*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Νοεμβρίου

Υπό αμφισβήτηση «6» λευκών και ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, απόντες οι κομματικοί μηχανισμοί!

13 Νοεμβρίου
 
 
 
 
 


Τίποτα δεν θύμιζε το πρωϊ της Κυριακής στη Περιφέρεια την προηγούμενη ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη. 
Τα πάντα ήταν πιο ήρεμα ενώ έλλειπαν οι γνωστοί κομματικοί και όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που είχαν διαμορφώσει το προηγούμενο αποτέλεσμα με πρώτους και καλύτερους βέβαια τους ανθρώπους του Κυριάκου Μητσοτάκη και τους..."περίεργους" κομματικούς της Θεσσαλονίκη!
6 ΛΕΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!
Πιο αναλυτικά: Με 28 ψήφους υπέρ, 6 λευκά και δυο απόντες (οι Αντιπεριφερειάρχες Ξάνθης και Καβάλας), νέος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης εκλέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Νίκος Τσαλικίδης, ο μοναδικός υποψήφιος της για τη συγκεκριμένη.
Και αυτή η εκλογική διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών προς τα ΜΜΕ τον Τύπο και τους δημοσιογράφους, με μοναδική αποχή αυτή του κ. Μαρκόπουλου. Το τελικό αποτέλεσμα έβγαλε τον μοναδικό υποψήφιο Νίκος Τσαλικίδη νέο αντιπεριφερειάρχη με 28 ψήφους και 6 λευκά που άλλοι ερμηνεύουν ότι ήταν ψήφοι της μειονότητας κι άλλοι ψήφοι αμφισβήτησης και πάλι στο πρόσωπο του νέου Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.
Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Νίκος Τσαλικίδης δήλωσε μετά το τέλος της διαδικασίας: «Η σημερινή εκλογική διαδικασία έκλεισε θετικά, με τους καλύτερους οιωνούς και θετικά αποτελέσματα. Σήμερα ξαναγεννήθηκε η ελπίδα, η ενότητα στην παράταξή μας, σε μία περίοδο όπου οι αντιξοότητες και τα προβλήματα ξεπερνούν και υπερβαίνουν όλους μας.  Μπορούμε λοιπόν ενωμένοι και συστρατευόμενοι να δουλέψουμε όλοι στην περιφέρεια για το καλό της περιφέρειας και των συμπολιτών μας».
Επίσης σε δηλώσεις ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος μετά την ψηφοφορία τόνισε τα εξής: «Η εκλογική διαδικασία εξέλεξε νέο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης τον περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Τσαλικίδη. Τον συγχαίρω και του εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε τη καλύτερη δυνατή συνεργασία, τόσο με το Νίκος, όσο και με τους υπόλοιπους συναδέλφους, ώστε να εργαστούμε και να λύσουμε τα προβλήματα της Ροδόπης και της Περιφέρειας.»
 
 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »