*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Τα γενέθλια της Γιάννας Αμουτζάκη στην Αθήνα...

28 Ιουλίου
*Γενέθλια είχε χθες η πρώην Σταρ Θράκης Γιάννα Αμουτζάκη από τα Μάγγανα που ζει εδώ και 15 χρόνια στην Αθήνα και τα γιόρτασε μάλιστα με τον υπέροχο γιο της και την ανάλογη φωτογραφία….
Φυσικά τα χρόνια πολλά και οι ευχές μας άπειρες! Άλλωστε ήταν και θα είναι πάντα ένα λαμπερό αστέρι πολλών καρατιών η Γιάννα…
…..


*Στη Λήμνο βρέθηκε και ο γνωστός κοσμηματοπώλης Θωμάς Παπαδόπουλος με την αγαπημένη του Τροία που είναι ένα από τα αστέρια του χορευτικού συγκροτήματος του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης.
Το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης εμφανίστηκε στο γυμνάσιο της Μύρινας όπου έγινε η εκδήλωση για τα 25 χρόνια του Λυκείου Ελληνίδων Λήμνου.
……
*Καλά κάνει και βάλθηκε τώρα να κάνει καριέρα τραγουδιστή και συνθέτη ο Δημήτρης Πετρόπουλος και όχι πριν 30 χρόνια για παράδειγμα…
Καλύτερα όμως θα έκανε αν τα σημερινά τραγούδια του, δεν μοιάζουν με τα…παλιά!
-Διότι καλός ο Μουσικός Ιούλης 2016, αλλά είχε λιγοστό κόσμο κι αυτό πρέπει να προβληματίσει και τον ίδιο…ώστε οι συναυλίες τους να γίνουν πιο ελκυστικές στο κόσμο. Κι ο νοών, νοείτω…
….
*Για διακοπές φεύγει ο Πασχάλης Λύρατζης αρχές Αυγούστου, ωστόσο όσο κι αν τον «πιέζω» δεν μου λέει όχι μόνο το που θα πάει, αλλά και ποια θα τον….συνοδεύει! 
Πάντως για καλό ή για κακό, να σταματήσει να κάνει συνεχή likes στα….καταστήματα νυφικών!
….
*Γενέθλια πριν λίγες μέρες είχε η υπέροχη σύζυγος του Κώστα Σπυριάδη Λία την περασμένη εβδομάδα και τα γιόρτασαν το βράδυ της Παρασκευής στο café- bar «AVENUE», όπου έπαιζε μουσική ο γνωστός dj, με τους αγαπημένους τους φίλους! Όλοι μαζί διασκέδασαν και ήπιαν ένα ποτό στην υγειά Λίας η οποία έσβησε τα κεράκια της τούρτας που της έκανε έκπληξη ο σύντροφος της! Εύχομαι να είναι πολύχρονη και να την χαίρονται ο Κώστας και τα διδυμάκια τους!

*Στην πανέμορφη Θάσο εθεάθησαν η ψυχολόγος- τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Παπαδοπούλου με την κολλητή της Σίλια Χαριστού την περασμένη Κυριακή! Όπως έμαθα οι δυο υπέροχες ξανθιώτισσες πέρασαν εκεί μόνο μερικές ώρες και το βράδυ πήραν τον δρόμο της επιστροφής! Ιδού και η σούπερ σέλφι τους σε γνωστό beach bar του νησιού που τρέλανε το fb! Μοναδικές όπως πάντα άλλωστε!
*Ο εξαιρετικός ηθοποιός  ο Στέλιος Μάϊνας που έχει αγαπηθεί τόσο από τις τηλεοπτικές όσο και τις θεατρικές του επιτυχίες, το ερχόμενο Σάββατο 30 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι 2016 θα μιλήσει στην εκπομπή «ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ» στον ιστορικό Life 92.1 fm και στην Ρένα Τσώλου Καραγιάννη με αφορμή την παράσταση «Αντιγόνη» του Anouilh που θα ανέβει τη Κυριακή 31.7 στις 21.00 στο Θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Συντονιστείτε!
*Και κλείνοντας τη στήλη θα ήθελα να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στον ξανθιώτη μουσικό Αντώνη Χειμωνίδη ο οποίος αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο ΔΠΘ και σήμερα σας έχω και την αναμνηστική φωτό από την τελετή ορκωμοσίας του στις 15 Ιουλίου.
-Μαζί με τον Αντώνη και ο παλιός καθηγητής του Θωμάς Βουγιουκλής!
Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »