*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Νοεμβρίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις από 21/11 έως 22/12/2016

20 Νοεμβρίου
ΚΡΙΟΣ
Γενικά Για όσο διάστημα παραμείνει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (μέχρι τις 6/12) αναμένονται κάποιες «συναντήσεις κορυφής» με διακεκριμένα άτομα αλλά και προσκλήσεις για κοινωνικά δρώμενα, κάτι που καθιστά αναγκαία μια ιδιαίτερη φροντίδα για την εμφάνισή σου. Επειδή μάλιστα οι συνομιλητές σου θα είναι... ποικίλων κατευθύνσεων, όσο περισσότερες εναλλακτικές έχεις σε ρούχα και αξεσουάρ, τόσο το καλύτερο. Στην συνέχεια, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα φίλα προσκείμενα στις αντιλήψεις σου. Κατά τα άλλα, η περίοδος είναι κατάλληλη για να βελτιώσεις τις γνώσεις σου και να μάθεις νέες τεχνικές, αντίθετα όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου (ταξίδια, μετακινήσεις, ραντεβού) ενδέχεται να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ιδιαίτερα αν στοχεύουν στην αναψυχή σου. Αν όμως πρόκειται για δουλειές, τότε όλα κρίνονται ως... φυσιολογικά! Οικονομικά. Ο Δίας στον Ζυγό εξακολουθεί να σου παρέχει υποστήριξη και βοήθειες από συνεργάτες ή τον σύντροφό σου, σε βαθμό που να μην... νοιάζεσαι και τόσο για βιοποριστικά θέματα. Ωστόσο υπάρχει πολύ «ψωμί» στα επαγγελματικά σου, αφού οι επαφές και η δικτύωση σου με ισχυρούς παράγοντες μπορεί να σου ανοίξει τον δρόμο για «μεγάλα πράγματα» και βέβαια μια πλήρη αναβάθμιση των οικονομικών σου. Κτίσε λοιπόν το μέλλον σου, αξιοποιώντας και τα αδιαμφισβήτητα προσόντα σου σε τομείς που κανείς άλλος δεν τολμά εύκολα! Ερωτικά. Σε αυτήν την φάση σου είναι δύσκολο να δεσμευτείς σε μια «κανονική» σχέση και η αλήθεια είναι ότι σε... συμφέρει να δώσεις προτεραιότητα στο να περάσεις καλά! Οπότε δεν έχεις παρά να συνεχίσεις στο ίδιο και... απαράμιλλο στυλ, αποκρούοντας ευγενικά τις πιέσεις που θα δεχθείς για να ενδώσεις σε κάτι πιο «στενό».
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (μέχρι τις 6/12) αυξάνει τις πιθανότητές σου για να βρεθείς πιο κοντά σε συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και να κάνεις ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο. Ωστόσο μην φανταστείς πως όλα θα σου έρθουν βολικά, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και αρκετές αμήχανες στιγμές μπροστά σε «αλλόκοτες» συμπεριφορές ή απρόοπτα. Απαιτείται λοιπόν από πλευράς σου μεγαλύτερη ευελιξία και ανοικτό πνεύμα. Από εκεί και ύστερα το βάρος φαίνεται να πέφτει στην βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισής σου και πλησιάζοντας τα Χριστούγεννα μπορεί να κάνεις πολλά προς αυτήν την κατεύθυνση. Οικονομικά. Εδώ τα πράγματα δείχνουν κάπως δύσκολα, αφού η Νέα Σελήνη της 29ης Νοεμβρίου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για λάθη ή εξαπατήσεις. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις τις σημαντικές πράξεις, είτε πρόκειται για αγορές, είτε για επενδύσεις. Αντίθετα, αν θέλεις να πουλήσεις κάτι ή να αξιοποιήσεις «στοκαρισμένο» υλικό, ο Κρόνος στον Τοξότη θα συμβάλλει θετικά, ίσως μάλιστα τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα του αναμενομένου μετά την Πανσέληνο της 14ης Δεκεμβριου. Όσον αφορά δε τα εργασιακά και την καριέρα σου, ο Δίας εξακολουθεί να σε στηρίζει, από την άλλη πλευρά όμως με τον Άρη στον Υδροχόο είναι... φυσιολογικό να υπάρξουν εντάσεις συγκρούσεις αλλά και διεκδικήσεις για το καλύτερο. Κάνε λοιπόν τις κατακτήσεις σου, περιμένοντας και τις πιο ξεκούραστες ή χαλαρές ημέρες που σου υπόσχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο μετά τις 7/12.ΕρωτικάΟι πειρασμοί δεν θα σου λείψουν, φαίνεται όμως ότι όλα εξαντλούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο κι είναι μάλλον δύσκολο να «στηθεί» μια σχέση με «νορμάλ» προδιαγραφές. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος μπορεί να υποπέσουν στην αντίληψη σου κάποια «ολισθήματα» του/της συντρόφου σου (περίεργα μηνύματα ή συμπεριφορές) αλλά όλα αυτά δεν είναι παρά «παιχνίδια» που δεν στοιχειοθετούν κάποια πραγματική «απειλή» για την σχέση σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά Το κεντρικό ζήτημα που τίθεται για σένα έχει να κάνει με τις συνεργασίες σου, που αυτό το διάστημα αναμένεται να βρεθούν σε κρίση, αναγκάζοντάς σε να λάβεις... έκτακτα μέτρα! Μάλιστα η Νέα Σελήνη της 29ης Νοεμβρίου προοιωνίζει «φρούδες ελπίδες» ή φαινόμενα εξαπάτησης γι’ αυτό έχε τον νου σου και μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις και «ταξίματα». Ενδέχεται βέβαια να μάθεις κάτι για μια πρότερη συνεργασία σου «πέφτοντας από τα σύννεφα».Θα υπάρξουν ωστόσο και αρκετές καλές στιγμές, ιδιαίτερα από όταν η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο (7/12). Έχεις μάλιστα όλες τις προδιαγραφές για να απολαύσεις ένα ταξίδι την περίοδο των εορτών ή λίγο νωρίτερα. Οικονομικά. Μέχρι τις 6/12, η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου ή να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς. Ίσως μάλιστα να κάνεις και κάποιες «τρέλες», παρασυρμένος/η από την... ομήγυρη! Επιπλέον, μπορείς να τακτοποιήσεις μια φορολογική ή ασφαλιστική υπόθεσή σου αλλά και να στοχεύσεις σε μια δανειοδότηση που θα σε απαλλάξει από το άγχος, τουλάχιστον για την... ώρα! Προβλήματα θα υπάρξουν κυρίως μέσα από συνεργασίες, γι’ αυτό ότι είναι να κάνεις, κάνε το μόνος/η σου. Ερωτικά Από την μια πλευρά ο Δίας στον Ζυγό σε κάνει να ελπίζεις στα καλύτερα, διευρύνοντας κατά πολύ τον κύκλο των υποψηφίων. Από την άλλη όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη είναι εύκολο να σε οδηγήσει σε προβληματικές καταστάσεις, είτε πρόκειται για μια νέα σχέση, είτε για την τρέχουσα. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να συνδυάσεις κατά κάποιο τρόπο τις επιρροές τους, ζώντας μια κατάσταση που είναι κατά το ήμισυ ευχάριστη-δυσάρεστη. Μακάρι βέβαια να μπορούσες να τα έχεις όλα στρωμένα στα πόδια σου αλλά σε κάθε περίπτωση δεν έχεις παρά να δεις το «ποτήρι» μισογεμάτο!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά Η καλή φυσική σου κατάσταση είναι το πρώτο ζητούμενο σε μια περίοδο που αν δεν προσέξεις μπορεί να προβληματιστείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου. Ίσως βέβαια να πληρώσεις τα «σπασμένα» μιας πρότερης ταλαιπωρίας αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλεις να ξεκουραστείς ακυρώνοντας αν χρειαστεί κάποιες από τις δράσεις σου. Αλλιώς θα στις... περικόψει ο Κρόνος στον Τοξότη, θέλοντας και μη! Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν θέματα με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου, από το νοικοκυριό μέχρι την δουλειά σου, γι’ αυτό ας έχεις διαθέσιμες κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Οικονομικά. Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο μέχρι τις 18/12, πριμοδοτεί συγκρούσεις και διεκδικήσεις, που θα αρχίσουν να κοπάζουν μόνον μετά τις 7/12 που θα βρεθεί και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, αλλάζοντας την διαδοχή επιτυχιών και αποτυχιών σε... σκέτη επιτυχία! Το ευτύχημα βέβαια είναι ότι στις γιορτές θα έχεις την άνεση να κινηθείς, φροντίζοντας τόσο τον εαυτό σου, όσο κι εκείνους/ες που αγαπάς. Στον καθαρά επαγγελματικό τομέα τώρα, αναμένονται νέες προκλήσεις που ναι μεν δεν έχουν όλες τους κάποιο άμεσο οικονομικό όφελος, δεν παύουν όμως να βελτιώνουν το πρεστίζ σου και να σου προσθέτουν λάμψη, συμβάλλοντας έμμεσα στην επιτυχία σου. Ίσως βέβαια να υπάρξουν και απότομες αλλαγές που... ως γνωστόν σε σοκάρουν και δεν είναι του γούστου σου, στην παρούσα φάση όμως καλά θα κάνεις να είσαι πιο ανοικτός/η στο νέο και το διαφορετικό, αφού από εκεί μπορεί να έρθουν όλα τα καλά. Αντίθετα από τις «παγιωμένες» καταστάσεις δεν έχεις να περιμένεις και πολλά, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να... τους δώσεις μια και να πάνε πέρα! Ερωτικά. Μέχρι τις 6/12, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει πρόθυμη να βελτιώσει αισθητά τον δείκτη αποδοχής σου, ανοίγοντας τον δρόμο για νέα... κατορθώματα στην προσωπική σου ζωή, εδώ όμως το θέμα δεν είναι η ποσότητα –που την έχεις- αλλά η ποιότητα των υποψηφίων. Γιατί το βέβαιο είναι πως ανάμεσα τους θα υπάρξουν και κάποιοι/ες που δεν ανταποκρίνονται στις βασικές προδιαγραφές σου, το έφερε η... μοίρα όμως να συνυπάρξετε έστω και για λίγο! Σίγουρα ο Νοέμβριος θα σου έρθει πιο «βολικός» από αυτήν την άποψη, ωστόσο η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να παραπέμπει και σε «τελειώματα» παρά την θέλησή σου.
Από εκεί και ύστερα δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, εκτός βέβαια από εκείνες που «καλύπτει» ο Δίας στον Ζυγό κι έχουν να κάνουν με την πλήρη «αποκατάστασή» σου. Υπάρχει όμως αρκετός καιρός ακόμη μέχρι να ολοκληρώσει το έργο του.
ΛΕΩΝ
Γενικά Για αυτόν τον μήνα, το δικό σου καθήκον είναι διπλό: Από την μια πλευρά καλείσαι να διαχειριστείς περίπλοκες καταστάσεις στην ζωή αγαπημένων σου προσώπων, προσφέροντας λύσεις όπου χρειαστεί κι από την άλλη έχοντας όλες αυτές τις πιέσεις θα πρέπει να επιληφθείς και θεμάτων που άπτονται της προσωπικής σου ανάδειξης και της ολοκλήρωσης του δημιουργικού δρόμου που βαδίζεις. Με δεδομένο μάλιστα ότι θα υπάρξουν δυσκολίες ικανές να σε πάνε πίσω αλλά και να σε πεισμώσουν, η περίοδος αποκτά «κομβικά» χαρακτηριστικά. Το βέβαιο πάντως είναι ότι οι καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις σου υποχωρούν προκειμένου να κερδίσεις χρόνο για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (μέχρι τις 6/12) θέτει από την πλευρά της ζητήματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου κι ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κάποιες από τις πάγιες συνήθειές σου. Ακόμη, ο Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να συνεργαστείς με νέα πρόσωπα, όχι όμως για πολύ, αφού αν «παραγνωριστείτε», τότε θα αρχίσουν τα... όργανα! Οικονομικά Δύσκολοι καιροί για... πρίγκιπες και το ζητούμενο σε μια τέτοια φάση είναι να καταλήξεις σε σχέση με τις βασικές προτεραιότητές σου αφήνοντας κατά μέρος τις «πολυτέλειες». Βέβαια μπορεί να λάβεις βοήθειες από το συγγενικό σου περιβάλλον αλλά τόσο η Νέα Σελήνη της 29ης Νοεμβρίου, όσο και η Πανσέληνος της 14ης Δεκεμβρίου «απειλούν» να «σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Η μεν πρώτη φαίνεται να σε παρασύρει σε λάθη ή αστοχίες ή δε δεύτερη κινείται στα πλαίσια ενός... ανεπιθύμητου ρεαλισμού που θα σε αναγκάσει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Μετά τις 7/12 πάντως οι συνθήκες τείνουν να βελτιωθούν και οι διαθέσιμες βοήθειες να αυξηθούν. Ερωτικά. Βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και το σωστό θα ήταν να κάνεις τον απολογισμό σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου σε σχέση με τα όσα έχουν γίνει ως τώρα, χωρίς να μπεις στην διαδικασία μιας νέας σχέσης. Ωστόσο ο Άρης στον Υδροχόο όλο και κάτι θα βρει για να σε... προκαλέσει, αν μάλιστα αντιμετωπίζεις δυσκολίες σε μια υπάρχουσα κατάσταση, το πιθανότερο είναι να «εκτονωθείς» μέσα από μια περιπέτεια. Αντίστοιχα φαινόμενα βέβαια μπορεί να υπάρξουν και από την πλευρά του/της συντρόφου σου στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση θα βελτιωθεί μετά τις 7/12 κι αν επιδιώκεις κάτι νέο, είναι προτιμότερο να κινηθείς τότε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά Το μεγάλο «στοίχημα» για σένα είναι να καταλήξεις σε σχέση με οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, που σε ταλανίζουν για καιρό κι αν τελικά δεν καταφέρεις να αποτινάξεις από πάνω σου τα βάρη που έχουν συσσωρευτεί, τότε «κινδυνεύεις» με... ολική κατάρρευση! Ας μην τα δραματοποιώ όμως, αφού με όπλο την λογική σου μπορείς να βρεις τις κατάλληλες λύσεις, τόσο σε ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις με τους οικείους σου, όσο και στα περιουσιακά σου. Ένα... ζητηματάκι μπαίνει και με τις συνεργασίες σου, αφού η Νέα Σελήνη της 29ης Νοεμβρίου μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα αγνώστων ή «πονηρών» προθέσεων. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο σε καλεί να συνεχίσεις την «εργασιοθεραπεία», αφού η μόνη ξεκούραση που μπορείς να έχεις είναι αυτή του... ασθενούς! Οικονομικά. Ο Δίας στον Ζυγό... φτάνει και περισσεύει για να απαλειφθούν προβλήματα και πιέσεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχθείς τις βοήθειες και τα «τυχερά» σου, χωρίς να «ψειρίζεις» τις καταστάσεις. Από εκεί και ύστερα ως προς τα εργασιακά σου, όλα είναι υπό διεκδίκηση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είσαι εξ ορισμού χαμένος/η ή κερδισμένος/η. Όπως λέει και το σύνθημα «με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματα μας»!Έτσι κι αλλιώς πάντως με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο (7/12) θα μπορέσεις να ξεκουραστείς και να καρπωθείς τα οφέλη από τους κόπους και τις θυσίες σου. Ερωτικά. Μέχρι τις 6/12, η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μπορεί να συνδυαστεί με καταστάσεις που δεν έχεις ξαναζήσει, είτε από την καλή, είτε από την... ανάποδη! Όσον αφορά πάντως στον τύπο της σχέσης ή των εξελίξεων, το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου έχει πιο «κλειστά» χαρακτηριστικά, με μια δόση «ασφυξίας», ενώ αντίθετα οι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου παραπέμπουν σε ένα ενδιαφέρον «πάρτι» με μάλλον αβέβαιη κατάληξη. Στην συνέχεια οι καλύτερες «προσφορές» φαίνεται να εδρεύουν στον χώρο της εργασίας σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να συνδυάσεις «το τερπνόν, μετά του ωφελίμου»!
ΖΥΓΟΣ
Γενικά Ο Δίας βέβαια στο ζώδιό σου είναι σε θέση να μετατρέψει ανά πάσα στιγμή το όποιο μειονέκτημα σου σε πλεονέκτημα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να... κοιμάσαι ήσυχος/η! Μάλιστα, αυτόν τον μήνα φαίνεται πως θα κριθεί η επάρκειά σου σε μέσα ή... χαρτιά που απαιτούνται για να κάνεις τις δουλειές σου. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν θέματα με συγγενικά σου πρόσωπα, είτε γιατί θα βρεθούν σε δύσκολη θέση είτε λόγω μιας δυσαρμονίας στις σχέσεις σας. Παράλληλα, μέχρι τις 6/12 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δίνει το έναυσμα για ανακατατάξεις στον προσωπικό σου χώρο, με σκοπό βέβαια να γίνει ομορφότερος και πιο λειτουργικός. Όσο για τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, καλό είναι να έχουν κάποιο συγκεκριμένο σκοπό (επαγγελματικό ή υποχρεωτικό) πέραν τη αναψυχής, αφού αν ξεκινήσεις... εντελώς ξέγνοιαστα, υπάρχει περίπτωση να επιστρέψεις «με την ουρά στα σκέλια»! Εδώ εμπεριέχεται και το ενδεχόμενο τεχνικών προβλημάτων γι’ αυτό επιβάλλεται ένα τσεκ στον εξοπλισμό και τα μέσα που χρησιμοποιείς. Οικονομικά Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί στο «επιχειρείν» ή στο να ρισκάρεις προκειμένου να κερδίσεις και η αλήθεια είναι πως μπορείς να πετύχεις πολλά, ανεξάρτητα με το αν οι γενικότερες συνθήκες παραπέμπουν σε ένα «μάγκωμα». Ο καθείς με την τύχη του κι από αυτήν δόξα τω θεώ έχεις μπόλικη αυτήν την περίοδο! Ερωτικά. Εδώ αναμένεται μεγάλη κινητικότητα και το πρώτο καλό νέο είναι ότι δεν πρόκειται να... πλήξεις! Έπονται όμως και τα ακόμη καλύτερα, ιδιαίτερα αν είσαι μόνος/η και επιδιώκεις να αλλάξεις αυτό το καθεστώς. Η συμβουλή βέβαια είναι να «δράσεις» μετά τις 7/12, που η Αφροδίτη θα πλαισιώνει τον Άρη στον Υδροχόο, διαμορφώνοντας τις συνθήκες ενός γνήσια ερωτικού παιχνιδιού με... happy end!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά Μέχρι να... αλλάξει ξανά το ζώδιο του μήνα, είσαι «καταδικασμένος/η» να μετράς και να ξαναμετράς «καημούς και αναστεναγμούς» αφού όσο καλές κι αν είναι οι προβλέψεις για τα «λοιπά» θέματα, η σχετική οικονομική δυστοκία θα σου δημιουργήσει ένα άγχος που θα επηρεάσει συνολικά τις δραστηριότητές σου.Το θέμα όμως είναι να μην χάσεις όλα τα ωραία μέσα στην αγωνία σου για την έκβαση μιας υπόθεσης που αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο της. Και μιλώντας για τα «ωραία», θα ξεκινήσω από τα ταξίδια, τις εκδρομές ή τις επισκέψεις που μέχρι τις 6/12 μπορεί να σου φέρει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Αλλά και αμέσως μετά οι βοήθειες που θα σου προσφέρει στο σπίτι και την οικογένειά σου δεν είναι αμελητέες, ιδιαίτερα όταν έχει προηγηθεί το πέρασμα του Άρη που έχει την κακή συνήθεια να τα κάνει όλα... ρημαδιό! Όταν όμως «τα βρουν» οι δυό τους, το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα σου αρέσει πολύ τόσο από αισθητική άποψη, όσο και από συναισθηματική. Οικονομικά. Όπως ήδη κατάλαβες το σύμπαν σου «κτυπάει καμπανάκι» αλλά δεν συντρέχει ουδείς λόγος πανικού! Ίσα-ίσα που καθοδηγούμενος/η από το αλάνθαστο ένστικτό σου μπορείς να κάνεις τις αναγκαίες περικοπές ή διορθωτικές κινήσεις, ώστε να θέσεις τις βάσεις μιας κερδοφόρας πορείας στο εγγύς μέλλον. Εκείνο πάντως που δεν πρέπει να κάνεις είναι να «ξανοιχτείς», ελπίζοντας –μάταια- ότι οι κόποι σου θα αποδώσουν. Αντίθετα οφείλεις να «κλείσεις τρύπες» μεριμνώντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Όσον αφορά δε στα εργασιακά σου κάποιες αλλαγές δείχνουν επιβεβλημένες, αν όχι επιθυμητές, ίσως μάλιστα να λάβεις και βοήθειες που δεν τις περιμένεις. Ερωτικά. Μέχρι τις 6/12 φαίνεται να κυριαρχούν οι τηλεφωνικές συνομιλίες και οι διαδικτυακές επαφές ερωτικού περιεχομένου, μια προετοιμασία δηλαδή για αυτό που θα ακολουθήσει αμέσως μετά: Το «δέσιμο» μιας κατάστασης μέσα από μια συγκατοίκηση ή φιλοξενία και βέβαια ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι άπαξ και το ταίρι σου «διαβεί τον Ρουβίκωνα», τότε σου ανήκει ολοκληρωτικά! Βέβαια η Νέα Σελήνη της 29ης Νοεμβρίου βάζει ένα θέμα εμπιστοσύνης αλλά με τον Δία στο Ζυγό, ότι είναι να μάθεις, θα το μάθεις γρήγορα και από «άσχετη» πηγή.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά Ο μήνας σου δεν είναι κι από τους πιο τυχερούς για σένα αλλά ίσως μπορείς να αντέξεις μια... εξαίρεση στον κανόνα! Το βέβαιο είναι ότι αναμένεται πολλή δουλειά είτε με το «μέσα» σου, είτε για να καλύψεις τα όποια κενά σου σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων σου. Κι αν κάποια στιγμή μελαγχολήσεις ή τα δεις όλα μαύρα, μην ανησυχείς, αφού σύντομα θα ανακάμψεις. Μάλιστα, με τον Άρη στον Υδροχόο μερικές από τις προτεραιότητές σου έχουν να κάνουν με την fast track εκμάθηση πραγμάτων που θα σου χρησιμέψουν, είτε σε θεωρητικό, είτε κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Ενδέχεται βέβαια να προκύψουν και κάποιες έντονες διαφωνίες ή εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου αλλά κι αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα όταν προσπαθείς να πείσεις κάποιον/α για το δίκιο σου..Εκεί που τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο είναι στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων και των κοινωνικών ανοιγμάτων. Ίσως μάλιστα λάβεις από εκεί τις βοήθειες που προσδοκάς, προκειμένου να ελαφρύνει το φορτίο σου. Όσο για τα... αγαπημένα σου ταξίδια, δεν έχεις παρά να περιμένεις την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 7/12, ώστε να πάνε όλα καλά. Οικονομικά. Ένα από αυτά που σε μαθαίνει ο Κρόνος στο ζώδιό σου είναι να μην σπαταλάς το δυναμικό σου αλλά να επικεντρώνεσαι σε αυτό που κάνεις, φέρνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Και μια πρώτη εφαρμογή του συγκεκριμένου «δόγματος» καλείσαι να κάνεις στον οικονομικό τομέα, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που σου δίνει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Μέχρι τις 6/12 λοιπόν έχεις την τύχη με το μέρος σου και είναι πιθανό να εκπληρώσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου. Από εκεί και ύστερα το μόνο που σου απομένει είναι οι φίλοι κι οι γνωστοί που σε αγαπούν και σε στηρίζουν με όλα τα... ελαττώματά σου! Ερωτικά. Φαίνεται πως εκείνο που προέχει για σένα αυτήν την περίοδο είναι η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, χωρίς αυτό να λάβει απαραίτητα μια πιο «στενά» προσωπική διάσταση. Ωστόσο αν ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο «χειροπιαστό» δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την τύχη σου την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά Με την Αφροδίτη να φιλοξενείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 6/12 πολλά από εκείνα που σου φαίνονταν δύσκολα έχουν απλουστευτεί και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η πιο χαλαρή διάθεσή σου. Ωστόσο τα προβλήματα δεν μπορούν να... περιμένουν και στην περίπτωση σου εντοπίζονται κυρίως στον τομέα της υγείας και της διατροφής, είτε της δικής σου, είτε ενός κοντινού σου προσώπου. Εδώ είναι βέβαια που θα «λάμψουν» η «κλασική» προνοητικότητά σου και η ικανότητά σου να βρίσκεις λύσεις σε δύσκολα θέματα, καλό είναι όμως να τηρήσεις την δεοντολογία μιας «επαγγελματικής» στάσης, που σημαίνει ότι πρώτον τηρείς ευλαβικά όλους τους κανόνες και δεύτερον δεν επιτρέπεις να σε «καβαλήσουν» άτομα που ποντάρουν στις αδυναμίες σου. Οικονομικά. Με τον Άρη στον Υδροχόο καλείσαι να βρεις μια νέα πηγή εισοδήματος που έστω και προσωρινά θα σε ανακουφίσει σε σχέση με τα τρέχοντα έξοδα. Επιπλέον ίσως χρειαστεί να «πατήσεις πόδι» απέναντι σε όσους/ες διεκδικούν τα κεκτημένα σου.Σε κάθε περίπτωση πάντως η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 7/12 θα απαλύνει τις πιέσεις και θα σου δείξει πως μερικά αγαθά δεν αποκτώνται με... κόπους αλλά με τύχη! Ερωτικά. Έχεις μπροστά σου μερικές ακόμη ημέρες για να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημα που σου παρέχει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Κι επειδή συνήθως σου παίρνει αρκετό χρόνο μέχρι να πάρεις μια απόφαση, η συμβουλή είναι να... βιαστείς και να αρπάξεις τον ταύρο (όχι το ζώδιο κατ’ ανάγκη) από τα κέρατα μέχρι τις 6/12, αφού στο επόμενο διάστημα δεν θα σου τύχουν οι ανάλογες ευκαιρίες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά Είναι γνωστή η αυξημένη ευαισθησία σου απέναντι σε φίλους/ες αλλά και κοινωνικά ζητήματα, εδώ είναι όμως που καλείσαι να κάνεις τον απολογισμό σου και κυρίως να μην υποπέσεις στα ίδια σφάλματα του παρελθόντος. Με άλλα λόγια είσαι «εκμεταλλεύσιμος», είτε λόγω των ικανοτήτων σου, είτε εξ αιτίας των οραμάτων σου για το «κοινό καλό» κι εδώ ταιριάζουν δύο παροιμίες και διάλεξε όποια θες: «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» και το «μην δίνεις τα άγια στα σκυλιά»!Αν μάλιστα το... καλοψάξεις είναι βέβαιο πως θα βρεις συμφέροντα καλυμμένα πίσω από την «αλληλεγγύη», κάτι που είναι μια καλή αφορμή κι αιτία για να ξεκόψεις οριστικά από τους φορείς μιας τέτοιας νοοτροπίας. Κατά τα άλλα με τον Άρη στο ζώδιό σου οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου θα συνεχίσουν να είναι έντονοι αλλά... βαλε τώρα που γυρίζει, αφού έχεις την δυνατότητα να υλοποιήσεις πολλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα! Οικονομικά. Εδώ δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, εκτός πια κι αν αποφασίσεις να συνδράμεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή να δανείσεις φίλους, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα πάρεις πίσω τα «δεδουλευμένα». Κάτι όμως που στην παρούσα φάση δείχνει μάλλον... απίθανο, οπότε κοίταξε να καλύψεις τις ανάγκες σου κι εκείνες των αγαπημένων σου κι άσε τους άλλους να... ψάχνονται! Όσο για τα εργασιακά σου, μέχρι τις 6/12 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα μαζεύει επαίνους και ευκολίες, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια έξτρα άδεια .Ερωτικά«Ότι είναι να γίνει, ας γίνει γρήγορα»! Αυτό τουλάχιστον διατείνεται ο Άρης στο ζώδιό σου, που επιπλέον «ευθύνεται» και για κάποιες παρορμήσεις σου που σε οδηγούν «ντουγρού» στην περιπέτεια, με τα αποτελέσματα να είναι πάντα διεκδικούμενα. Εσύ βέβαια καλά θα κάνεις να περιμένεις να έρθει και η Αφροδίτη στον Υδροχόο, αφού κάποια πράγματα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 7/12!
ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά Οι πιέσεις που σου ασκούνται αυτήν την περίοδο βαίνουν αυξανόμενες και το κακό είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να τις αποποιηθείς ή να τις «πασάρεις» σε κάποιον/α άλλον/η. Δες το όλο θέμα λοιπόν σαν μια άσκηση ικανοτήτων, με ουσιαστικό κέρδος την απόκτηση εμπειριών, τόσο στον «αυστηρά» επαγγελματικό τομέα όσο και σε σχέση με την παροχή υπηρεσιών σε πάσχοντες ή αναξιοπαθούντες. Έτσι κι αλλιώς ο τομέας σου είναι... ήδη γνωστός και πρακτικά καλείσαι να αποκτήσεις μεγαλύτερη τεχνογνωσία. Ένα επιπλέον ζήτημα όμως θέτει ο Άρης στον Υδροχόο, που μπορεί να αναδείξει παρασκηνιακές κινήσεις σε βάρος σου, οι οποίες στοχεύουν πιθανότατα στο να ακυρώσουν τις προσπάθειές σου στα μάτια κάποιων ισχυρών που έχουν λόγο στην ζωή σου κι εσύ τους αποδίδεις λογαριασμό. Ας έχεις λοιπόν τον νου σου γιατί ξέρεις κι εσύ ότι οι καλές σου προθέσεις δεν αρκούν. Οικονομικά Μια συνεργασία μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω με την θετική έννοια του όρου! Γενικότερα, η παρουσία του Δία στον Ζυγό είναι ικανή να σου εξασφαλίσει τα προς το ζην κι ακόμη περισσότερα και το μόνο που σου απομένει είναι να κάνεις μια λελογισμένη διαχείριση, να μην «πετάς» δηλαδή τα χρήματά σου σε χαμένες υποθέσεις ή για να ικανοποιήσεις κάποια ιδιοτροπία που μπορεί να μην είναι καν... δικής σου! Ερωτικά Εδώ είναι που το παρασκήνιο «δίνει ρέστα» και η πιθανότητα να εμπλακείς σε μια «ίντριγκα» ή μια «παράνομη» σχέση είναι αρκετά μεγάλη. Ωστόσο επειδή αυτήν την περίοδο στην ζωή σου «υπάρχει οφθαλμός ός τα πανθ’ ορά», φρόντισε να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα!Μέχρι τις 6/12 πάντως φαίνεται να προηγούνται οι φιλικές σχέσεις, που... δεν θέλει και πολύ για να εξελιχθούν σε κάτι πιο «στενό».
ΠΗΓΗ: astrology.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »