*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Σύλληψη 69χρονου για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε χωριό της Ξάνθης-Κατασχέθηκαν 7 δενδρύλλια κάνναβης

28 Ιουλίου
Συνελήφθη την Τετάρτη (27-7-2016) το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 69χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 69χρονο, διότι τον εντόπισαν να καλλιεργεί στον κήπο του επτά (7) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,60 έως 2,50 μέτρων.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας
24χρονος αφαίρεσε πορτοφόλι από οικία στη Κομοτηνή. 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε, την 26-7-2016 το πρωί, διέρρηξε οικία στην πόλη της Κομοτηνής και αφαίρεσε από το εσωτερικό της ένα (1) πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ περίπου.
Σύλληψη 40χρονου υπηκόου Μπανγκλαντές για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια  
 
Συνελήφθη, την 27-7-2016 το πρωί, σε παραλία της Θάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπανγκλαντές, διότι κατελήφθη να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 51 είδη ένδυσης, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.   

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »