14 Νοεμβρίου

Ερώτηση Φώτη Καραλίδη για τον προϋπολογισμό του 2017. Τι φοβάται η διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ;

14 Νοεμβρίου
Την πρώτη ερώτησή του στον νέο Περιφερειάρχη ΑΜΘ για τον προϋπολογισμό του 2017, κατέθεσε ο επικεφαλής της Κοινωνίας ΔΗΜΟΤΏΝ και της μείζονος αντιπολίτευσης Φώτης Καραλίδης.
Ιδού τι αναφέρει:.
ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ έτους 2017 της     Περιφέρειας ΑΜ-Θ»
Στην 45η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την Πέμπτη  10 Νοεμβρίου, κληθήκαμε να εγκρίνουμε μεταξύ άλλων και το Σχέδιο του  Προϋπολογισμού  Έτους 2017 της Περιφέρειάς μας, ο οποίος όμως κατατέθηκε μόλις την προηγούμενη ημέρα, αργά το μεσημέρι, μερικές ουσιαστικά ώρες πριν την έναρξη της Συνεδρίασης.
Αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν μέσα σε λίγες ώρες να μελετήσουμε τις 200 περίπου σελίδες του Σχεδίου του Προϋπολογισμού, ώστε να  υποβάλουμε τυχόν προτάσεις μας ή παρατηρήσεις μας (προφανώς  αυτό ισχύει και για τους συμβούλους της πλειοψηφίας!!!).
Κατ’ επανάληψιν  ακολουθείται η ίδια ακριβώς τακτική της «τελευταίας στιγμής» χωρίς καθόλου διαθέσιμο χρόνο για ενημέρωσή μας και έλεγχο.
Τι φοβάται η Διοίκηση της Περιφέρειας; Μήπως ενημερωθούμε και ψάξουμε  περαιτέρω τα στοιχεία του Προϋπολογισμού; Η πρακτική αυτή απαξιώνει τα θεσμοθετημένα όργανα της Περιφέρειας, είναι αντιδημοκρατική και στερεί κάθε δυνατότητα συμβολής στο κοινό συμφέρον του τόπου.
Κύριε Περιφερειάρχη αυτό είναι το ήθος της νέας διοίκησης σας; Σας θυμίζουμε ότι ο λαός μας λέει «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».
Από το Γραφείο Τύπου
Της Κοινωνικής Συμμαχίας 
Επικεφαλής
Φώτης Καραλίδης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »