*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουνίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Και ο Αλέξανδρος Κοντός μαζί με Κώστα Καραμανλή, Μπουτάρη, Καμμένο και Μελισσανίδη στο γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη

12 Ιουνίου
*Δεν κάθισε στη δεξίωση ο Αλέξανδρος Κοντός, αλλά επέστρεψε αργά το βράδυ του Σαββάτου στη Ξάνθη. 
 

Τον 25χρονο γιο του Γιώργο Σαββίδη με την 22χρονη Ρωσίδα καλλονή Γιάννα Κουντιάκοβα πάντρεψε το Σάββατο 11 Ιουνίου ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.
Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, ενώ η γαμήλια δεξίωση έγινε στο Παλατάκι, το Κυβερνείο της πόλης, με τον γάμο να τιμούν πολλοί επώνυμοι Έλληνες και Ρώσοι, μεταξύ των οποίων ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής (σ.σ. απο τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του), ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Μπουτάρης, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ κ.Μελισσανίδης, ο Πόντιος Αγωνιστής Σάββας Καλαντερίδης και από την Θράκη ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός με την σύζυγό του Σταυρούλα. Στο γάμο ήταν επίσης προσκεκλημένος και ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης.
Οι εκλεκτοί καλεσμένοι στη δεξίωση που επακολούθησε απήλαυσαν ξεχωριστά εδέσματα, κρασιά και σαμπάνιες, αλλά και μια τούρτα υπερπαραγωγή, ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν Ρώσοι καλλιτέχνες αλλά και ο Λευτέρης Πανταζής, σηκώνοντας το κέφι στα ύψη.
Ωστόσο ο Αλέξανδρος Κοντός μετά το μυστήριο αργά το βράδυ του Σαββάτου επέστρεψε στη Ξάνθη και δεν παρακάθισε στη δεξίωση.

 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »