*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Σεπτεμβρίου

«ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΤΑΡΕΝΙΔΗ, ΛΟΙΔΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ξάνθης ΜΕ…ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ ΤΟΝ...(παρά)ΣΥΡΙΖΑ!

24 Σεπτεμβρίου
*Οτι διαφορές κι αν έχει κανείς με τον Δημαρχόπουλο, δεν παύει να είναι ο Δήμαρχος Ξάνθης που εκλέχθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία απο τον Ξανθιώτικο λαό. Η λοιδωρία και ο χλευασμός, έχουν και όρια....κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τον κάθε Καρυπίδη, αλλά και για τον (παρα)ΣΥΡΙΖΑ!

Χώρια από το θράσος του συγκεκριμένου ανθρώπου που εμφανίζεται ως «δημοσιογράφος» και η ανορθογραφία του βγάζει ..«μάτια», είναι πράγματι απίστευτη η «προστασία» αλλά και η «στήριξη» που του παρέχουν ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο φίλος του Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης  αλλά και ο «κολλητός» του Παναγιώτης Ταρενίδη που ενώ είναι "χωμένος" σε όλα, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο διεκδικεί....Γκίνες σιωπής! 
Αναφερόμαστε στον γνωστό Σταύρο Καρυπίδη, που εμφανίζεται και ως εκδότης μιας ανύπαρκτης ημερήσιας εφημερίδας που κυκλοφορεί μόνο όταν παίρνει…διακηρύξεις (!!!), συγγενικό πρόσωπο του οποίου έχει «βολέψει» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης ο Δήμαρχος Ξάνθης και «πηγαινοέρχεται» κατά καιρούς από το στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ (Γιαννακίδης, Φώτης Καραλίδης, Πούλιος κλπ) και του ΣΥΡΙΖΑ στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας και του Κοντού πάντα κατά ...το δοκούν.
Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν είναι γνωστός για την περίφημα «μοντάζ» που κατασκευάζει με στόχο να γελοιοποιεί κατά καιρούς πολιτικά πρόσωπα της Ξάνθης, όταν αυτά δεν "εξυπηρετούν" κάποιες επιθυμίες του ή θεωρεί οτι με τον τρόπο αυτό, εξ-υπηρετεί τα συμφέροντα κάποιων άλλων.
Το ξεκίνησε με τον πρώην Αντιδήμαρχο Ξάνθης Δημήτρη Μπένη με μοντάζ που τον «ξεφτίλιζαν» στον κυριολεξία με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καταθέσει τουλάχιστον 4-5 αγωγές σε βάρος του.
Τότε λοιπόν ο Σταύρος Καρυπίδης έπεσε…γονυπετής και παρακάλεσε τον τότε ΙΣΧΥΡΟ Αντιδήμαρχο Ξάνθης προκειμένου να αποσύρει τις αγωγές του, με αντάλλαγμα να τον…..αποκαταστήσει με συνεχείς…δημόσιες συγνώμες αλλά και να τον υποστηρίξει στις δημοτικές εκλογές του 2014. Όπως και έγινε! Και ο Μπένης ήρθε...τρίτος! 
Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που επί πρώην Δημάρχου Ξάνθης πήγαινε στο γραφείο του Λάκη Στυλιανίδη όταν "αποκλείστηκαν" επί ΓΑΠ  απο την Υπουργική απόφαση οι εφημερίδες "Μαχητής" και "Αδέσμευτη" και απειλούσε υπάλληλο του Δήμου Ξάνθης για μια διακύρηξη που πήρε κατά λάθος η μια απο τις δυο εφημερίδες, έναντι του υψηλού χρηματικού ποσού των...26 ευρώ!!!
Τελικά και ενώ στις εκλογές στήριζε κι αυτός Πούλιο, «αμοίφθηκε» και απο τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης με σωρεία απευθείας αναθέσεων ηεμρίδων που αφορούσαν τα....αγροτικά ζητήματα! (σ..σ Μέχρι τότε πήγαινε στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και…χτυπούσε το χέρι στον Δ. Μπένη καταγγέλλοντάς τον μέχρι και στην Αποκεντρωμένη...) και απειλώντας τον γιατί δεν δίνει στον τοπικό τύπο δημοσιεύσεις που αφορούσαν μισθώσεις καταστημάτων! Τελικά γίνανε...φίλοι!
ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ! 
Ο Σταύρος Καρυπίδης λοιπόν ενώ προεκλογικά τάχθηκε με φανατισμό υπέρ του υποψηφίου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ Χριστου Πούλιου "λιβανίζοντας" όμως παράλληλα Λύρατζη, Ταρενίδη και Κοντό, μετεκλογικά με αντάλλαγμα το "βόλεμα" στενού συγγενικού του πρόσωπο στο Δημοτικό ραδιόφωνο λόγω των προσβάσεών του στον Τηλέμαχο Αρναούτογλου, τα «βρήκε» με τον ....Δημαρχόπουλο με τη μεσολάβηση μάλιστα των Παναγιώτη Ταρενίδη και Πασχάλη Λύρατζη και άλλαξε...ρότα! (σ.σ. Χαρακτηριστική η αρθρογραφία του στις εκδηλώσεις φιάσκο του Λύρατζη στη Γειτονιά του Αϊ Βασίλη και όχι μόνο...), αλλά και η μεταπήδησή του απο τον ΣΥΡΙΖΑ στο...στρατόπεδο Μητσοτάκη αμέσως μετά τις εσωκομματικές εκλογές, για ευννόητους λόγους!
Ωστόσο κάπου….»σκάλωσε» η αυθόρμητη «φιλία» και συνεργασία του με τον Δημαρχόπουλο, με αποτέλεσμα ο Σταύρος Καρυπίδης να προχωρήσει σε χλευαστικά μοντάζ σε βάρος του νυν Δημάρχου Ξάνθης. Συνεχίζοντας όμως να έχει την αμέριστη προστασία και στήριξη τόσο του Παναγιώτη Ταρενίδη όσο και του Πασχάλη Λύρατζη...!  
Μια από τις τελευταίες λοιπόν «εμπνεύσεις» του Καρυπίδη, αποτέλεσε και η παρακάτω «μονταρισμένη» φωτογραφία κατά του Δημάρχου Ξάνθης, με αφορμή ένα σχόλιο δημότη που γράφτηκε στην ομάδα «Στραβά και Ανάποδα και τα καλά να λέγονται…» στο face booκ!
Ιδού και η ανάρτηση αυτούσια:

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: Μπράβο τον Δήμαρχο ΜΙΑ παιδική χαρά λειτουργούσε και από χθες ξήλωσαν κι από αυτήν τις κούνιες

Μπράβο τον Δήμαρχο ΜΙΑ παιδική χαρά λειτουργούσε και από χθες ξήλωσαν κι από αυτήν τις κούνιες
«Με λύπη σήμερα διαπίστωσα. Ότι η δημοτική αρχή. Προχώρησε. Σε μια απαράδεκτη. Κίνηση στην εναπομείναντα παιδική χαρά, στην Μεξικάνα. Ξήλωσε. τις κούνιες της μοναδικές στην Ξάνθη!!!!» γράφει αγανακτισμένος πατέρας στο ιστολόγιό του στο FB… Τι να πεις για την Δημοτική Αρχή του Μπάμπη του Δημαρχόπουλου παρά από ΜΠΡΑΒΟ εύγε…. Ένα μοναδικό σημείο υπήρχε με κούνιες και το είχαν εντοπίσει οι γονείς για να πηγαίνουν τα παιδιά τους και το διαλύσατε κι αυτό… (5 χρόνια χαμένα για τον Δήμο μας… κρίμα…).
(XanthiNews-Σταύρος Καρυπίδης)
-Διατηρούμε την .."εναπομείνοντα" ορθογραφία του κειμένου
ΚΑΙ Η «ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ» ΤΟΥ ΜΟΝΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ…(παρά)ΣΥΡΙΖΑ!
 
Η ιστορία όμως της συγκεκριμένης υπόθεσης έχει και συνέχεια.
Το μοντάζ λοιπόν του Σταύρου Καρυπίδη «αντέγραψε» και ο γραμματέας του παραΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου με τον οποίο είναι φίλοι λόγω της συνεργασίας του του Καρυπίδη με το ΚΑΝΑΛΙ 6 και της υποστήριξης που παρείχε στον ΣΥΡΙΖΑ!
Πήρε λοιπόν ο Γραμματέας την μονταρισμένη "φωτογραφία" αφαιρώντας το λογότυπο, με την έγκριση του Καρυπίδη και την αναδημοσίευσε στη γνωστή στήλη (παρά)ΣΥΡΙΖΑ με διαφορετικό ναι μεν σχόλιο, αλλά συμμετέχοντας ενεργά στη διακωμόδηση του δημάρχου Ξάνθης.
Ιδού αυτούσια και η ανάρτηση του παραΣΥΡΙΖΑ σήμερα 24/9 αυτούσια:

 
2. Γιατί ακριβώς τιμούμε τον ποδοσφαιριστή Αντωνιάδη;
Με τέτοια κριτήρια, θα φτάσουμε σε λίγα χρόνια, να «τιμούμε» και τον Μπάμπη! 
photoshop-dhmarxopoylos-265x160
3. Ο Κοντός θα είναι σίγουρα υποψήφιος στις επόμενες εκλογές…(βουλευτικές φανταζόμαστε).
Ησυχάσαμε!!!
Δικαιώνεται ο Κοντός, που «πούλησε» τη ΣΕΚΑΠ σε υγιή επιχειρηματία. Και ο αρχηγός του από υγιή πολυεθνική(Siemens) τα … έπαιρνε. Άρα καλά έκανε ο άνθρωπος.
(παραΣΥΡΙΖΑ-24/9/2016)
ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΜΑΧΗΤΗ"
1.Μας αφήνει αδιάφορους σύντροφε Γ. Χατζηθεοδώρου η εμμονή σου για τον συνάδελφό σου κ.Δημαρχόπουλο. Το πιο πιθανό να τα "ξαναβρείτε" όπως προσφάτως που συνόδευες μαζί με τον βουλευτές Υπουργός σου, στο γραφείο του.
2.Ο Αντώνης Αντωνιάδης τίμησε όσο κανείς το Ξανθιώτικο και Ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, δεν ξέχασε ποτέ τις ρίζες τους και όποτε τον χρειαστήκαμε, δήλωνε ΠΑΡΩΝ για την Ξάνθη. Η τιμή λοιπόν είναι πρώτα για την πόλη, την οποία εσύ ανακάλυψες τα τελευταία 2 χρόνια που έγινες γραμματέας του  ΣΥΡΙΖΑ...Μέχρι τότε που ήσουν;
3.Αν δεν θεωρείς υγιή επιχειρηματία τον Ιβάν Σαββίδη βγες και πες τα στον Τσίπρα του οποίου είναι και φανατικός υποστηριχτής. 
4.Την αλήθεια την δικαιώνει ο χρόνος. Και το ότι η ΣΕΚΑΠ απο μια κρατική εταιρεία που ζημίωνε το δημόσιο 52 εκατ. το χρόνο, έφτασε με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει κερδοφορία και βέβαια αποτελεί δικαίωση για τον Αλέξανδρο Κοντό. 
5.Κατά τα λοιπά....Μήπως οι λοιδορίες (και φοβίες) των "ανύπαρκτων" και των "τίποτα" για τον Κοντό, είναι μια ακόμη απόδειξη του πόσο ζημιώνει η περιοχή μας απο την ανύπαρκτη κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση;  Αυτά για σήμερα...
"Μ"

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »