*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Οκτωβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ: Στηρίζω την υποψηφιότητα του Κώστα Ζαγναφέρη, αξίζει στην Περιφέρειά Mας.

26 Οκτωβρίου
 
*O στενότερος συνεργάτης του Γιώργου Παυλίδη και πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού πήρε την απόφασή του να στηρίξει τον Υποψήφιο που μπορεί να ΕΝΩΣΕΙ την Περιφέρεια ΑΜΘ κι οχι να την διχάσει και να την "πισωγυρίσει"! Κι αυτός είναι ο Κώστας Ζαγναφέρης!
ΣΤΟ πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, αποφάσισε τελικά να ταχτεί ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, ύστερα από ώριμη σκέψη, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές φιλοδοξίες και σε πρώτη το παρόν και μέλλον της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης.
Πρόκειται για την μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ, αφού ο Μιχάλης Αμοιρίδης ήταν ο πλέον στενός συνεργάτης του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη. Κι αυτό σημαίνει πολλά...
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δυο πράγματα ήταν αυτά που καθόρισαν την αλλαγή «πλεύσης» στον Μιχάλη Αμοιρίδη.
1.Το πρώτο και κυρίαρχο έχει σχέση με τον κίνδυνο διάσπασης της παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση» όχι μόνο εξ’ αιτίας των τριβών που εμφανίστηκαν, αλλά και των καταστάσεων που δημιουργήθηκαν με τις τοπικιστικές και εγωϊστικές κάποιων υποψηφίων. Μόνο ενωμένη η Περιφέρεια μπορεί να κερδίσει αυτά που δικαιούται, κατά τον κύριο Μιχάλη Αμοιρίδη.
2.Το δεύτερο έχει σχέση με την έντονη προσωπικότητα του Κώστα Ζαγναφέρη και ως πετυχημένου επαγγελματία, αλλά και ως τεχνοκράτη και πολιτικού με εμπειρία και υψηλά οράματα. Ενώ μετράει ιδιαίτερα το ανθρώπινο στοιχείο στις κοινωνικές του σχέσεις και συμπεριφορές. 
Ο Ζαγναφέρης ήταν και είναι ο σεμνός πολιτικός, που ποτέ δεν γύρισε την πλάτη σε κανέναν πολίτη. Μάλιστα για το σκοπό αυτοί οι τηλεθεατές του Xanthi channel τον είχαν αναδείξει τον Δεκέμβριο του 2015 και ως τον πολιτικό της χρονιάς, τον πολιτικό με το πλέον σεμνό και ανθρώπινο πρόσωπο.
Μολονότι ο Μιχάλης Αμοιρίδης δεν έχει κάνει προς το παρόν καμιά δήλωση ακόμη, αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι όχι μόνο στηρίζει δυνατά την υποψηφιότητα του Κώστα Ζαγναφέρη χαρακτηρίζοντάς την ως την "καλύτερη επιλογή για την Περιφέρεια, το παρόν και το μέλλον της", αλλά πήρε την πρωτοβουλία και κάνει έντονες προσπάθειες προκειμένου να πείσει και άλλους υποψήφιους να κάνουν πίσω και να την ενισχύσουν.
Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή στις 12 η ώρα στη Κομοτηνή κι ότι αυτήν την ώρα ο Κώστας Ζαγναφέρης είναι ο μοναδικός υποψήφιος που διαθέτει μια συμπαγή δυνατή ομάδα τουλάχιστον 12-14 Περιφερειακών συμβούλων και υψηλούς στόχους που αγκαλιάζουν και τους 5 Νομούς. Και εκτός αυτού, είναι πετυχημένος επιχειρηματίας, το δε έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης έχει καταξιωθεί ακόμη κι απο την αντιπολίτευση, ακόμη και απο πολίτες που ιδεολογικά δεν ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία.
Δεν αποκλείεται μέχρι την Κυριακή τουλάχιστον άλλοι 1-2 υποψήφιοι να ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξε ο Μιχάλης Αμοιρίδης στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Κώστα Ζαγναφέρη, βλέποντας μόνο την προοπτική της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.  
Επίσης στο πλευρό του Κώστα Ζαγναφέρη είναι ευθύς εξ' αρχής ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, αλλά και κορυφαίες προσωπικότητας της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και  Θράκης, τόσο απο τον Επιχειρηματικό και Επιστημονικό κόσμο, όσο και απο τους Πολιτιστικούς και κοινωνικούς συλλόγους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »