*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα για τον Χατζηευαγγέλου....

18 Νοεμβρίου

 «Στη συνεδρίαση της Δευτέρας παρατηρήθηκε η πρώτη διαφοροποίηση της Ειρήνης Πυρνάρη από την παράταξης της πλειοψηφίας με τις δύο περιπτώσεις στις οποίες ψήφισε λευκό, σε αντίθεση με την παράταξη. Δεν αποστασιοποιείται βέβαια απλώς διαφοροποιείται σε κάποιες περιπτώσεις ενώ είναι γνωστό ότι δεν αποτελεί ένθερμο υποστηρικτή της παράταξης της πλειοψηφίας, στην οποία ανήκει…».
(Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό μέσον της Τυποεκδοτικής)
-Είναι όμως ένθερμη υποστηρίχτρια του Τσέπελη, οπότε αρκείται σε αυτό…
…………..

«Δεν ζήτησα συγγνώμη, με είπε ο Σιδηρόπουλος τι έχεις να δηλώσεις και του είπα Γιάννη εγώ δεν κάθομαι να ξεκατινιαστώ, κάλεσε με όποιο πανελ θες οπότε θες με όλο το ΣΥΡΙΖΑ απέναντι πρόσωπο με πρόσωπο και εκεί θα δούμε ποσά απίδια πιάνει ο σάκος. Και εκεί το βούλωσε. Οπότε θες με όποιον θες.»
(Ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης στο Πολιτικό Καφενείο του «Μ»)
-Απίδια νάχει ο σάκος…Σάπια φρούτα από αυτά που μοίραζαν τη Δευτέρα στο Δήμο Αβδήρων να μην έχει!
…………….

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τον προκάλεσε ευθέως ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκο Χατζόπουλο να του πει στο χωριό του τα Άβδηρα, τι νερά έχει κόψει και τον έκανε να… ψάχνεται!
Διότι για να «πετάει» κάτι τέτοιο, κάτι θα του έχουν ψιθυρίσει οι Αβδηρίτες του Βασίλη…
Τα Άβδηρα άλλωστε πάντα ήταν… πράσινα!
(σ.σ. Τον πήρα φυσικά χθες τηλέφωνο τον Πρόεδρο αλλά δεν μου απάντησε… Κρύβονταν! Θαρραλέος προφανώς γίνεται μόνο όταν με βρίζει!).
…….
*Ερώτημα προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο…
Αλήθεια, αυτή η εταιρεία που ακούει στο όνομα Παρκοτεχνική και από την οποία προμηθεύεται όλα τα παιχνίδια της ο Δήμος Ξάνθης, είναι η ίδια που είχε εκπρόσωπό της στις καλές επιτυχίες είχε ποτέ γνωστό επιχειρηματία που εδρεύει πλέον στις φυλακές Κορυδαλλού;
-Απλά ως ερώτημα, γιατί κάτι μου θύμισε το όνομά της…εποχής Λάκη Στυλιανίδη ακόμη!
…….
*Και τελικά κύριε Δήμαρχε, τα παιχνίδια τοποθετήθηκαν στους Παιδικούς σταθμούς, ή δεν τοποθετήθηκαν;
(σ.σ. Το ερώτημα ισχύει και για τον γιατρό και επικεφαλής της παράταξης ΞΑΝΘΗ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτη Καμαρίδη).
……..
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗ!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΕΛΙΟ ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Μαθαίνω ότι δεν τελειώνουν οι «ταλαιπωρίες» του πρώην Δημάρχου Τοπείρου Στέλιου Χατζηευαγγέλου και ειδικότερα με την υπόθεση του αδελφού Καραλευθέρη…
Καθότι μετά την τελεσίδικη απόφαση στο Εφετείο Κομοτηνής, έρχονται τώρα και ζητάν από τον ίδιο και τον υπάλληλο περίπου 150.000 ευρώ από τα δεδουλευμένα που… δεν δικαιούνταν και εισέπραξε απο τον Δήμο!(σ.σ. Κάποιοι μιλούν για συνολικό ποσόν 270.000 ευρώ στις δύο υποθέσεις)
Μάλιστα η υπόθεση ήδη εκκρεμεί στην ανακρίτρια που με κοινή απόφαση με τον Εισαγγελέα, απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα τόσο του πρώην Δημάρχου Τοπείρου, όσο και του υπαλλήλου που θα πρέπει να δίνουν το παρόν κάθε μία και 15 του μήνα στην αστυνομία…
-Αλήθεια ή ψέματα κύριε Μάκη Τσιλιγγίρη;
…………….
Επέστρεψε στη Ξάνθη η Ελένη Κίτσου από την περιοδεία της!
Η Πρόεδρος και πολιτευτής των Ελλήνων Συνέλευσις Ελένη Κίτσου επιτέλους επέστρεψε στην έδρα της την  Ξάνθη. Για την μεγάλη επιστροφή μάλιστα μας  ενημέρωσε η ίδια με την παρακάτω ανάρτηση στο fb:
«Καλησπέρα από την έδρα μου πια…
Μπορεί με όλο αυτό το τρέξιμο που είχα αυτή τη περίοδο, λόγω των δράσεων της « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στη Θράκη και στη Μακεδονία, που υποστηριζόταν από την επίσημη επίσκεψης του προέδρου μας Αρτέμη Σώρρα και του Γ.Γ Βασίλη Θεοδωρόπουλου και ταυτόχρονα και στη Κύπρο, όπου ανακοινώθηκε και η ίδρυση του Πολιτικού Φορέα « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΥΠΡΟΥ», με την παρουσία των δύο προηγούμενων και της Διευθύνουσας Συμβούλου Βίκυς Χαραλάμπους, να «έχασα» τον ανασχηματισμό, την ειδησεογραφία για την εκλογή Τράμπ και την επίσκεψη στην Αθήνα του Ομπάμα, αλλά κέρδισα….εκτός από το κρυολόγημα… δεκάδες μοναδικές στιγμές, γεμάτες αγώνες με αδέλφια από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο μας.
Όλοι αυτοί…..έρχονται και παρέρχονται…
Όλοι εμείς όμως οι Έλληνες, οι ιδιοκτήτες αυτής της γης, ήρθαμε και θα μείνουμε για πάντα!!»
-Εσύ Ελένη είσαι τουλάχιστον ιδιοκτήτρια…! Εμείς που δεν έχουμε ούτε ένα τετραγωνικό, μήπως πως πρέπει να την κάνουμε;
…………
Σύσκεψη για το Γηροκομείο Αλεξανδρούπολης στην Περιφέρεια ΑΜΘ παρουσία Μέτιου αλλά και…Κοσμίδου!
Σύσκεψη για το νέο Γηροκομείο Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί  στην Περιφέρεια ΑΜΘ παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμου Β, του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, της Εκτελεστικής Γραμματέως κας Ζωή Κοσμίδου και υπηρεσιακών παραγόντων.
Σε απόλυτη προτεραιότητα τέθηκαν οι διαδικασίες για την επίσπευση της υλοποίησης του έργου ώστε με την παράδοσή του να είναι έτοιμες οι  πτέρυγες του γηροκομείου και να φιλοξενηθούν 120 επιπλέον ηλικιωμένοι.
Ο Μητροπολίτης κ.κ. Άνθιμος ευχήθηκε στον νέο Περιφερειάρχη καλή επιτυχία στο έργο του και του προσέφερε μια εικόνα της Παναγίας του Έβρου από το ομώνυμο μοναστήρι.

(Σ.Σ. Για να δούμε ο κύριος Μέτιος όταν έρθει στη Ξάνθη για τον ενταύθα Γηροκομείο, θα έχει μαζί του και την κυρία Κοσμίδου;)
.....
Η φωτογραφία της ημέρας

Κι όμως…το υπέροχο σκυλάκι του Αντώνη Κοσμίδη της ΛΑΕ Ξάνθης, έκλεψε τις εντυπώσεις στη χθεσινοβραδινή πορεία για το Πολυτεχνείο! Ζωόφιλων και μη 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »