*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Αυγούστου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ, ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΑΘΩΝΑ!

22 Αυγούστου

 
*Ο Πολιτιστικός σύλλογος ΟΡΦΕΑΣ Σταυρούπολης τίμησε τον Δήμαρχο Ξάνθης για την συμπαράστασή του στις εκδηλώσεις
Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις για τη γιορτή χωριάτικης πίτας στην Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον μορφωτικό πολιτιστικό σύλλογο ΟΡΦΕΑΣ Σταυρούπολης.
Οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν  την Παρασκευή 19 Αυγούστου με χορωδιακή βραδιά, συνεχίστηκαν το Σάββατο με την συναυλία του Αγάθωνα και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 με το ‘κυνήγι χαμένου θησαυρού’ και πολλά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.
Την συναυλία του Αγάθωνα μάλιστα τίμησαν με την παρουσία τους πλην του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου (σ.σ. χορηγού της εκδήλωσης αφού ο Δήμος πλήρωσε όλη την αμοιβή του καλλιτέχνη, περίπου 4.000 ευρώ…), ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Νίκος Εφραιμίδης, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ταρενίδης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης, ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος και πολύς κόσμος, αφού η πλατεία γέμισε ασφυκτικά. 
Σημειώνετια οτι καθ΄ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων, όλη η περιοχή πλημμύρισε από επισκέπτες οι οποίοι, πέραν όλων των άλλων, είχαν την δυνατότητα να γευτούν τις υπέροχες παραδοσιακές πίτες και τα τοπικά εδέσματα και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας.
Σημειώνεται ότι στις εκδηλώσεις και στη βραδιά των χορωδιών τιμήθηκε από τον Πολιτιστικό σύλλογο ΟΡΦΕΑΣ Σταυρούπολης ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος.
Και του χρόνου με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »