*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Αυγούστου

Έφυγε ο Βαγγέλης Παλιούρας, η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 11 π.μ στη Διομήδεια

22 Αυγούστου
Σε ηλικία 65 χρονών κατέληξε σήμερα στις 06.30 το πρωϊ στο Νοσοκομείο της Ξάνθης μετά από 10μηνη πάλη με την ανίατη, ο επί σειρά ετών επιχειρηματίας του «Νατάσσα» κι ένα από τα καλύτερα παιδιά της Ξάνθης, ο Βαγγέλης Παλιούρας.
Ο Βαγγέλης Παλιούρας γεννήθηκε στην Καρδίτσα και τελείωσε Οικονομικές Επιστήμες στην Ιταλία όπου και γνώρισε και παντρεύτηκε την Νατάσσα Αναστασιάδου που επίσης σπούδαζε εκεί.
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους, επέστρεψαν στην Ελλάδα και ανέλαβαν απο κοινού το γνωστό ξενοδοχείο της πόλης Νατάσσα. 
Ήταν γνωστός για τον ευθύ, τίμιο και ειλικρινή χαρακτήρα του, ενώ είχε σημαντική προσφορά στους κοινωνικούς, αθλητικούς και πολιτιστικούς αγώνες του τόπου.
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΑΟΞ επί Προεδρίας Θόδωρου Κοκκάλα σχεδόν σε όλη τη θητεία του και το όνομά του συνδέθηκε με την άνοδο της ομάδας στην Α' Εθνική αλλά και της ομάδας μπάσκετ της Ξάνθης, στην οποία διατέλεσε και Πρόεδρος. Ήταν πατέρας δυο παιδιών. Η κόρη του είναι παντρεμένη με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και Πρόεδρο του ΠΑΟΚ επί σειρά ετών Ζήση Βρύζα.
Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 11 το πρωϊ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Διομήδειας. 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του Βαγγέλη Παλιούρα όσο και στην οικογένεια Αναστασιάδη. Ήταν ένας άριστος φίλος που θα λείψει σε όλους μας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »