*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Αυγούστου

Μια ακόμη υπέροχη Αυγουστιάτικη Γιορτή στο Γηροκομείο Ξάνθης-Ποιοί παραβρέθηκαν ( νέες φωτο)

24 Αυγούστου
 
 
 


 
 
*Τι αναφέρει ο Δήμος Ξάνθης στην ανακοίνωσή του. 
Με μεγάλο κέφι, χαρά και το κυριότερο, υψηλή διάθεση, το γηροκομείο Ξάνθης πραγματοποίησε την καθιερωμένη καλοκαιρινή του γιορτή την Τρίτη 23 Αυγούστου και ώρα 19:30 στο χώρο του γηροκομείου (2ο χλμ Κομοτηνής-Ξάνθης).
Ήταν μια βραδιά με μουσική, χορό, τραγούδι και φαγητό, καθώς η γιορτή υποστηρίχτηκε όπως πάντα από τους Κατασκηνωτές, ενώ σε αυτήν συμμετείχε και το συγκρότημα «Οι Ταξιδιώτες της Παράδοσης».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι του Γηροκομείου Ξάνθης, ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων, ο Πρωτοσύγγελλος της Μητρόπολης κ.Σωφρόνιος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα και της Πρόνοιας Δήμου Ξάνθης Τάσος Θεοδωρίδης, ο συνεργάτης της "Α" Μιχάλης Καμπάς  κ.ά.
«Εθελοντισμός, χαμόγελα, μουσική, άφθονος χορός συνοδεία φαγητού και ποτού για τους επισκέπτες και φιλοξενούμενους του γηροκομείου. Οι Κατασκηνωτές, και φέτος εκεί υποστηρίζοντας την προσπάθεια για καλό σκοπό!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νικόλαος Κουτσούδης στο face book και φυσικά οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους…

Συνδιοργανωτές στην εκδήλωση-γιορτή του Γηροκομείου Ξάνθης: Δήμος Ξάνθης, Περιφέρεια, Κατασκηνωτές, ο Αμφέραος, ο Σύλλογος Αιμοδοτών και άλλοι εθελοντές. 
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή του Σωματείου «Μέγας Βασίλειος» (Γηροκομείο Ξάνθης) την Τρίτη 23 Αυγούστου  2016 στον αύλειο χώρο του ιδρύματος.
Μια ζεστή και άρτια οργανωμένη εκδήλωση με συντελεστές απόλυτα εναρμονισμένους στο έργο του Σωματείου οι οποίοι είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων για το έργο που επιτελούν, αλλά και για την εθελοντική τους προσφορά.
 Ο χώρος του γηροκομείου από πολύ νωρίς ήταν ασφυκτικά γεμάτος, αφού η προσέλευση των Ξανθιωτών  στην φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν συγκινητικά μεγάλη, κάτι που αποδεικνύει ότι οι κάτοικοι του Δήμου μας σέβονται τους ανθρώπους που μας έφεραν στη ζωή και ταυτόχρονα τιμούν και συντρέχουν το έργο του Γηροκομείου.
Τον Δήμαρχο Ξάνθης εκπροσώπησε ο κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης,  Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας  και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης.
                                                            ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »