15 Νοεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Στη Ξάνθη την Κυριακή 20/11 ο Λευτέρης Αυγενάκης, επίσκεψη Ντόρας 5-6 Δεκεμβρίου στη Θράκη

15 Νοεμβρίου
Περιοδεία στη Θράκη θα κάνει 5 και 6 Δεκεμβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη. 
Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών στις 5 Δεκεμβρίου θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και απο εκεί θα μεταβεί στην Κομοτηνή, ενώ στις 6 Δεκεμβρίου θα έρθει στη Ξάνθη όπου θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και θα έχει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί και την Ορεινή περιοχή, καθώς εξακολουθεί να διαθέτει σημαντικά ερείσματα στη μειονότητα.
Δεν αποκλείεται μάλιστα η Ντόρα να δώσει στη Ξάνθη και  την κεντρική της ομιλία, ζητώντας "εκλογές εδώ και τώρα..." και επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό την καθιέρωσή της ως το Νο 2 στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροοφρίες του "Μ", το πρόγραμμα επίσκεψης της Ντόρας στη Ξάνθη θα γίνει μάλιστα σε συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη.
ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19&20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
Ωστόσο σε Ξάνθη και Κομοτηνή θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο (19&20/11) και ο Γραμματέας της Ν.Δ Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με κλιμάκιο στελεχών του κόμματος και της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης στα πλαίσια του νέου αγροτικού προγράμματος της Ν.Δ. με τίτλο, "Συμφωνία ΑΛΗΘΕΙΑΣ  με τους Αγρότες".
Μάλιστα ο κύριος Αυγενάκης θα μιλήσει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 17.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γενισέας Δήμου Αβδήρων στους αγρότες της περιοχής, αναλύοντας το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ για τον ίδιο λόγο το Σάββατο 19 Νοεμβρίου θα βρεθεί στην Κομοτηνή. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »