*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Νοεμβρίου

2 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΠΡΟΠΟ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ, ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ 22.000 ΕΥΡΩ

24 Νοεμβρίου
22.000 ευρώ ήταν η λεία των δύο άγνωστων κουκουλοφόρων που χτύπησαν και λήστεψαν  συνιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ στην περιοχή του Lidl στην Ξάνθη.
Η άτυχη γυναίκα, το βράδυ της Τρίτης και αφού είχε κλείσει το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί, κατευθύνθηκε στο σπίτι της, όταν δυο άγνωστα άτομα με μηχανή μεγάλου κυβισμού, την περίμεναν κάτω από την πυλωτή της και με απειλές και την βία κατάφεραν να της αποσπάσουν το ποσόν των 22.000 ευρώ. 
Η άτυχη γυναίκα, το βράδυ της Τρίτης και αφού είχε κλείσει το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί κοντά στο Lidl κατευθύνθηκε στο σπίτι της που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο μακριά, όταν δυο άγνωστα άτομα φορώντας κουκούλες και οδηγώντας μηχανές μεγάλου κυβισμού, την περίμεναν κάτω από την πυλωτή του σπιτιού της  και με απειλές και αφού την γρονθοκόπησαν λέγοντάς της ότι θα την σκοτώσουν, της απέσπασαν το χρηματικό ποσόν των 22.000 ευρώ και την τσάντα της και ότι άλλο βρίσκονταν μέσα. (σ.σ. Εικάζεται πάντως από την αστυνομία ότι οι δράστες γνώριζαν ότι το θύμα μεταφέρει ένα τόσο μεγάλο ποσόν στη τσάντα της και μάλιστα σε καθημερινή βάση, αφού ένα μέρος μπορεί να ήταν από τις εισπράξεις της βραδιάς, το υπόλοιπο όμως αποτελούσε προσωπικά της χρήματα που φοβόταν να τα αφήσει το σπίτι…).
Ιδού τι αναφέρει και το αστυνομικό δελτίο για το συμβάν.
Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 22-11-2016 το βράδυ, στην πόλη της Ξάνθης, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 47χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, οι δράστες, φορώντας κουκούλες (full face), προσέγγισαν την 47χρονη, μόλις αποχώρησε από την επιχείρησή της και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από την κατοχή της μία τσάντα, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, 1 κινητό τηλέφωνο, κλειδιά και διάφορα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 47χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »