*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Νοεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ και για τα 520 CD του Σαββιδάκη, υπό δικαστική έρευνα και ο Ιορδάνης!

17 Νοεμβρίου
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΓΕΙΤΟΝΙΑ» ΤΗΣ ΠΕΠΗΣ!
Προσκλήθηκαν ήδη να καταθέσουν δημοτικοί σύμβουλοι και υπάλληλοι του Κέντρου Προστασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης
*Η γνωμοδότηση και έγκριση της Επιτροπής για την προμήθεια τους, πάρθηκαν…μετά την αγορά τους! 
Έναν χρόνο (περίπου…) μετά την περιβόητη «δωρεάν» -όπως την χαρακτήριζαν οι Δήμαρχος και Λύρατζης- συναυλία του Γιάννη Σαββιδάκη στην περίφημη «Γειτονιά του Αϊ Βασίλη 2016» για να αποδειχτεί ότι μόνο… δωρεάν δεν ήταν, αφού ακριβοπληρώθηκε έναντι 4.409.60 ευρώ με την αγορά… 520 CD του καλλιτέχνη που αγοράστηκαν πιο… ακριβά από ότι στο εμπόριο, συν τα έξοδα φιλοξενίας όλης της ορχήστρας και του καλλιτέχνη από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, δικαστική έρευνα ξεκίνησε η Εισαγγελία Ξάνθης με βάση τις τότε καταγγελίες της αντιπολίτευσης και την μηνυτήρια αναφορά που είχε αναγγείλει ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμετέχω» Δημήτρης Μπένης!
Αιτία όχι μόνο η εξαπάτηση της κοινής γνώμης με την υποτιθέμενη δωρεάν συναυλία που σημειωτέων δεν συγκέντρωσε ούτε 20 θεατές, αλλά και τα όσα διεπράχθησαν από την Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας και τον τότε Πρόεδρό και πρώην τραπεζικό υπάλληλο Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη στην προσπάθειά του να συγκαλύψει την συγκεκριμένη υπόθεση - σκάνδαλο!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» ήδη η Εισαγγελία Ξάνθης ξεκίνησε προκαταρκτική για την συγκεκριμένη υπόθεση, καλώντας δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες να καταθέσουν, αφού όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα, η γνωμοδότηση και έγκριση της Επιτροπής Κοινωνικής Προστασίας πάρθηκε μετά την… αγορά τους!
Υπενθυμίζουμε για την ιστορία ότι  σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του τότε Προέδρου του Κ.Κ.Π.Α.ΔΞ (1130-11/12/2015) Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη, ο καλλιτέχνης όχι μόνο πληρώθηκε, αλλά εισέπραξε από τις 11/12/2015 χρηματικό ποσόν 4.409.60 ευρώ!!!  Χρήματα που εισπράχτηκαν από την εταιρεία Γιάννης Σαββιδάκης και Σία!

ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο «ΜΑΧΗΤΗΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ 21.12.2015
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! 4.409.60 ευρώ στην εταιρεία Γ. Σαββιδάκης και Σια για την αγορά 520 cd για τα φιλοξενούμενα νήπια του ΚΚΠΑΔΞ!
Ενώ επί μέρες ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ευχαριστούσε τον καλλιτέχνη από τον Δαφνώνα Γ. Σαββιδάκη οτι ήρθε και τραγούδησε δωρεάν στην Γειτονιά του "'Αγιου" Βασίλη ενώ ο Λύρατζης ισχυρίζονταν ότι πλήρωσε μόνο τους μουσικούς, τις διανυκτερεύσεις, την μεταφορά και τα γεύματά τους κλπ (πόσα;;), σύμφωνα με την απόφαση του Προέδρου του Κ.Κ.Π.Α.ΔΞ (1130-11/12/2015) ο καλλιτέχνης όχι μόνο πληρώθηκε, αλλά εισέπραξε από τις 11/12/2015 χρηματικό ποσόν 4.409.60 ευρώ!!!  Χρήματα που εισπράχτηκαν από την εταιρεία Γιάννης Σαββιδάκης και Σία!
Πως πληρώθηκε ο κ.Σαββιδάκης;
-Με την αγορά 520 τεμαχίων CD με τραγούδια του, προκειμένου να δοθούν στα...νήπια του ΚΚΠΑΔΞ (παιδικοί σταθμοί) για μουσική επιμόρφωση!
Ιδού και τα ντοκουμέντα από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Φυσικά για να λένε Λύρατζης και Δήμαρχος ότι  δωρεάν ήρθε ο Σαββιδάκης στη Ξάνθη, σημαίνει ότι τους εξαπάτησε ο Πρόεδρος τουΚΚΠΑΔΞ κ.Ευφραιμίδης και πλήρωσε σε... cd τον Σαββιδάκη με 4.409.60 ευρώ πίσω απο την πλάτη τους!
Ο οποίος αντί να πάει στα βιβλιοπωλεία της πόλης και να αγοράσει μερικά παιδικά παραμύθια για τα νήπια των παιδικών σταθμών και να ενισχύσει ο Δήμος και την τοπική αγορά!
-Εκτός αν ο Ιορδάνης ότι έκανε, το έκανε κατόπιν... εντολών του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, όπως και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις!
(Μαχητής 21.12.2015)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »