο Γ. Σιδηρόπουλο «ξεδοντιάζει» ένα μεγάλο κομμάτι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του μεταξύ των άλλων, τα παρακάτω:
«ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιλέξαμε να λάβουμε ξεκάθαρη στάση και θέση απέναντι στο κυβερνητικό κόμμα και τη νεολαία του. Επιλέξαμε να μην ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ, η οποία εσκεμμένα διαμόρφωσε ρηχό πολιτικό περιεχόμενο ώστε να χωρά το κυβερνόν κόμμα (!) και η νεολαία του. Η δράση της ΚΕΕΡΦΑ όχι απλά συνυπολογίζει τον κυβερνητικό μηχανισμό ως κομμάτι του κινήματος, αλλά αλλά σε ανοιχτή συνεννόηση και συνεργασία μαζί του, όπως και με ορισμένα εξώφθαλμα φιλοΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ έδρασαν υπό κοινό σχέδιο. Αντίθετα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, από κοινού με τη ΛΑΕ, διοργάνωσε χωριστό κάλεσμα και συγκέντρωση.»
-Το παιχνίδι ήταν στημένο κι από πριν… ξεπουλημένο!
…………..
Η «τρύπα» που άφησε το συνεργείο και τα γενέθλια του… Χρήστου Αμανατίδη!
Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε να διαμαρτυρηθεί κατά της ανυπαρξίας του Δήμου Ξάνθης στα προβλήματα της καθημερινότητας, ο πρώην γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Χρήστος Αμανατίδης, σχολιάζοντας μια τρύπα που άνοιξε συνεργείο αλλά δεν θυμήθηκε και να την… κλείσει!
Ανήρτησε λοιπόν στο fb μια φωτογραφία με τον πρόβλημα, δηλαδή την τεράστια τρύπα που εντόπισε στη γειτονιά του και σχολίασε από κάτω:
 «Καλημέρα. Παρακαλώ την υπηρεσία που άνοιξε αυτήν την τρύπα να την κλείσει σύντομα. Αν έρθουν την άλλη εβδομάδα να φέρουν και κεράκια να την κάνουμε γενέθλια. Θα κλείσει ένα μήνα. Ευχαριστώ».
-Δήμαρχε, πάρε ένα… καπάκι, τον Παυλικιάνο και τον Θωμά Ηλιάδη και σπεύσε εδώ και τώρα στο σπίτι του πρώην γραμματέα..! Αλλιώς θα είσαι υποχρεωμένος αν αργήσεις να πάρεις και… τούρτα!
                                          Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Αυτή είναι η «τρύπα» που εντόπισε ο Χρήστος Αμανατίδης. Παρακαλείται ο Δήμαρχος να παραγγείλει το ανάλογο καπάκι να…επέμβει πάραυτα! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »