*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Νοεμβρίου

Συνελήφθη σήμερα το πρωί ο πρώην αρχιμανδρίτης Αλεξανδρούπολης μετά από ένταλμα του Εισαγγελέα Ξάνθης.

09 Νοεμβρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που συνελήφθη και κρατείται αυτήν την στιγμή στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης μέχρις ότου να μεταφερθεί στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί είναι η μη καταβολή των εξαγοράσιμων ποινών που είχε καταδικαστεί, πόσο το οποίο αγγίζει τα  50.000 ευρώ, στις μηνύσεις του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμου.
Να θυμίσουμε πως ο πρώην Αρχιμαδρίτης είχε κριθεί ένοχος, τον περασμένο Ιούλιο, από το Δικαστήριο Αλεξανδρούπολης, χωρίς ελαφρυντικά, για τις κατ' εξακολούθηση συκοφαντικές δυσφημίσεις του σε βάρος του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμου και καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 4,5 ετών χωρίς αναστολή, εξαγοράσιμη, και επιπλέον με διετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων καθώς και με διετή απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Τέλος να σημειωθεί πως το ένταλμα σύλληψης του εξέδωσε ο εισαγγελέας Ξάνθης μιας και στη Ξάνθη είναι δηλωμένη η μόνιμη κατοικία  του πρώην Αρχιμανδρίτη

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, στην Ν. Χιλή, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, κατόπιν εντάλματος το οποίο εξέδωσε ο εισαγγελέας Ξάνθης, ο πρώην αρχιμανδρίτης Ι. Καρασακαλίδης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »