*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Οκτωβρίου

ΑΦΕΡΙΜ ΕΡΚΑΝ! Με άδεια 2όροφου, ο Ιμάμης της Γλαύκης έχτισε… 4όροφο! Τι κάνει η Πολεοδομία Ξάνθης;

20 Οκτωβρίου
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΓΛΑΥΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ
Αν ήταν κανείς φτωχοφουκαράς μουσουλμάνος ή Χριστιανός, σε χρόνο ρεκόρ θα τον «βουτούσαν» Αστυνομία και Πολεοδομία Ξάνθης

*Πατέρας και γιος, κάλυψαν όλον τον ακάλυπτο χώρο! Δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν τα αυθαίρετα γιατί έγιναν μετά το 2011!
Πρωτοφανές πολεοδομικό σκάνδαλο αποκαλύπτουμε σήμερα από τον «Μαχητή» μετά από καταγγελίες μουσουλμάνων κατοίκων του Οικισμού.
Οι καταγγελίες αφορούν τον γνωστό Ιμάμη του Μετέ στη Γλαύκη που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτός με τον πατέρα του (σ.σ. στον οποίο ανήκει το ακίνητο που μένει και ο ίδιος), με άδεια 2όροφου, έχτισε…4όροφο!
Φυσικά αν ήταν κανείς φτωχοφουκαράς μουσουλμάνος ή Χριστιανός και έκανε κάτι παρόμοιο, σε χρόνο ρεκόρ θα τον «βουτούσαν» Αστυνομία και Πολεοδομία Ξάνθης. Με την περίπτωση όμως του Ιμάμη της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου (σ.σ. πρωτοστάτησε στα επεισόδια της Γλαύκης στη κηδεία του αδικοχαμένου Στρατιώτη κι ήταν αυτός που πρωταγωνίστησε σε φανατισμό, διώχνοντας από την κηδεία τον Νόμιμο Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου), εμφανίζεται ο Νόμος τελείως αδρανής, αφού ο εν λόγω κύριος θεωρεί εαυτόν υπεράνω των… Νόμων, επειδή είναι στενός συνεργάτης του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ αλλά και οπαδός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.
Ποιο είναι το πρωτοφανές σκάνδαλο για το οποίο βοά όλη η Γλαύκη. Με άδεια 2όροφου λοιπόν και καλύπτοντας όλο το οικόπεδο, ο πατέρας  του και ο ίδιος κατασκεύασαν 4οροφο!!!! Ιδού και η αποκαλυπτική φωτογραφία…
Σημειώνουμε ότι τα αυθαίρετα αυτά δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν και τακτοποιηθούν γιατί κατασκευάστηκαν μετά το καλοκαίρι του 2011!
Σημειώνεται επίσης ότι ο πατέρας του Ιμάμη στον οποίο ανήκει το ακίνητο  μένει στο ισόγειο, ενώ σε όλη την υπόλοιπη οικοδομή μένει με την οικογένειά του ο κ.Ερκάν Αζίζογλου. Από τις σχετικές φωτογραφίες φαίνεται επίσης καθαρά ότι ο Ερκάν έκανε ακόμη και… ξεχωριστό μπαλκόνι στο σπίτι του, ενώ έχει καλυφθεί όλο το οικόπεδο!
Ο Ιμάμης έχει και μια αδελφή που βρίσκεται στην Γερμανία.
Το ερώτημα των κατοίκων μουσουλμάνων αλλά και του «Μ».
-Τι κάνει θα κάνει η Πολεοδομία Ξάνθης για το συγκεκριμένο θέμα;
-Την ώρα που κατασκεύαζαν τα αυθαίρετά του ο Ιμάμης της Γλαύκης μαζί με τον πατέρα του, τι έκανε η αστυνομία; Τον ήλεγξε ποτέ;
-Ποιος θα μας απαντήσει; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »