*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα! Η φωτογραφία της μαγικής Στέλλας Καλατζής με τον Πάνο Παπαδόπουλο στο Face book

23 Ιουλίου
 *Αποκλειστικό. Τσίπουρο στις "Πηρουνιές" την Τετάρτη το απόγευμα και η δημοφιλής τραγουδίστρια Στέλλα Καλατζή που άναψε φωτιές το ίδιο βράδυ στην Ελληνική βραδιά του My club είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πάνο Παπαδόπουλο για το νέο της βίντεο κλιπ που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παραγωγή του Xanthi channnel. 
Μάλιστα την φωτογραφία την "αλίευσα" απο το προσωπικό face book της Στέλλας, την ώρα που απολαμβάνουν το τσίπουρο...και συζητάν καλλιτεχνικά, για δυο τραγούδια που της έδωσε ο Πάνος Παπαδόπουλος και θα μελοποιήσει ο μαέστρος της...
(σ.σ. Ανασταίνομαι όταν ονειρεύομαι...ανασταίνομαι όταν σε ερωτεύομαι..)
Φυσικά μάνατζερ της Στέλλας και στη συγκεκριμένη δουλειά, ήταν ο μοναδικός Νίκος Ρίζος...που καλλιτεχνικά είναι και ο μέντορας της δημοφιλούς τραγουδίστριας..
....
*Πολύ-ξένη Καρακατσάνη. Ηθοποιός του θεάτρου Λειβαδίτη.
Δεν ξέρω πόσοι την γνώρισαν από την θεατρική της παιδεία και το ταλέντο τους, πολλοί όμως «μαγεύτηκαν» με την εμφάνιση και το προσωπικό της στυλ…
Αστεράτη.
…..
*Όχι βέβαια ότι υστερούσε δίπλα της ο Τηλέμαχος, το αντίθετο… Αλλά όταν οι μουσικές ταξιδεύουν στα όνειρα και το όνειρο είναι απέναντί σου… απλά το κοιτάζεις και ταξιδεύεις κι εσύ!
……
*Η προσωπική απορία; Απορώ πως δεν την ερωτεύτηκαν οι συμπρωταγωνιστές της…
Αν και να έχει συνέβη αυτό, που να ξέρω εγώ τα του… θεατρικού «οίκου» Λειβαδίτη;
…..
*Ποια ήταν όμως αυτή που μάγεψε περισσότερο τα πριβέ τα μεσάνυχτα της Τετάρτης; Μα η υπέροχη Νάνσυ που ωστόσο όλη την ώρα ήταν «κολλημένη» στο κινητό της!
Της έστελναν μηνύματα, έστελνε…πάντως έφυγε μόνη!
(σ.σ. Άλλωστε και η ίδια αυτό ισχυρίζεται τον τελευταίο καιρό… Ότι είναι… μόνη πλέον! Αλήθεια ή ψέματα...Σεκιούριτι στη καρδιά και τα αισθήματα δεν μπαίνει.)
……
*Άλλο πάλι κι αυτό… Πως και πως περίμεναν την Τετάρτη «οι Αταίριαστοι» το βράδυ τον Δημήτρη Καμαρίδη στον Life 921 fm κι αυτός έμεινε στη Καβάλα λόγω βλάβης του… Smart.
-Καλά να πάθεις, για να μάθεις κι εσύ τι εστί ταλαιπωρία…
……
*Διακοπές στη Χαλκιδική θα πάνε τελικά για το φετινό καλοκαίρι, Νίκος Πετράκος και Γιάννα…
Η είδηση; Ο Νίκος δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι σήμερα διακοπές στη Χαλκιδική! Ποιος θα το ακούσει και θα το πιστέψει…;
……
*Αυτά ήταν τα 4 αστέρια του Μουσικού Ιούλη 2016. Μιχάλης Σπανίδης (εκδότης), Δημήτρης Πετρόπουλος (μουσικοσυνθέτης), Χάρης Ξυλάς (σαξοφωνίστας) και Αντώνης Βαρβατσούλιας που τα κάνει όλα… Τραγουδάει, οργανώνει και ονειρεύεται πάντα!
……
*Σημασία δεν έχει πόσοι ήταν… αλλά πόσοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το μουσικό όνειρο και δεν την άφησαν χαμένη…!
……
*Κουίζ. Ποιος παντρεμένος δημοτικός σύμβουλος, έχει κρίση… γάμου; Και φοβάται να χωρίσει με διαζύγιο, για να μη ζημιώσει την… πολιτική του καριέρα;
(Έλεος…).
…..
*Και η φωτογραφία που σάρωσε χθες στο face bookΗ απίστευτη ξανθιά και ο πολύ… σκληρός για να (ξανα)ερωτευτεί, Κώστας  Γαβριηλίδης. 
Καλό Σαββατοκύριακο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »