*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

Η κίνηση των «12» η δήλωση Κούγια, η ανακοίνωση Πανόπουλου και το… POKEMON GAME...»

29 Ιουλίου
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο gazzetta για την αποχώρηση της ομάδας του από την συνεδρίαση των 12 για τον αρχιδιαιτητή και τονίζει πως πίσω από την πρόταση των 12 κρύβεται άλλος. Αρχικά μιλώντας για την αποχώρηση της ομάδας του από την συνεδρίαση ανέφερε: «Όταν εμείς στην Λάρισα καταλάβαμε πως η δήθεν πρόταση των 12 δεν είναι των 12 αλλά κρύβεται άλλος από πίσω, ειδικά με τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι φύγαμε. Και προτιμήσαμε από το να νομιμοποιήσουμε κάτι άτυπο να αποχωρίσουμε.
Όταν καταλαβαίνουμε πως τα πράγματα δεν αλλάζουν, δεν έχει νόημα να συμμετάσχουμε σε αυτό. Ποιος επέλεξε τα 4 ονόματα με ποια διαδικασία επιλέχθηκαν οι Ψυχομάνης, Σαραϊδάρης, Τριτσώνης και Κουκουλάκης; Οπωσδήποτε όχι με την αξία τους, με μοναδική εξαίρεση θα λέγαμε αυτή του κυρίου Κουκουλάκη». Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ισπανικό μοντέλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αφού κερδίσαμε αυτό το δικαίωμα να έχουμε λόγο στην ΚΕΔ μην το καταργήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να πετύχει το ισπανικό μοντέλο και η Σούπερ Λίγκα να έχει άποψη, όπως και πρέπει να έχει. Εμείς σαν Λάρισα όμως έχουμε άλλη άποψη για τα ονόματα και γιαυτό έδωσα εντολή στον κύριο Λιόντο να αποχωρήσει. Ότι είναι να κάνουμε και να πούμε ως ΑΕΛ, θα το κάνουμε και θα το πούμε στις συνεδριάσεις της Λίγκας».
Ο Χρήστος Πανόπουλος με δήλωση του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ξάνθη, απάντησε στους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια ότι πίσω από την κίνηση των «12» κρύβεται κάποιος άλλος. Το μήνυμα βέβαια του διοικητικού ηγέτη της Ξάνθης ενδεχομένως έχει πολλαπλούς αποδέκτες και ίσως αφορά όλους όσους αμφισβητούν την κίνηση των μικρομεσαίων ΠΑΕ, εντός και εκτός των «12»...
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου:
«Καλώ όλους τους ερευνητές εν Ελλάδι κι όχι μόνο, όλους τους ντετέκτιβ εν Ελλάδι κι όχι μόνο, το «Φως στο Τούνελ», όλους τους Εξυγιαντές νυν και πρώην εν Ελλάδι του ποδοσφαίρου μας, να πουν ποιος κρύβεται πίσω από την κίνηση των «12».

Ποιος άραγε;

Μπορούμε να ακολουθήσουμε και το POKEMON GAME...».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »