*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ 8/11/2011: Όταν τα… «τσίπουρα» του Σγουρίδη γράφανε ιστορία! Τώρα ανέλαβε ο Κυριάκος...

19 Νοεμβρίου
(Σ.Σ. Τώρα ο Καλλιγάς προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Μάκης στον Λομβαρδέα…)
…………….
Συνωστισμός στο κατώφλι της Νέας Δημοκρατίας, «κλειστό το μαγαζί» για τον ΣΥΡΙΖΑ τοπικά και… οδηγίες από τον αρχηγό για την Χρυσή Αυγή! Τρία διαφορετικά κόμματα, τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις στο θέμα συγκρότησης των ψηφοδελτίων… Να συμπεράνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την «δράση» των βουλευτών του γι’ αυτό και δεν ανοίγει πόρτα για άλλες υποψηφιότητες;
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Να συμπεράνεις ότι δεν υπάρχει… ενδιαφέρων όπως στις εκλογές τον Γενάρη 2015 που υπήρξε συνωστισμός…
…………..

Μιλάει ο Χατζόπουλος με τα κεντρικά της ΝΔ για μια θέση στο ψηφοδέλτιο… αλλά οι ΠαΣΟΚοι της Ξάνθης τι ζόρι τραβάνε και δεν θέλουν να κατέβει ο Νίκος με την ΝΔ; Μήπως ετοιμάζονται και οι ίδιοι να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του ΠαΣΟΚ γι’ αυτό και η τόση διαστρέβλωση σε όσα διοχετεύουν στον φιλικό τους τύπο;
(Ο «επανακάμψας» στη Ν.Δ. Σταύρος Καρυπίδης)
-Εσύ που δεν τραβάς… ζόρι, γιατί δεν ρωτάς τους ΠΑΣΟΚους του Δήμου Αβδήρων Τσολακίδη και Σίσκο που «λιβάνιζες» όταν είχαν την εξουσία στα χέρια τους;
………………

Σεμνά &Ταπεινά
*Κι εκεί που ο Φανουράκης έλεγε για όλους εμάς ότι… δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τη νύχτα που θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. ο γιατρός και Περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Τσιλιγγίρης, ήρθε το… αστροπελέκι!
Ο Σταύρος Καρυπίδης αποκάλυψε ότι, «ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος, μιλάει με τα κεντρικά της Ν.Δ. για μια θέση στο ψηφοδέλτιο»…
-Με ποιόν μιλάει βέβαια δεν μας το λέει… Με τους… θυρωρούς ή με τις καθαρίστριες στο Μοσχάτο; Γιατί και αυτές στα κεντρικά γραφεία είναι…
…….
*Περιμένουμε όλοι με αγωνία την απάντηση του Στάθη Γιαννακίδη και των υπολοίπων του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, για την face to face συνέντευξη μαζί του, όπως τους έριξε το γάντι ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης.
……
*Δεν έβγαλε μόνο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τσίπουρα αυτές τις μέρες αλλά και ο Παναγιώτης Σγουρίδης…
Το θέμα λοιπόν δεν είναι τα τσίπουρα, αλλά ποιοι τα… τίμησαν αναλόγως!
……
*Πάντως δεν ξέρω με την κυρία Ούτση τι γίνεται (σ.σ. Κάποιοι μετά την υποστήριξή της στην οικογένεια Κλίντον την αποκαλούν πλέον και Χίλαρι…), αλλά ο Διαμαντής από τώρα «ψήνει» τον Τέρενς Κουικ να τον πάρει μαζί του στο επόμενο ταξίδι του!
-Αρκεί να είναι το ίδιο φανταχτερό με την… Τζακάρτα!
«ΕΝΩΤΙΚΑ» ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ… ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ! Ο ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ....ΤΣΕΠΕΛΗ!
Βλέπει πλέον και ο ίδιος ο Δημαρχόπουλος ότι δεν τραβάει η «ομάδα» κι άλλος πάει από δω κι άλλος από εκεί και τι έκανε λέτε;
Για να μην φανεί ο ίδιος, έβαλε μπροστά τον αντ’ αυντιδήμαρχο Ξάνθης Κυριάκο Παπαδόπουλου με αφορμή τα φετινά «τσίπουρα» που έβγαλε στο πραγματικά ΠΡΟΤΥΠΑ αποστακτήριά του στο Σταυροχώρι Σταυρούπολης, να οργανώσει ένα φοβερού «ενωτικό» τσιμπούσι και να καλέσει όλους τους δημοτικούς συμβούλους, για την… ενότητα της παράταξης ΔΗΜΟΣ-ΠΡΟΤΥΠΟ!
Όπως πληροφορήθηκα μάλιστα, ο Κυριάκος τον πρώτο που κάλεσε ήταν ο Τσέπελης που πήγε μάλιστα στο Σταυροχώρι με οδηγό τον....Τάσο Θεοδωρίδη!!
Ποιοι άλλοι επρόκειτο να είναι στο τσιμπούσι του Κυριάκου πλην των γνωστών βεβαίως; Δηλαδή του Δήμαρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου, των αντιδημάρχων, του Παναγιώτη Ταρενίδη, του Λύρατζη, του Τσέπελη, του Μποζ Ραμαδάν κλπ.
-Μα η έκπληξη της βραδιάς.....Ο Σωτήρης Τσιακίρογλου και μάλιστα με πακέτο απο το "Δια χειρός Σωτήρη"!
………..
Προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης αναπνοής για το Θάνο Πλεύρη
Χωρίς μηχανική υποστήριξη αναπνέει πλέον ο Θάνος Πλεύρης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οποίος ωστόσο παραμένει στην εντατική.
Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Κέντρου, «ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Iατρικού Κέντρου Αθηνών, παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας, με προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής. Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με  όλη την ενδεδειγμένη  ιατροφαρμακευτική αγωγή».
Οι θεράποντες ιατροί του πρώην βουλευτή, είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι αλλά θεωρούν πως απαιτούνται αρκετά ακόμα βήματα ώστε να διαφύγει του κινδύνου, παραμένοντας σε πλήρη επαγρύπνηση για την πορεία της υγείας του, τονίζοντας εκ νέου πως το νεαρό της ηλικίας του είναι πάντα ένας πολύτιμος σύμμαχος.
Υπενθυμίζεται πως ο Θάνος Πλεύρης, εισήχθη εκτάκτως την Κυριακή στο Ιατρικό Κέντρο ύστερα από επιπλοκές που προκλήθηκαν από μόλυνση.
………..
Και στη Ξάνθη φέρνει το βιβλίο του ο Ευριπίδης με Αλέξανδρο Κοντό, Καραμπίνη, Συρίγο και Μητροπολίτη στους ομιλητές!
Για το νέο βιβλίο του Ευριπίδη Στυλιανίδη (σ.σ. Αλήθεια ο κύριος τι επαγγέλλεται από την ημέρα που δεν εκλέχτηκε βουλευτής;) έχω ξαναγράψει και σχολιάσει ότι είναι…πολύ κάτω του μετρίου σε γράψιμο!
Αφού ωστόσο επιμένει ο ίδιος αν και ατάλαντος να το παίζει συγγραφέας είναι δικό του θέμα και απλά εγώ  σας ενημερώνω ότι το φέρνει πως παρουσίαση και στη Ξάνθη με χορηγό μάλιστα το….Public όπως και ο Γ. Παπακωνσταντίνου.
Ιδού τι αναφέρει και η πρόσκληση:
Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, τα Public και οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ συνδιοργανώνουν την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, ώρα 19.00, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Καπναποθήκη  Π», Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, επισκέπτη Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, πρ. Υπουργού και τ. βουλευτή Ροδόπης, με τίτλο "Θράκη: Το επόμενο βήμα...".
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν:
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ.κ. Παντελεήμων
Ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητής Αθανάσιος Καραμπίνης
Ομιλητές:
Άγγελος Συρίγος, συγγραφέας και Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου
Αλέξανδρος Κοντός, Γενικός Διευθυντής της ΣΕΚΕ Α.Ε., πρ. Υπουργός και τ. βουλευτής Ξάνθης

Παρέμβαση θα κάνει ο συγγραφέας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »