*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» καρφώνει την «Αυγή» για το όνομα του δικαστή του ΣτΕ! "Προσωπικά δεδομένα" αναλόγως με το πως...βολεύει τους "προοδευτικούς"!

21 Οκτωβρίου
      Στο στόχαστρο βάζει σήμερα την «Αυγή» η «Εφημερίδα των Συντακτών» για την απόφασή της να δημοσιεύσει -και μάλιστα στο πρωτοσέλιδό της- το όνομα του δικαστή του Συμβουλίου της Επικρατείας που ελέγχεται για προσωπική υπόθεση.
Στη στήλη «Πολιτικά Παρασκήνια», η «ΕφΣυν» δημοσιεύει ένα σχόλιο με τον τίτλο «Ατόπημα», χαρακτηρισμός με τον οποίο περιγράφει τη δημοσίευση της «Αυγής».
Πιο αναλυτικά, όπως γράφει, μεταξύ άλλων, η «ΕφΣυν»:
«Την αδιανόητη απόφαση του βουλευτή Νικολόπουλου να ανακοινώσει στο ραδιόφωνο των "Παραπολιτικών" το όνομα του δικαστή του ΣτΕ που ήδη το προηγούμενο διήμερο είχε "φωτογραφηθεί" με πολλαπλά δημοσιεύματα, ακολούθησε η ακόμη πιο αδιανόητη δημοσίευση του ονόματός του στην "Αυγή".
Ακόμη κι αν πράγματι σε όλο το διαδίκτυο ήταν από την προηγούμενη ημέρα το πλήρες όνομά του, αυτό δεν δικαιολογεί την εφημερίδα εφόσον με διακριτικό τρόπο ο αρμόδιος υπουργός είχε ήδη διατάξει ως όφειλε προκαταρκτική έρευνα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτος ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, δημοσιοποίησε το όνομα του δικαστή του Συμβουλίου της Επικρατείας. Είχαν προηγηθεί οι αναφορές στο zougla.gr και αργότερα στο «Βήμα της Κυριακής» των επίμαχων emails που αφορούσαν θέματα που άπτονται της προσωπικής ζωής του δικαστή του ΣτΕ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »