*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Σεπτεμβρίου

Και το όνομα αυτής, Αναστασία! Την εγγονή τους βάπτισαν Σταυρούλα και Αλέξανδρος Κοντός στην εκκλησία του Ευμοίρου

18 Σεπτεμβρίου
 
 
 
 
 
 
 
 

*Ο τζούνιορ Αλέξανδρος Κοντός, έκαψε απο τώρα...καρδιές, σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων η βάπτιση μετά απο επιθυμία του ζευγαριού! 
Σε κλειστό κύκλo συγγενών και φίλων όπως ήταν η επιθυμία του ζευγαριού, την εγγονή τους (από την κόρη τους) –δεν ήταν περισσότερα από 150-160 άτομα- βάπτισαν το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Εύμοιρο Ξάνθης Σταυρούλα και Αλέξανδρος Κοντός.
Η μικρούλα που ήταν πολύ άνετη στην βάπτισή της, πήρε το όνομα Αναστασία (από την γιαγιά του πατέρα της Χριστόδουλου Σαρρίδη), ενώ η μητέρα της Βασιλική Κοντού μαζί με την γιαγιά Σταυρούλα, έλαμπαν ιδιαίτερα από ευτυχία και χαρά. .
Παρόντα στη βάπτιση και τα δυο άλλα εγγόνια του του πρώην Υπουργό από τον Στράτο με τον Αλέξανδρο Κοντό ιδιαίτερα ανεβασμένο όταν χαιρέτισε τους προσκεκλημένους του στην αυλή της εκκλησίας κρατώντας τον Αλέξανδρο Κοντό τζούνιορ που είναι έτοιμος απο τώρα να κάψει καρδιές!
Νονοί στη βάπτιση ο Δημήτρης Πάνος και η Μαρία Πολυτίμη Παπαχριστοπούλου που ήταν άψογοι στα καθήκοντά τους, ενώ ακολούθησε λιτή και απλή δεξίωση των προσκεκλημένων στον υπέροχο υπαίθριο χώρο του Le chalet.
Την βάπτιση τίμησαν με την παρουσία τους συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης  Στέλιος Μωραϊτης, ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Tαρενίδης και η σύζυγός του Δέσποινα με το εγγόνι τους, ο Πρύτανης του ΔΠΘ Αθανάσιος Καραμπίνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ξάνθης Τάσος Θεοδωρίδης, Πασχάλης Λύρατζης,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Τοπείρου Τασούλα Καρκαλιάνη, Νίκος Κιατίπης, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Σάκης Κριτσίνης με τον αδελφό του Μάριο, ο πρώην Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Γιώργος Αβραμίδης, οι πρώην Δήμαρχοι Λάκης Στυλιανίδης (Ξάνθης) και  Εύα Τσακίρη (Αβδήρων), ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Κώστας Χατζηευλευθεριάδης, ο Βασίλης Ρούφος της ΕΑΣ Ξάνθης, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Ιγνατιάδης που αρίστευσε και ως ψάλτης, ο Γιώργος Κοντός, ο γνωστός επιχειρηματίας κ.Οκαλίδης με την σύζυγό του Ελίνα, ο Χρήστος Τέντσιος, o μαέστρος Φώτης Κοντός, ο Χρήστος Ζάρρας με την σύζυγό του, ο Νίκος Πραφτσιώτης, ο Γιώργος Γκούρτσας με την σύζυγό του Δέσποινα κ.ά
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »