*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

30 Απριλίου


*Το μεγάλο γεγονός του φετινού καλοκαιριού έφτασε!!!
Την άλλη Παρασκευή 15 Μαΐου ανοίγει επιτέλους το my club το μοναδικό καλοκαιρινό club της πόλης μας και μας περιμένει να ζήσουμε και φέτος μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές με πολλά events μέχρι τα ξημερώματα!
Η φετινή διασκέδαση για τι καλοκαίρι στην Ξάνθη έχει μόνο ένα όνομα!
MY CLUB.
Στο 3ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας.
Τηλ. 25410 73536
……

*Μία super βραδιά «Ladies Night», διοργανώνει σήμερα Πέμπτη το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με 1+1 ποτό δωρεάν για όλες τις γυναίκες.
Η σημερινή έκπληξη όμως είναι ότι θα υπάρχει και live νταούλι και τουμπερλέκι που θα κάνουν μεγάλο χαμό και θα δημιουργήσουν ένα φανταστικό κέφι!
Τρεις μοναδικοί djs θα παίξουν μουσική και θα φτάσουν τη διασκέδαση σας στα ύψη!
Και έχουμε και λέμε: Κώστας Σπυριάδης - EVANS & η ΤΖΟ STAV θα ξεσηκώσουν τον κόσμο με τις μεγαλύτερες ελληνικές χορευτικές επιτυχίες!
Κρατήσεις: 6987795562. Ανοιχτά από τις 23.00.
…….

*Μιας και αναφέρθηκα στο ΚΥΤΤΑΡΟ, να σας αποκαλύψω ότι το περασμένο Σάββατο είδα στο γνωστό Ελληνάδικο και τον δαιμόνιο παπαράτσι, Κυριάκο Κεσίσογλου, τον οποίο τον τελευταίο καιρό τον έχασα.
Ο Κυριάκος μάλιστα φωτογραφήθηκε στο ΚΥΤΤΑΡΟ με την Λουκία και με την Κατερίνα η οποία μάλιστα είναι και γιατρός χειρούργος!
-Άπαιχτε Κυριάκο!
……

*Και συνεχίζω με το ΚΥΤΤΑΡΟ στο οποίο το περασμένο Σάββατο είδα να διασκεδάζει με καλή παρέα και ο γνωστός ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, Τάσος Νικολούζος.
-Ιδού και η φωτογραφία!
…….

*Αυτή που έκλεψε πάντως την παράσταση ήταν η φοβερή Νικολέτα που χόρεψε πολύ ωραίο ζεϊμπέκικο χτυπώντας της παλαμάκια η μεγάλη παρέα της!
Η Νικολέτα εντυπωσίασε τους πάντες!
……

*Κορεάτες αθλητές του TAE KWON DO, φιλοξένησε στην Ξάνθη ο γνωστός προπονητής TAE KWON DO, Κώστας Σιδηρόπουλος και τους ξενάγησε στην πόλη μας για να δούνε τα αξιοθέατά της.
Οι Κορεάτες έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία τους και ο Κώστας τους πήγε για έναν καφέ στο καφέ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» για να απολαύσουν από ψηλά πανοραμικά την Ξάνθη!
……

*Αυτό το Σάββατο 2 Μαΐου έρχεται στη Ξάνθη και συγκεκριμένα στο «CITY LIVE» η τρομερή λαϊκή τραγουδίστρια Εβίτα Σερέτη για μια μοναδική εμφάνιση!
Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με ποτό!
Ρεζερβέ: 6937180069. Μην την χάσετε!!!
……

*Απορία μου…
Οι φίλοι της Εβίτας Σερέτη, Τόρης Παπαδήμας και Κωνσταντίνα θα πάνε το Σάββατο στο CITY για να την απολαύσουν;;;

30 Απριλίου

SEE THROUGH

30 Απριλίου


*Μετά από αρκετά χρόνια έρχεται στη Ξάνθη ο Αντώνης Σαμαράς, όχι όμως σαν Πρωθυπουργός, αλλά σαν Πρόεδρος της ΝΔ.
Το Σάββατο 9 Μαΐου η ημερομηνία και ήδη η ΝΟΔΕ οργανώνει και τις συναντήσεις που θα έχει...
......
*Μάλιστα μετά τις δηλώσεις του «γαλάζιου» Περιφερειάρχη και εκλεκτού του Γ. Παυλίδη στο Περιφερειακό συμβούλιο της Τρίτης που εξήρε την...ειλικρίνεια του νυν Πρωθυπουργού κ.Τσίπρα στη συνάντηση που είχε η ΕΝΠΕ μαζί του, αναρωτιέμαι τι θα ρθεί να πει ο Αντώνης στη Ξάνθη που τον κατηγορεί...για ανειλικρίνεια και αναξιοπιστία!
......
*Τελικά πλήρωσε χθες στον Δήμο Ξάνθης (σε τρεις δόσεις), 2.500 ευρώ ο επιχειρηματίας του MUSUTU Χρήστος Μιχαλακίδης και πήρε πίσω τα... τραπεζοκαθίσματά του! Και μάλιστα έστω και με καθυστέρηση και την απόφαση του Δήμου για την κατάσχεση...
…....
*Πληροφορίες μου ωστόσο αναφέρουν ότι παράλληλα κατέθεσε τελικά χθες και την μήνυση κατά ΑΓΚΟΡΤΣΑ για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας  κλπ ώστε να μην είναι και ανακόλουθος των δηλώσεών του...
-Δεν ξέρω αν θα κάνει και  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στον Τσέπελη που βροντοφώναζε στη συνάντηση του  Δημαρχόπουλου με αντιδήμαρχους και Προέδρους, καλά του έκανε ο... Αγκόρτσας και του κατέσχεσε τα τραπεζοκαθίσματα, γιατί τρία χρόνια δεν πλήρωνε τα κοινόχρηστα!
(σ.σ. Κοίτα όμως ποιος μιλάει...).
………..

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Το καταπατημένο του Αγκόρτσα (δίπλα στο βενζινάδικο), προστατεύεται και από... security!
Απίστευτος Αντιδήμαρχος Δόμησης....Δεν καταπάτησε μόνο, δεν έχτισε μέσα αυθαίρετο ξύλινο σπιτάκι αλλά και το περιέφραξε με καγκελόπορτα που γράφει, «προστατεύεται από συρόμενη καγκελόπορτα»!
Λειτουργώντας επί σειρά ετών εντός του καταπατημένου χώρου, έκθεση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!!! Με εμπόρους στην αρχή Πομάκο επιχειρηματία και μετά.... Δραμινό!!! Φυσικά τα μισθώματα από τα ενοίκια του καταπατημένου χώρου, πήγαιναν στο ταμείο της...Αγριάνης Α.Ε., δηλαδή στον Απόστολο Αγκόρτσα!
-Εισαγγελείείείς... !; ΣΔΟΕ; Πολεοδομία; Δήμοι Ξάνθης και Μύκης; Γραφείο Συγκοινωνιών; 
…………


ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ... ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ!
Πρώτα καταπάτησε, μετά κατασκεύασε αυθαίρετα και μετά περιέφραξε για να παίρνει... ενοίκια από τους εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!
Απίστευτος Αγκόρτσας. Όχι μόνο καταπάτησε λοιπόν δεκάδες στρέμματα δίπλα στο ποτάμι και σε δασική περιοχή, τα περιέφραξε κατασκευάζοντας μάλιστα και αυθαίρετο σπιτάκι....
Έτσι αν πάτε για παράδειγμα μια βόλτα στο γνωστό βενζινάδικο στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Εχίνου θα διαπιστώσετε ότι ο Αντιδήμαρχος Δόμησης έχει οργανώσει ολόκληρη...έκθεση αυτοκινήτων (στη δεξιά πλευρά) εισπράττοντας και ενοίκια!!!
Στην αρχή το «μαγαζί» φέρνοντας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα λειτουργούσε Πομάκος έμπορος αυτοκινήτων, μετά ήρθε ένας Δραμινός και όλα επί χρόνια κυλούσαν ωραία και τρανά, χωρίς κανένας μα κανένας να τον ελέγξει!!!
-Ούτε τον ίδιο, ούτε φυσικά και τους εμπόρους αυτοκινήτων!
(σ.σ. Το σπιτάκι και κάποια αυτοκίνητα μέχρι χθες ήταν ακόμη εκεί... Αρκεί να επισκεφθεί το χώρο ο Εισαγγελέας ή οι υπηρεσίες!).
…………………

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΑΝΘΗΣ
Παραιτήθηκε ο Σπανίδης, στη θέση του η Χαραλαμπίδου!
Την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 συνεδρίασαν οι εκλεγέντες των αρχαιρεσιών της 21 Απριλίου 2015 μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου κ. Ευθυμίου Μίλκογλου προκειμένου να συγκροτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε Σώμα. Μετά την παραίτηση του Μιχάλη Σπανίδη που παραχώρησε την θέση του στην πρώτη αναπληρωματική Στυλιανή Χαραλαμπίδου (σύζυγος του Δημήτρη Μελίδη) προκειμένου να μπουν και να προσφέρουν νέα πρόσωπα, το νέο Δ.Σ. καταρτίστηκε ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευθύμιος Μίλκογλου του Κωνσταντίνου
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναστάσιος Μπαλακτσής του Κωνσταντίνου
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεώργιος Αρτοποιός του Παναγιώτη
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νικόλαος Γρηγοριάδης του Ιωάννη
ΤΑΜΙΑΣ: Νικόλαος Τσάββας του Χρήστου
ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Ευαγγελία Ευαγγελιδάκη του Αγγέλου
ΜΕΛΗ Δ.Σ.: Χρήστος Γκούτσης του Γεωργίου, Νικόλαος Δημητριάδης του Χρήστου, Στυλιανή Χαραλαμπίδου του Αναστασίου.
………..

Απευθείας πτήσεις Αλεξανδρούπολη – Παρίσι
Στο Παρίσι και τη Μόσχα θα μπορούν να ταξιδέψουν οι Αλεξανδρουπολίτες αεροπορικώς σύντομα, με πτήσεις charter που ακόμη όμως δεν έχουν δρομολογηθεί. Το ενδιαφέρον αεροπορικών εταιρειών έχει ήδη κατατεθεί, σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Αλεξανδρούπολης Στέλιος Ζαντανίδης.
Όπως είπε, μιλώντας στον status 94.2 οι πρόσφατες αλλαγές των ωρών στις πτήσεις για Αθήνα, αποδείχθηκαν βολικότερες, αφού αυξήθηκε σημαντικά η πληρότητα στα αεροσκάφη. Οι ώρες αναχώρησης πλέον για την Αθήνα , είναι στις 10:00, στις 14:30 και το απόγευμα στις 17:45 και στις 21:50.
……………………..

ΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΥΧΕΝΑΣ/ ΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΩ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ»
Το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» σας καλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει με θέμα ΑΥΧΕΝΑΣ/ ΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΩ.
Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 3 Μαΐου και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα του Κοινωνικού Κέντρου που βρίσκεται στην πλατεία του Μαγικού. Εισηγητής θα είναι ο Φυσικοθεραπευτής κος Δαηλίδης Αντώνης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισήγηση του Φυσικοθεραπευτή με χρήση φωτογραφικού υλικού για τα προβλήματα που αφορούν τη σπονδυλική στήλη, χρήσιμες πρακτικές συμβουλές για το πώς να υιοθετήσουμε σωστές στάσεις και συνήθειες στις καθημερινές μας δραστηριότητες  και  απαντήσεις και  πρακτικές συμβουλές  στις ερωτήσεις- απορίες των παρευρισκομένων.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Κέντρου
“ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ”
Παραστατίδης Γεώργιος
………………………..

Συνάντηση Καμμένου - Στυλιανίδη για τα προβλήματα της Θράκης
Το δημογραφικό πρόβλημα της Θράκης αλλά και η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους της περιοχής, ήταν ανάμεσα στα θέματα για τη Θράκη που συζήτησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, κατά συνάντηση που είχαν στο υπουργείο. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Στυλιανίδης κατέθεσε επιστολή με την οποία προτείνει τη δημιουργία ή μεταφορά Κέντρου Εκπαίδευσης στις Σάπες Ροδόπης.
Το συγκεκριμένο Κέντρο, όπως αναφέρεται στην επιστολή:
-θα ενίσχυε δημογραφικά την περιοχή που αντιμετωπίζει πρόβλημα εγκατάλειψης, θα τόνωνε την τοπική οικονομία, θα ενίσχυε το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής, θα βελτίωνε την ποιότητα εκπαίδευσης των εφέδρων οι οποίοι θα εκπαιδεύονται στο φυσικό περιβάλλον των συνόρων.

30 Απριλίου

Η κίνηση συγκίνησε ιδιαίτερα τον δημοφιλή αθλτικογράφο

30 Απριλίου
Μια τούρτα απο τον Στέλιο για τον Στάθη με την μεγάλη ΨΥΧΗ!
 
 
Με μια υπέροχη τούρτα κι ένα σεμνό γράμμα, ο Στέλιος Αρσενίου του ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, αποφάσισε να...βραβεύσει τον γνωστό αθλητικογράφο Στάθη Παπαδόπουλο για τον παλμό και το πάθος του στα ραδιοφωνικά σποτς με τα οποία μέσα απο το δικό του αθλητικό ραδιόφωνο και το ράδιο Life 921 fm αλλά και  τις μοναδικές ακαταμάχητες αθλητικές εκπομπές του, προσπάθησε να εμψυχώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας, προκειμένου με την προσέλευση και μαχικότητά τους να δώσουν την ιστορική πρόκριση στην Skoda Ξάνθη στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης.
Η Τούρτα μάλιστα του Στέλιου, είχε και το δικό της μήνυμα. Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους...κι είναι απο την επίσκεψη του Στέλιου Αρσενίου στα στούντιο του αθλητικού ραδιόφωνου του Στάθη Παπαδόπουλου.

30 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

30 Απριλίου


«Που είναι οι αρχαιολόγοι; Που είναι οι περιβαλλοντολόγοι και οι Οικολογικές Οργανώσεις...; Που είναι ο Νόμος; Που είναι οι κατά καιρούς αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, άπαντες «κολλητοί» του κυρίου Αγκόρτσα;
Πως είναι δυνατόν ο Δήμαρχος αυτής της πόλης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, όχι μόνο να ΣΙΩΠΑ, όχι μόνο να ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ αντί να έχει ήδη στείλει τις υπηρεσίες Πολεοδομίας να κάνουν αυτοψίες… Αλλά και «χαριεντίζεται» μαζί του...
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «Μ»)
-Χθες πάντως ήταν στην Πολεοδομία του Δήμου και...ενημερώνονταν! Από τον Στυλιανίδη κι όχι από τον Νικολόπουλο!
……………

«Πατριώτες όλοι είναι και θέλουν να βοηθήσουν την χώρα. Το θέμα όμως εντοπίζεται, για μένα σε δύο σημεία. Το πρώτο έχει να κάνει τελικά με το ότι για μία ακόμη φορά θα επιβραβευτούν οι μπαταχτσήδες, αφού νοικοκυρεμένοι δήμοι, όπως ο δικός μας, όλο και κάτι θα έχουν να δώσουν για να μεταφερθεί στην ΤτΕ. Οι χρεοκοπημένοι όμως δήμοι τι θα δώσουν τελικά;…
(Ο αντιδήμαρχος οικονομικών & διοικητικών υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Γιώργος Παπασταματίου σε δηλώσεις του στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Ρώτα την... «χρεοκοπημένη» ΔΕΥΑΞ του Τσέπελη και τώρα του Σδρέβανου! Καθότι κι αυτό ο... Δήμος είναι όπως έλεγε και ο πρώην Λάκης Στυλιανίδης!
…………

Σεμνά & Ταπεινά
*Δεν ξέρω τι λέει στα κανάλια ο Αντώνης Σαμαράς που το Σάββατο 9 Μαΐου μάλιστα έρχεται στη Ξάνθη και θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο ZPalace
Η καλύτερη απάντηση όμως στον πρώην Πρωθυπουργό είναι η απίστευτη δήλωση του νυν Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη στο Περιφερειακό συμβούλιο, ότι «στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα τον είδανε... ειλικρινή (!) και για το καλό της Πατρίδας, αποφάσισαν σαν Περιφερειάρχες, να του δώσουν τα... αποθεματικά!
......
*Ε, αφού είναι ειλικρινής ο...Τσίπρας κύριε Παυλίδη, που πριν αλέκτωρ λαλήσει έκανες τέτοια κραυγαλέα στροφή...
-Γιατί δεν «πείθεις» και τον Αντώνη Σαμαρά να «πιστέψει» στην...ειλικρίνειά του και να σταματήσει να τον κατηγορεί;
....
*Τι έλεγε τώρα ο Γιώργος Παυλίδης στα ραδιόφωνα πριν ο Τσίπρας τον πείσει για την...ειλικρίνειά του;
-Ε, λοιπόν, απολαύστε τον επακριβώς στις δηλώσεις του στον FM100 και τον Βαγγέλη Βασιλειάδη: «Είναι συνταγματικά απαράδεκτο και θα οδηγήσει σε πάγωμα όλων των ΟΤΑ. Κάπου θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν προφανώς αυτά τα χρήματα, αυτό είναι το πρώτο βήμα και περιμένουμε να δούμε πιο θα είναι το επόμενο!»
-Άπαιχτος!!!! Αφού πριν όμως έλθει το επόμενο... ήρθε το προηγούμενο!
(σ.σ. Μη ξεχάσει ο Αντώνης στις 9 Μαϊου  που έρχεται στη Ξάνθη,  να βραβεύσει τον κ.Γ. Παυλίδη για την...αγωνιστικότητά κα κυρίως την... αξιοπιστία του!!!)
……

Στην Ξάνθη Σάββατο 9 Μαϊου ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς! Θα διανυκτερεύσει στο ZPalace
Την Ξάνθη θα επισκεφθεί το Σάββατο 9 Μαϊου ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και το πρόγραμμα ετοιμάζεται ήδη από χθες από τη ΝΟΔΕ ΝΔ. Ν. Ξάνθης που από τα γραφεία των 68 τ.μ. μετακόμισε στα γραφεία των 30 τ.μ. γιατί ο Μπαίρας δεν μείωνε το ενοίκιο, λέγοντας στον Πρόεδρο ότι, «η Χρυσή Αυγή του δίνει 350 ευρώ να το νοικιάσει»...!
Μάλιστα αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ. θα διανυκτερεύσει στο ZPalace και θα έχει εκεί την ευκαιρία εκτός από την συνάντησή του με κομματικά στελέχη και την κεντρική του ομιλία (πιθανόν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο) να δει και τον «εκλεκτό» του Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη προκειμένου να τον ενημερωθεί για την...ειλικρίνεια του Τσίπρα, στην οποία αναφέρθηκε ο τελευταίος στην προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου!
-Η ειλικρίνεια, της ειλικρίνειας... ω! Ειλικρίνεια!
-Από... «ειλικρινείς», σκίζει πλέον η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας!
……………………..

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ & ΜΥΚΗΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ... ΠΑΝΤΟΥ!
Πανικός στους Δημάρχους Δήμου Ξάνθης Μύκης, πανικός στις υπηρεσίες τους, πανικός στην υπηρεσία Συγκοινωνιών (υπάρχουν καραμπινάτες παρανομίες και στο βενζινάδικο αλλά και στην διπλανή...έκθεση εμπορίας αυτοκινήτων) και πανικός στην Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης, όπου όλοι ψάχνονται, αφού μιλάμε για ΣΚΑΝΔΑΛΑ με πλήρη ασυλία 10-13 ετών!
Καθότι ότι από το 2006 είναι δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Απόστολος Αγκόρτσας, οπότε ποιος αποτολμούσε να τον «αγγίξει» στις παρανομίες τους!!! Ο πρώην Δήμαρχος ή ο νυν της ίδιας παράταξης; Οι συνάδελφοί του αντιδήμαρχοι Τεχνικών υπηρεσιών, αν και οι καταγγελίες γίνονταν προϋπήρχαν;
Χθες πάντως για πάνω από 2 ώρες ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος στην Πολεοδομία τα έλεγε με τον υπάλληλο κ.Στυλιανίδη για το θέμα  Αγκόρτσα. Όχι με τον Νικολόπουλο!
………………

ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ! ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο «Μ»!
Γ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Ήταν... ειλικρινής ο Τσίπρας!
Στροφή 180 μοιρών του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη μετά τις...κραυγές του τα ραδιόφωνα! Οι νέες δηλώσεις του βέβαια, μάλλον προκαλούν...θυμηδία για όσους θυμούνται τις πρώην δηλώσεις του, πριν λίγες μέρες....
Πιο αναλυτικά: «Στηρίζουμε την πατρίδα μας», είπε ο περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κομοτηνή με μοναδικό θέμα συζήτησης «την Π.Ν.Π. κατάθεσης των διαθεσίμων της Περιφέρειας στην Τράπεζα της Ελλάδος».
«Είμαστε εδώ για να συνεισφέρουμε, η συναίνεση δεν είναι αδυναμία. Ο πρωθυπουργός ήταν ειλικρινής όταν μας ανέφερε τον τεράστιο κίνδυνο που διέρχεται η χώρα και υιοθετούμε τη δέσμευση ότι το μέτρο είναι προσωρινό Τα χρήματα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ανέρχονται σε 40 εκ. ευρώ και αυτά τα διαθέσιμα έχουν συγκεκριμένο προορισμό για συγκεκριμένα έργα. Δεν είναι αποθεματικό, ούτε λιμνάζοντα χρήματα. ....Το σίγουρο πάντως είναι πως «αν καταρρεύσει η χώρα, θα καταρρεύσουμε όλοι μαζί».

30 Απριλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

30 Απριλίου


ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ή ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΟΜΗΣΗΣ!
Μετά και τις χθεσινές αποκαλύψεις του «Μ» για το «άβατο» της Αγριανής και τις φοβερές καταπατήσεις δημόσιας γης δίπλα στο ποτάμι, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, εκτός από την πολιτική, έχει και ποινική ευθύνη με το να διατηρεί τον Απόστολο Αγκόρτσα στη θέση του  Αντιδήμαρχου Δόμησης…
Στην συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση εφόσον τον «θέλει»  τόσο πολύ, το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να βάλει τον Αγκόρτσα αντιδήμαρχο καθαριότητας ή και… αντ’ αυτού αντιδήμαρχο!
-ΔΟΜΗΣΗΣ δεν μπορεί να τον κρατήσει κι αυτό είναι ξεκάθαρο, χώρια που τον συγκεκριμένο κύριο δεν μπορεί πλέον να τον «προστατέψει» κανείς…όσο ψηλά κι αν βρίσκεται…
(σ.σ. Και να φανταστεί ότι ο Αγκόρτσας είχε το θράσος να κάνει και δηλώσεις στα ΜΜΕ υπερασπιζόμενος δήθεν την… νομιμότητα! Όταν όπου και να τον «πιάσει» κανείς… απο τη ξενοδοχειακή μονάδα μέχρι το βενζινάδικο, είναι φουλ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ!)
…..

ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ Γ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
Ακόμη τον περιμένει τον Γιάννη Σιδηρόπουλο ο Παράσχος Ευστρατίου να τα πουν face to face για το ΧΥΤΑ του Δήμου Τοπείρου και να του λύσει όλες τις απορίες…! Τον προσκάλεσε σε δημόσια αντιπαράθεση από όποιο ΜΜΕ θέλει, αλλά ο Γ. Σιδηρόπουλος που λεονταρίζει κάθε τόσο καθυβρίζοντας τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου για τα έργα και όχι μόνο, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση…
-Μαγκιές και ύβρεις μόνο από το ηλεκτρονικό του Μέσον…
Όταν του λένε έλα να τα πούμε «πρόσωπο με πρόσωπο» κάνει τον αδιάφορο!
…..

ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ…
Τον στηρίξαμε και τον στηρίζουμε τον «Τιφτίκη» της πλατείας, δηλαδή το γνωστό πρακτορείων εφημερίδων, διότι εκτός των άλλων, θεωρούμε ότι μπορεί να συμβάλει με τον τρόπο του κι αυτό στην προβολή του τοπικού τύπου…
-Να μη βλέπουμε όμως μονίμως αναρτημένες όλες τις άλλες εφημερίδες (ακόμη και τις Ρώσικες ή Τούρκικες) κι όχι τις τοπικές εφημερίδες που χρειάζονται στήριξη και όχι να μην υπάρχουν πουθενά…
Ας αντιληφθούν ορισμένοι ότι δεν είμαστε μόνο όταν μας «χρειάζονται»…
(Σ.Σ. Αυτά για σήμερα…και νομίζω ότι συμφωνούν μαζί μου και οι άλλοι συνάδελφοι)
…..

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ…
Δεν λειτουργούσαν από την Τρίτη τα φανάρια της Ανδρέου Δημητρίου-40 Εκκλησιών με αποτέλεσμα να υπάρχει «μποτιλιάρισμα» και η κίνηση να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στην διασταύρωση.

30 Απριλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

30 Απριλίου


*Όσοι ενοχλήθηκαν γιατί αναφέρθηκα σε πρώην Εισαγγελείς που παρά τα δημοσιεύματα του «Μ» δεν ευαισθητοποιήθηκαν στο μεγαλύτερο πολεοδομικό σκάνδαλο της πόλης, η απάντησή μου βρισκόταν στο πρωτοσέλιδο της Τετάρτης αλλά δεν το πρόσεξαν...
-Γι’ αυτό απευθύνθηκα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου...
......
*Άλλωστε κι ο φοβερός εκείνος πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Σανιδάς όταν με κάλεσε να καταθέσω για τις αποκαλύψεις μου την περίοδο 2003-4 στην υπόθεση της Μονής  Βατοπεδίου, το πρώτο που με ρώτησε, κάτι παρόμοιο ήταν...
.......
*Στις χθεσινές εξελίξεις όμως. Γιατί για το «άβατο» του Αντίδημαρχου Δόμησης η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα για το... εργοταξιακό ρεύμα που ακόμη και τώρα χρησιμοποιεί, αφού ο Δήμος ήταν υποχρεωμένη να ενημερώσει την ΔΕΗ με την λήξη των αναθεωρήσεων...!
Κάτι που περιέργως δεν έγινε ποτέ, αφού ο άνθρωπος από το 1/1/2006 ήταν δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης!!! Τολμούσαν επί Στυλιανίδη να στραφούν εναντίον ενός δημοτικού συμβούλου που εκλέχθηκε με την παράταξη του τότε Δημάρχου Ξάνθης;;;
-Οπότε και... ο νοών  νοείτω!
-Είπαμε, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!
......
Επί δύο ώρες και πλέον λοιπόν βρίσκονταν χθες στην Πολεοδομία του Δήμου Ξάνθης ο Δήμαρχος Ξάνθης  Μπάμπης Δημαρχόπουλος συζητώντας με τον αρμόδιο σε τοπογραφικά θέματα κ. Στυλιανίδη.
-Τι είπαν επί τόση ώρα; Καθότι υπάρχει και τεράστιο ερώτημα πως ενώ το Γηροκομείο της Μητρόπολης για παράδειγμα είναι 500 περίπου μέτρα μακρύτερα από το «άβατο» της Αγριανής, η άδεια για το καφέ του βενζινάδικου 30 (τμ) εξεδόθη στο...Δήμο Μύκης από τον πρώην συνέταιρο του Απόστολου Αγκόρτσα και πρώην αντιδήμαρχο Μύκης.
-Και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δήμος Μύκης έλυσε πολλά προβλήματα του Αντιδήμαρχου Δόμησης και... καταπατήσεων!
.......
*Το απίστευτο του πρωτοφανούς σκανδάλου;
Και χθες στην Επιτροπή που συνεδρίαση για το θέμα των Τραπεζοκαθισμάτων, προήδρευσε ποιος; Ο Αγκόρτσας!!! Προκειμένου να προκαθορίσουν τους κοινόχρηστους χώρους!
Μήπως κύριε Δήμαρχε θα πρέπει πάραυτα να τοποθετήσεις τον Αντιδήμαρχο ΚΑΙ ως Πρόεδρο των Επιτροπών αυθαιρέτων και… καταπατηθέντων;
-Τι;;; Δεν υπάρχει Μπάμπη μου στον Δήμο Ξάνθης Επιτροπή... καταπατηθέντων;
-Εδώ και τώρα να την κάνεις, γιατί είναι καιρός ο Δήμος Ξάνθης να ασχοληθεί σοβαρά και με το θέμα των καταπατήσεων!
Και κυρίως προς Κιμμέρια, Παλιά και Νέα Χρύσα μεριά...!
.......
*Στο μεταξύ και νέα καταγγελία δέχτηκα χθες για την Βυζαντινή γέφυρα ότι δεν μπορεί να πάει κανείς πολίτης να την θαυμάσει, διότι βρίσκεται στον χώρο περίφραξης του «άβατου» της Αγριάνης!
-Όπως λοιπόν μου καταγγέλλουν, πήγε λοιπόν μια παρέα να την φωτογραφίσει και ξαφνικά εμφανίστηκε... security που τους είπε σε άγριο τόνο, «πρόκειται για Ιδιωτικό χώρο... απαγορεύεται η φωτογράφιση»!
Για τέτοιο θράσος μιλάμε…
......
*Τώρα τι αποκάλυψε και τι είπε χθες ο κύριος Στυλιανίδης στον Δήμαρχο Ξάνθης για το «άβατο» της Αγριάνης;
Ειλικρινά δεν γνωρίζω...
-Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί ο Δημαρχόπουλος δεν πήγε κατευθείαν στον Νίκο Νικολόπουλο που είναι γνώστης των «πάντων» και ο Αγκόρτσας στην αρμόδια επιτροπή με Δημούδη και Κολλάρο, τά ‘λεγε χοντρά για την Πολεοδομία...;
-Είναι κι αυτό ένα ερώτημα κοντά σε όλα τα άλλα!

30 Απριλίου

Διαβάστε στον αποκαλυπτικό "Μαχητή" της Πέμπτης 30/4

30 Απριλίου
*Η skoda Ξάνθη στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος! Ξέφρενοι πανηγυρισμοί των φιλάθλων της Ξάνθης. Ποιοί βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας! Τι δήλωσε ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός. Το ΡΑΝΤΕΒΟΥ με την ιστορία συνεχίζεται!
*ΣΟΚ στη κοινή γνώμη της Ξάνθης μετά τις αποκαλύψεις για τον Αντιδήμαρχο Δόμησης Δήμου Ξάνθης. "Είναι ιδιωτικός χώρος..." λένε οι σεκιουριτάδες της Αγριάνης και απαγορεύουν την....φωτογράφιση στο Βυζαντινό γεφυράκι! Πανικός Αγκόρτσα! "Ρίχνει" σε άλλους τις ευθύνες, δεν είμαι στο Δ.Σ. της Αγριάνης Α.Ε, δηλώνει σε όσους τον ρωτάνε! Έρχεται η ώρα των Εισαγγελέων για το μεγαλύτερο πολεοδομικό σκάνδαλο στην ιστορία της πόλης! 
*Δύο ώρες τα έλεγε στην Πολεοδομία ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος με τον υπάλληλο επί των Τοπογραφικών κ.Στυλιανίδη. Σοβαρές εξελίξεις στο "άβατο" του αντιδήμαρχου Δόμησης! Νέες αποκαλύψεις, νέα μεγάλα ερωτηματικά! Μόνο "τυχαία" δεν αναμίχτηκε ο Απόστολος Αγκόρτσας (με τη στήριξη του πατρός) με την Τοπική Αυτοδιοίκηση απο το 2006, αφού ως δημοτικής σύμβουλος με τις παρατάξεις των δημάρχων, είχε μέχρι και ΣΗΜΕΡΑ την πλήρη ασυλία Δήμων, Πολεοδομίας και υπηρεσιών. Μέχρι που ο Δημαρχόπουλος τον έκανε...αντιδήμαρχο ΔΟΜΗΣΗΣ για να κάνει πιο άνετα τις...καταπατήσεις και τα αυθαίρετά του!
*Στροφή 180 μοιρών Γ. Παυλίδη στο έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο. γέλιο και...θλίψη ταυτόχρονα για την αναξιοπιστία του πολιτικού του λόγου. Βρήκε ξαφνικά..."ειλικρινή" (!) τον....Τσίπρα, "ανακάλυψε" ξαφνικά το καλό της πατρίδας σε...κρίσιμες στιγμές και είπε τελικά ΝΑΙ στα αποθεματικά, αντιγράφοντας τη θέση του "Μααχητή"!
*Μόνο...φιλολογίες και λόγια η συνεδρίαση της Επιτροπής για τα Τραπεζοκαθίσματα υπό την Προεδρία του πρώτου Παράνομου της πόλης Απόστολου Αγκόρτσα! Δεν πήραν καμιά απόφαση και για κανέναν!
*Επίσκεψη Αντώνη Σαμαρά το Σάββατο 9 Μαϊου στη Ξάνθη, ευκαιρία για τον Γ. Παυλίδη να "πείσει" και τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την ειλικρίνεια....Τσίπρα! 
*Πλήρωσε 2.500 ευρώ τα τέλη κοινοχρήστων (σε τρεις δόσεις), το ΜUSUTU και πήρε πίσω τα.....τραπεζοκαθίσματα! Μήνυση Χρήστου Μιχαλακίδη κατά Απόστολου Αγκόρτσα για παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας και φθορά τραπεζοκαθισμάτων. 
*15 Μαϊου ξεκινάει το My club. 
 Ποτέ την…Κυριακή (ανοιχτά), λέει για την αγορά της Ξάνθης ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης 
 Ο Νόμος 4177/2013, θεσμοθέτησε, μεταξύ άλλων, τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων συγκεκριμένες Κυριακές το χρόνο, καθώς και τις ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους τους μήνες Μάιο και Νοέμβριο.

Δύο χρόνια και τέσσερις εκπτωτικές περιόδους μετά, το συμπέρασμα είναι ότι οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι δεν πρόσφεραν τίποτα στην αγορά, οι επιχειρήσεις δεν προχώρησαν σε γενικευμένες εκπτώσεις και προκάλεσαν σύγχυση στους καταναλωτές, πλήττοντας τον θεσμό των εκπτώσεων γενικότερα.

Το ίδιο ισχύει και για τις Κυριακές που λειτούργησαν τα εμπορικά καταστήματα και, μεταξύ αυτών, οι Κυριακές εντός των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων, η κίνηση των οποίων αποδείχθηκε σε κάθε της διάσταση υποτονική και αναποτελεσματική.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης, από την έναρξη ισχύος του Ν. 4177/2013, ήταν επιφυλακτικός όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων και τάχθηκε εναντίον της ελεύθερης λειτουργίας των καταστημάτων τις πρώτες Κυριακές αυτών.
Το θέμα της λειτουργίας της Κυριακής 3 Μαίου 2015, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), και αποφασίστηκε να προταθεί στις επιχειρήσεις να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους την Κυριακή 3 Μαίου 2015, με δεδομένο και βάσει στατιστικών στοιχείων ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις θα βρεθούν ενώπιον ακόμη μίας αχρείαστης και αποτυχημένης Κυριακής.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης σεβόμενος μεν το νόμο και το δικαίωμαόσων επιχειρήσεων θέλουν να ανοίξουν, στηρίζει την απόφαση της Ε.Σ.Ε.Ε., προτείνοντας στους εμπόρους – συναδέλφους να μην μπουν στον κόπο να ανοίξουν τα καταστήματά τους την ερχόμενη Κυριακή 3 Μαίου 2015 και να παραμείνει η Αγορά της Ξάνθης  ΚΛΕΙΣΤΗ.
Παρ’όλα αυτά και βάσει του υφιστάμενου Νόμου, αποτελεί απόφαση του κάθε καταστηματάρχη να ανοίξει ή να παραμείνει κλειστή η επιχείρησή του την Κυριακή.
Τέλος, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, προσδοκούμε ότι, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι θα είναι σύντομα παρελθόν και διατηρούμε την πάγια άποψή μας ότι η οποιαδήποτε λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή πρέπει να αποτελεί θέμα των τοπικών κοινωνιών.
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 
Δημοσκόπηση GPO: 
Ποσοστό 36,5% συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ- Δεύτερη η ΝΔ με 22%
 Υπέρ της συμφωνίας με τους εταίρους, κατά της διενέργειας δημοψηφίσματος και υπέρ της παραμονής στη ζώνη του ευρώ τάσσεται η πλειοψηφία των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της GPO που μεταδόθηκε από την τηλεόραση του MEGA. Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 36,5%.
Περίπου οκτώ στους δέκα πολίτες επιθυμούν να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους και όχι ρήξη.
Έξι στους δέκα πολίτες τάσσονται κατά της διενέργειας δημοψηφίσματος για να επικυρώσει ο λαός τη συμφωνία με τους δανειστές, στην περίπτωση που αυτή επιτευχθεί, ενώ επτά στους δέκα πολίτες λένε «όχι» σε εκλογές σε περίπτωση που η διαπραγμάτευση οδηγηθεί σε αδιέξοδο.
Μοιρασμένοι εμφανίζονται οι πολίτες αναφορικά με το αν πιστεύουν ότι υπάρχει κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, ενώ ποσοστό 75,6% θεωρούν ότι η χώρα μας πρέπει να μείνει πάση θυσία στη ζώνη του ευρώ.
Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει οριακά αυξημένο ποσοστό από τα επίπεδα των εκλογών του Ιανουαρίου (όπου είχε λάβει 36,34%), ενώ το ποσοστό της ΝΔ, είναι μειωμένο κατά περίπου 6 μονάδες.
Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 36,5%, η ΝΔ 22%, η Χρυσή Αυγή 5,5%, το Ποτάμι 6,5%, το ΚΚΕ 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5%, το ΠΑΣΟΚ 4% και η Ένωση Κεντρώων 1,8%.
Η επιλογή "άλλο" συγκεντρώνει 3,2%, το λευκό/άκυρο επιλέγει το 1,2% των πολιτών, ενώ το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν "δεν ξέρω/δεν απαντώ" ανέρχεται σε 8,8%.
Σε επίπεδο αρχηγών, την υψηλότερη δημοτικότητα, με 63,9% θετικές κρίσεις, καταγράφει ο Αλέξης Τσίπρας και ακολουθούν ο Πάνος Καμμένος με 41% θετικές κρίσεις, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 39% ,ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 32,5%, ο Αντώνης Σαμαράς με 28,1% και ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 20,1%
Κληθέντες να κρίνουν συνολικά το έργο της κυβέρνησης κατά τις πρώτες 100 ημέρες που βρίσκεται στην εξουσία, το 57% των πολιτών διατυπώνουν θετικές κρίσεις και το 40,9% αρνητικές.



Απίστευτο! Οι Μητσοτάκηδες κατά Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ για την…οικογενειοκρατία!-Oι συγγενείς στελεχών της κυβέρνησης που διορίστηκαν στο Δημόσιο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε ένα γράφημα που φέρεται να παρουσιάζει συγγενείς στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. οι οποίοι έχουν διοριστεί στο Δημόσιο.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημοσίευσε το επίμαχο γράφημα στους λογαριασμούς που διατηρεί σε Twitter και Facebook, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Για την κυβέρνηση ο βαθμός συγγένειας μάλλον μετράει περισσότερο από την αξιολόγηση. Πρώτη φορά Αριστερά».
Με τον τρόπο αυτό ο κ. Μητσοτάκης επιτίθεται στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ουσιαστικά για οικογενειοκρατία.
Όπως ήταν φυσικό οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, μοιράστηκαν, με ορισμένους να επιχαίρουν την ανάρτηση, και άλλους να επιτίθενται στον κ. Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι «ειδικά εσείς δεν σας παίρνει να κάνετε κριτική σε τέτοια ζητήματα».
Δείτε το γράφημα και τις αναρτήσεις του κ. Μητσοτάκη…


Marc: Υπέρ του συμβιβασμού και κατά του δημοψηφίσματος η πλειοψηφία των πολιτών

Δημοσκόπηση της εταιρείας MARC που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Ίντριγκα της Έλλης Στάη στον Alphaαποτυπώνει την επιθυμία της πλειοψηφίας τω πολιτών υπέρ ενός συμβιβασμού με τους εταίρους.
Υπέρ του συμβιβασμού με τους εταίρους δήλωσε το 65,1% των ερωτηθέντων. Επίσης, υπέρ της συμφωνίας ακόμη και με μνημονιακά μέτρα το 54,2%.
Για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος το 58,1% των πολιτών δηλώνει κατά.
Το 56,8 θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο χρεοκοπίας.
Τέλος, υπέρ της παραμονής τάσσεται το 65,4%, ενώ το 27,3% δεν «φοβάται» την επιστροφή στη Δραχμή.

Παρίστανε τον τροχονόμο στο κέντρο της Ξάνθης

 0  0
 0  0 Google +1  1
Παρίστανε τον τροχονόμο στο κέντρο της Ξάνθης
Έναν άντρα με ρούχα παραλλαγής να παριστάνει τον τροχονόμο αντίκριζαν το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγοί και περαστικοί στο κέντρο της Ξάνθης.

Όπως αναφέρουν οδηγοί, πρόκειται για άνδρα, μέσης ηλικίας που φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος στεκόταν στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Μπρωκούμη στο ύψος της Πλατείας Ελευθερίας δίνοντας οδηγίες στα διερχόμενα Ι.Χ. σχετικά με την προτεραιότητα αλλά και την κίνησή τους.

Μάλιστα από μακριά, κυρίως για όσους κινούνταν επί της 28ης Οκτωβρίου, ήταν δύσκολα να διακρίνει κανείς ξεκάθαρα το τί ακριβώς συνέβαινε ωστόσο πλησιάζοντας οι οδηγοί αντίκριζαν τον εν λόγω άνδρα.

Ο άνδρας δεν προκάλεσε κάποια ιδιαίτερη δυσφορία στη διέλευση των οχημάτων ενώ μετά από λίγη ώρα, και αφού εκτονώθηκε, αποχώρησε.

Πηγή: zougla.gr |
- See more at: http://www.newsone.gr/ellada/84388-paristane-ton-trochonomo-sto-kentro-tes-xanthes#sthash.DPS2kckb.dpuf

Παρίστανε τον τροχονόμο στο κέντρο της Ξάνθης

 0  0
 0  0 Google +1  1
Παρίστανε τον τροχονόμο στο κέντρο της Ξάνθης
Έναν άντρα με ρούχα παραλλαγής να παριστάνει τον τροχονόμο αντίκριζαν το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγοί και περαστικοί στο κέντρο της Ξάνθης.

Όπως αναφέρουν οδηγοί, πρόκειται για άνδρα, μέσης ηλικίας που φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος στεκόταν στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Μπρωκούμη στο ύψος της Πλατείας Ελευθερίας δίνοντας οδηγίες στα διερχόμενα Ι.Χ. σχετικά με την προτεραιότητα αλλά και την κίνησή τους.

Μάλιστα από μακριά, κυρίως για όσους κινούνταν επί της 28ης Οκτωβρίου, ήταν δύσκολα να διακρίνει κανείς ξεκάθαρα το τί ακριβώς συνέβαινε ωστόσο πλησιάζοντας οι οδηγοί αντίκριζαν τον εν λόγω άνδρα.

Ο άνδρας δεν προκάλεσε κάποια ιδιαίτερη δυσφορία στη διέλευση των οχημάτων ενώ μετά από λίγη ώρα, και αφού εκτονώθηκε, αποχώρησε.

Πηγή: zougla.gr |
- See more at: http://www.newsone.gr/ellada/84388-paristane-ton-trochonomo-sto-kentro-tes-xanthes#sthash.DPS2kckb.dpuf