*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Αυγούστου

Οργισμένη διάψευση της Σιλβάνας Γρηγοριάδη για τα αισχρά ψέματα. Δεν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο Αιμίλιος!!!

27 Αυγούστου
Ο σύζυγος μου διακομίσθηκε κατεπειγόντως από το σπίτι μας (και όχι από το ιατρείο του) στις 25-08-2016, μετά από απόφραξη της αναπνευστικής οδού από τροφή
Οργισμένη διάψευση από την Σιλβάνα Γρηγοριάδη για τις κακοήθειες και τα ψεύδη σε βάρος τους άνδρα της και γνωστού γυναικολόγου Αίμιλιου Γρηγοριάδη.
«Διαψεύδω κατηγορηματικά όλα τα δημοσιεύματα, ο άνδρας μου δεν επεχείρησε να αυτοκτονήσει, διακομίσθηκε κατεπείγοντες στο Νοσοκομείο Ξάνθης μετά από απόφραξη της αναπνευστικής οδού», ανέφερε σε ανάρτησή της στο face book του ανδρός της!.
Υπενθυμίζουμε ότι την συγκεκριμένη είδηση έβγαλε στο διαδίκτυο «υπερηφανευόμενος» μάλιστα για την…αποκλειστικότητά του, ο εμφανιζόμενος ως εκδότης και υπεύθυνος του XanthiNews Σταύρος Καρυπίδης και μάλιστα κοινοποιώντας την είδηση και στο face book, είτε ο ίδιος, είτε δια συνεργατών του!
Η επιστολή της συζύγου του γιατρού στο face book έχει ως εξής:
Φίλοι και συμπολίτες μου,
Σας ευχαριστώ για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνετε για την εξέλιξη της υγείας του συζύγου μου, του γνωστού ιατρού - γυναικολόγου της πόλης μας Γρηγοριάδη Αιμίλιου.
Νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ σε εσάς και να σας ενημερώσω πως σήμερα 27-08-2016 ο σύζυγός μου νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γ.Ν.Ξάνθης με βαριά αναπνευστική λοίμωξη και δίνει μάχη για τη ζωή του .
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διαψεύδω κατηγορηματικά τα διάφορα δημοσιεύματα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο περί απόπειρας αυτοκτονίας του και θέτω υπόψη σας τα παρακάτω αληθή περιστατικά.
Ο σύζυγος μου διακομίσθηκε κατεπειγόντως από το σπίτι μας (και όχι από το ιατρείο του) στις 25-08-2016, μετά από απόφραξη της αναπνευστικής οδού από τροφή. Έκτοτε και ως σήμερα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω της λοίμωξης που προκάλεσε η εισρόφηση των τροφών.
Διαψεύδω κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί διατομής φλεβών και περί κατανάλωσης υπερβολικής δόσης φαρμάκων. Ο σύζυγός μου δεν έχει τραύματα πέρα από εκδορές στο πρόσωπο που αποδίδονται στην πτώση του από το λιποθυμικό επεισόδιο που προκάλεσε η απόφραξη. Επιπλέον τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασής του είναι αρνητικά.
Αυτή τη δύσκολη ώρα για τον ίδιο και την οικογένεια μας, σας παρακαλώ να σεβαστείτε τον πόνο μας και την αγωνία μας για την εξέλιξη της υγείας του. Θεωρώ απαράδεκτο ότι κάποιοι συγκεκριμένοι συμπολίτες μας και “φίλοι” του αναλώνονται στο να διαδίδουν ανυπόστατες και κακοήθεις φήμες για το σύζυγο μου, αμαυρώνοντας το όνομα του, την οικογένειά μας, ξεχνώντας ακόμη και την πλούσια κοινωνική προσφορά του.
Παρόλο αυτά, έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι οι ειλικρινείς ευχές των πραγματικών φίλων του θα του δώσουν τη δύναμη να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία και σύντομα να επιστρέψει υγιής στην οικογένεια μας, που τον αγαπάμε και τον έχουμε ανάγκη.
Με εκτίμηση ,
Συλβίνα Σάνγκοβα-Γρηγοριάδη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »