*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Πως σχολίασε ο Π. Παπαδόπουλος τη μήνυση του Δ. Μπένη κατά του "Μ"-Επιτέλους, να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ!

18 Ιουνίου
….η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία οι υποθέσεις οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου Ελλήνων πολιτών, μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, εξακολουθούν να δικάζονται τον 21ο αιώνα όχι από τον τακτικό δικαστή αλλά υποχρεωτικά από ένα θρησκευτικό λειτουργό, το Μουφτ)... Η εφαρμογή λοιπόν του Ιερού Μουσουλμανικού Νόμου, ενώ ακόμα και στην Τουρκία έχει καταργηθεί από το 1926, στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ζει και βασιλεύει.
(Ο δικηγόρος του δημοσίου Κώστας Γούναρης στην ΕΡΤ Κομοτηνής)
-Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχουμε, βάλε την Αρριάνα να «καθαρίσει»! Τι το παιδεύεις με άρθρα;
…..
Ο επαναπροσδιορισμός της θέσης εγκατάστασης των προσφύγων, είναι απαραίτητος ώστε να μην διαταραχθεί η τουριστική κίνηση της Καβάλας στις δύσκολες αυτές μέρες. Επιπλέον το στρατόπεδο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την ακτογραμμή και πολύ κοντά από ευρεία ακτή λουομένων, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
 (Από την επιστολή του Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη στους Δ. Βίτσα και Μουζάλα προκειμένου να μην μεταφερθούν από το Χαλκερό στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου οι πρόσφυγες)
-Αν τάλεγε αυτά ο Δήμαρχος Μπάμπης, ποιος ξέρει τι θάκουγε σήμερα από τον …παραΣΥΡΙΖΑ!
….
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Στα υπέροχα Τέμπη του Νέστου της Γαλάνης, δόθηκε αυτήν τη φορά (ρεφενέ…), το δείπνο της ΝΟΔΕ προς τιμή του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη με περίπου 30 στελέχη να δίνουν το παρόν και τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη μάλιστα να ενημερώνει τον βουλευτή της Ν.Δ. Ηρακλείου και για το θέμα των Πνευματικών δικαιωμάτων.
….
*Το δείπνο τίμησε με την παρουσία πλην του Προέδρου της ΝΟΔΕ Νίκου Κιατίπη και των κομματικών και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ενώ απουσίαζε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης που έφυγε βολίδα για τα εγκαίνια της πλωτής εξέδρας στη Καβάλα, αλλά και ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός που έφυγε για την Αθήνα προκειμένου να κάνει 3ήμερο με τα εγγόνια του και να ξεκουραστεί λίγο.
……
*Παρών στο δείπνο και ο Περιφερειακός σύμβουλος και γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης που σκίζεται να πάρει το «χρίσμα», απόντες όμως όλοι οι πολιτευτές του κόμματος, τους οποίους σνομπάρει ανοιχτά πλέον η ΝΟΔΕ!!!
Ούτε ο Κώστας Μαλάκης, ούτε η Γεωργία Ανδρέου, ούτε και ο Ακήφογλου Μπιρόλ.
Τόσους πολλούς διαθέσιμους έχουν; Ή θα πάρουν τις εκλογές με την κυρία Πελαγία Βώβου και τον Τριανταφυλλίδη; (σ.σ. Η δική μου απορία…)
…….
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
Προκαταρκτική της μήνυσης Δημήτρη Μπένη
σε βάρος του «Μ» και του Πάνου Παπαδόπουλου
Προκαταρκτική για την μήνυση του Δημήτρη Μπένη σε βάρος του «Μαχητή», διέταξε η Εισαγγελική Αρχή Ξάνθης, αναθέτοντας την υπόθεση στην Πταισματοδίκη που κάλεσε τον εκδότη του «Μ» να εξεταστεί ανωμοτί.
Από την πλευρά του ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «θα ενημερωθεί πρώτα για την δικογραφία και μετά θα σχολιάσει την μήνυση», εκφράζοντας ωστόσο την ικανοποίησή του γιατί «με την εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, είναι μια ευκαιρία να ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ επί της ουσίας των όσων κατηγορεί η Αποκεντρωμένη τον πρώην αντιδήμαρχο Ξάνθης, υπεύθυνο επί των Οικονομικών του Δήμου Ξάνθης.
-Δηλαδή αν πράγματι ενώ ήταν μέλος του Δ.Σ. της γνωστής εταιρείας ΝΑΣΚΟΣ παράλληλα υπέγραφε ως αντιδήμαρχος Οικονομικού χρηματικά εντάλματα που αφορούσαν το έργο ενοποίησης πλατειών κλπ
«Η υπόθεση πρέπει να πάει στο ακροατήριο για να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης», είπε ξεκάθαρα ο Πάνος Παπαδόπουλος.
…..
Με 22 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη 21/6 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης
Την Τρίτη 21/6 και ώρα 15:00 θα γίνει η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής
Θα συζητηθούν 22 θέματα –τα περισσότερα υπηρεσιακά- με κυρίως θέμα, την κατακύρωση του Διαγωνισμού «Ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς από οικισμούς του Δήμου Ξάνθης» (Εισηγήτρια: Πολυξένη Καρακατσάνη).
………….
Εγκαινιάστηκαν οι νέες πλωτές εξέδρες στο λιμάνι της Καβάλας
Μια διαχρονική προσπάθεια που διήρκησε περισσότερα από δέκα χρόνια και στόχευσε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών του επιβατικού λιμανιού «Απόστολος Παύλος», ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με τα εγκαίνια των νέων πλωτών εξεδρών στο Λιμάνι της Καβάλας, τη θωράκιση του λιμανιού και την επέκταση του προσήνεμου μόλου που έδωσε μάλιστα τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μέσα στον χώρο του λιμανιού μια σύγχρονη μαρίνα με την τοποθέτηση οκτώ νέων πλωτών εξεδρών, ικανών να φιλοξενήσουν περισσότερα από 200 σκάφη όλων των κατηγοριών.
Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα στην ομιλία της τόνισε ότι το λιμάνι που θεμελιώθηκε τον Νοέμβριο του 1929 από τον Ελευθέριο Βενιζέλο είναι άρρηκτα δεμένο με την ιστορία και την οικονομική ανάπτυξη της Καβάλας και συμπλήρωσε «η ιστορία διδάσκει πως όταν η πόλη και οι κάτοικοί της έστρεψαν το βλέμμα τους προς τη θάλασσα ήρθε και η ευημερία».
-Έλα όμως που εμείς σαν Ξάνθη δεν έχουμε θάλασσα….και εκτός αυτού, μας «σνομπάρει» δυστυχώς και οι πολιτικοί που αναδείχτηκαν από την πόλη μας!
......
                             Η φωτογραφία της ημέρας
 Βγήκαμε στο λαό και κάνουμε...αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ! 
(Σ.Σ. Οι αντιπεριφερειάρχες Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης, Ροδόπης ( Χρήστος Μέτιος στη μέση) και Έβρου (Πέτροβιτς) στη πλατεία της Κομοτηνής)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »