*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Οκτωβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Κυριάκο Μητσοτάκη μάζεψε τον Θανάση Νέζη, αυτήν την ώρα απειλεί Περιφερειακούς συμβούλους! Θα τολμούσε να τα κάνει αυτά στη Κρήτη;;;

27 Οκτωβρίου
 *Στην Καβάλα βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Νέζης, προσπαθώντας με "απειλές" να πείσει τον Μαρκόπουλο να πάει με τον...Μέτιο, επειδή είναι φίλος του!!
Στην Καβάλα μαθαίνω οτι βρίσκεται ο Θανάσης Νέζης αυτήν την ώρα και μάλιστα σε κεντρική καφετέρια της,  προσπαθώντας με την ιδιότητα του ανθρώπου του...."Προέδρου" με φωνές, απειλές και σε έντονο ύφος να "πείσει" τον Θόδωρο Μαρκόπουλο με δύο ακόμη συμβούλους του να κάνουν πίσω και να στηρίξουν για Περιφερειάρχη, τον...Μέτιο με τον οποίο συνδέεται λέει με μακρόχρονη..."φιλία"! Μάλιστα απειλεί οτι θα "σβήσει"απο το χάρτη όσους δεν τον...υπακούσουν!
Φυσικά όλοι ξέρουμε ξέρουμε τι συμβαίνει στη Κομοτηνή και τι παιχνίδια "παίζονται" αυτήν την ώρα και απο πλευράς Τουρκικού Προξενείου, εκτός απο τον συγκεκριμένο κύριο που μάλλον βρίσκεται σε άλλο τόπο αλλά και...χρόνο και με τις απειλές του εκθέτει και την παράταξη της Ν.Δ. αλλά πρωτίστως τον Αρχηγό της!
Διότι το θέμα είναι, να εκλεγεί την Κυριακή ο πιο ενωτικός, ΙΚΑΝΟΣ και ο καλύτερος κι οχι ο..."φίλος" του "φίλου"!
Άλλωστε πλην του κ.Μέτιου, δεν είδαμε κανέναν άλλον υποψήφιο να προβάλλει την φιλία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο στήριξε δυνατά μάλιστα την δεύτερη Κυριακή και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.
Καλούμε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη εδώ και τώρα να "συμμαζέψει" τον Θανάση Νέζη που απειλεί οτι θα "σβήσει" απο τον πολιτικό χάρτη....αυτούς που δεν θα τον "υπακούσουν", γιατί τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και αυτά που κάνει είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτα....
-Θανάση Νέζη σταμάτα να εκθέτεις την Νέα Δημοκρατία και τον Αρχηγό της  Σταμάτα να απειλείς και φύγε εδώ και τώρα απο την Καβάλα! Ντροπή σου να λειτουργείς με τον τρόπο αυτό! Άφησε τους "36" της Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης  να εκλέξουν τον καλύτερο για τον τόπο μας Περιφερειάρχη, αυτόν που θα ΕΝΩΣΕΙ και δεν θα διχάσει!!! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »