*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Νοεμβρίου

Ελεύθερος ο 25χρονος απο τη Μύκη με χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου και εμφάνιση δις στο αστυνομικό τμήμα

14 Νοεμβρίου

*Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα Ξάνθης κάθε 1 και 15 του μηνός, κρίθηκε από Εισαγγελέα και ανακρίτρια ο 25χρονος από τη Μύκη που κατηγορείται για την γνωστή υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων απο το διαδίκτυο και μάλιστα με αντικείμενο το…κέρδος!...
….
*Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο νεαρός μουσουλμάνος που έχει δικηγόρο τον Γιάννη Μπάκα, αρνήθηκε την κατηγορία και χρησιμοποίησε κατά την απολογία του διαδικτυακούς όρους, όπως ότι είχε dropbox και μιλούσε με κάποιον άγνωστο στο face book που τον ενέπλεξε στην όλη υπόθεση, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε και πλεκτάνη, ενώ αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την παιδική πορνογραφία, το δε υλικό του το παρέσχε άλλος. 
.....
*Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Γιάννης Μπάκας θεωρεί μάλιστα τον πελάτη του αθώο για τις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, λέγοντας ότι αν υπέπεσε σε κάποια αδικήματα αυτά διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος κι όχι κακουργήματος που ελοχεύει ο κίνδυνος να τιμωρηθεί με 10 χρόνια φυλακή ο πελάτης του.
.....

13χρονος έκλεψε μοτοσυκλέτα στη Ξάνθη 
Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που διαπράχθηκε, το βράδυ της 13-11-2016, στην Ξάνθη. 
Συνελήφθη την Δευτέρα (14-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες , στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 13χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του δράστη μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει το προηγούμενο βράδυ από την πόλη της Ξάνθης.
Το αφαιρεθέν δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 39ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα παραπάνω στελέχη στο Ι.Χ.Ε που οδηγούσε ο 39χρονος, εντοπίστηκαν 2130 πακέτα τσιγάρα των είκοσι τεμαχίων έκαστο, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Στη συνέχεια, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε σε δύο οικίες που διέμενε ο συλληφθείς, εντοπίστηκαν 550 πακέτα τσιγάρων των είκοσι τεμαχίων έκαστο, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία επίσης δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πακέτα.
Σύλληψη 2 Βούλγαροι στη Συνοριακή φύλαξη Σουφλίου για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθησαν την 12-11-2016 το πρωί, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 41 και 26 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν 1 μαχαίρι, συνολικού μήκους 26 εκατοστών και 1 σιδερογροθιά με πτυσσόμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 21 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »